Vangelis73
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2020
- Like
- 348
- Πόντοι
- 21
αν εσένα συναγωνιστή σου τύχει να σου πάρουν μια καλή πίπα μην χύσεις και κάνε την απόλαυση βασανο για να προλάβεις να τον βάλεις...εγώ γουστάρω σε μια ώρα αν μου αρέσει να φύγουν τα χοντρά και μετά να γαμισω...έχει τύχη πολλές φορές να πάω για ένα μπαλάκι... αλλά από επιλογή μου και όχι περιορισμό της γκόμενας...δεν θα είμαι στην τσίτα άρα να μην χαρώ το ραντεβού η να το πληρώσω έξτρα στην περίπτωση που μου αρέσει ... Άλλωστε τα έχουμε ξαναπεί τις ανεξάρτητες (που μόνο ανεξάρτητες δεν είναι)δεν είναι δυνατόν να της πληρώνουμε σαν γυναίκες από γραφείο...και το θεμα δεν είναι τα 2 μπαλάκια.. είναι η τιμή .... Στην ίδια τιμή γυναίκες από γραφείο μουναρες και σεξ χωρίς να και μου και χωρίς άγχος...πχ να σκέφτεσαι φοβερή πίπα μην χύσω να προλάβω να γαμισω....όχι ρε φίλε αυτή η φάση είναι νοοτροπία μπουρδέλου και όχι cg.... αρκετά χορηγούς μας έχουν δει...θα τα δώσω αυτά τα λεφτά και παραπάνω αν χρειαστεί αλλά θα με έχουν πάσα και θα διαλέξω ανάμεσα σε όσες γυναίκες γουστάρω....τώρα το ότι σε ξεπερνάει αυτό που λέω.... δικαίωμα σου.. εγώ θέλω τα λεφτά μου να είναι καλοπέραση και όχι κουμπαράς..
Πολύ σωστά τα λέει ο φίλος ...