adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
σωστος φιλε εχεις απολυτο δικιο!!καλησπέρα φιλαράκι...
λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα...
σωστος φιλε εχεις απολυτο δικιο!!καλησπέρα φιλαράκι...
λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα...
μια χαρα τα λες προγραμμα μηδεν εν ολιγιςκι οχι μονο πισω πορτα δεν παιζει αλλα ουτε cim ουτε cif οπως ενημερωθηκα
μια χαρα τα λες προγραμμα μηδεν εν ολιγις
συμφωνω μαζι σου στο 100 υπαρχουν πολλες επιλογες και με φουλ ολαβασικα πραγματα δεν υπαρχουν οποτε εγω τουλαχιστον δεν θα τιμησω τελικα αν και μ αρεσουν τα πιπινακια
Αύγουστος μπαίνει σε λίγες μέρες... ;)κι οχι μονο πισω πορτα δεν παιζει αλλα ουτε cim ουτε cif οπως ενημερωθηκα
συμφωνω μαζι σου στο 100 υπαρχουν πολλες επιλογες και με φουλ ολα
Αύγουστος μπαίνει σε λίγες μέρες... ;)
ούτε Μεταξουργείου αδερφέ εκεί κάνουν μερικές και κώλο και cif.CIM Εντάξει θα το καταλάβει και θα ρίξει τις τιμές αλλιώς θα μπει στο ταμείο ανεργιας100 ευρω με προγγραμα μεταξουργειου μια χαρα παμε οποια βγαινει πλεον 100 ταριφα ρε πατε καλα η σας πειραξε η ζεστη???
αδειάζει η πόλη λιγοστεύουν οι επιλογέςκαι λοιπον?
εχεις δικιο φιλαρακιούτε Μεταξουργείου αδερφέ εκεί κάνουν μερικές και κώλο και cif.CIM Εντάξει θα το καταλάβει και θα ρίξει τις τιμές αλλιώς θα μπει στο ταμείο ανεργιας
αδειάζει η πόλη λιγοστεύουν οι επιλογές
αρπαχτή μου κάνει η όλη φάση....
βλέπεις ότι συμφωνούμε...ας προσελθουν οσοι θελουν. λιγο με νοιαζει. αν κι επιλογες υπαρχουν
Δεν αδειαζει τόσο οσο νομιζουμε
κάποια άτομα ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι αδειάζει...Δεν αδειαζει τόσο οσο νομιζουμε
κάποια άτομα ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι αδειάζει...
στο τσεκάρω απο τώρα οτι στο μπορεί θα μείνεις...Αμα το πάει 70 μπορει να τσεκαρω. Κατα παραβαση των δηλώσεών μου