ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Κυταριτιδα εχουν τα ματια σου μαλάκα.
πλεον οταν σε διαβαζω εχω μια εκφραση τετοια
Κυταριτιδα εχουν τα ματια σου μαλάκα.
πλεον οταν σε διαβαζω εχω μια εκφραση τετοια
Την υποτιμάς φίλε...Υπερβολές. Μια συνηθισμένη κοπέλα σαν αυτές που βλέπουμε συχνά στους δρόμους, όλες πια θα τις κάνουμε θεές επειδή βγαίνουν στη δημοσιότητα……
Κρίμα κ σε είχα για εκλεκτικό...Εγώ καυλώνω με όλες
Κ αυτό τι σημαίνει;πολυ μακρια απο το να χαρακτηριστει κορμι. εχει κυτταριτιδα στα μπουτια.
Κ αυτό τι σημαίνει;
Έχεις υπ'όψιν σου πιστεύω ότι η κυταρίτιδα είναι κ θέμα δέρματοςμ,όχι μόνο πάχους...
Την υποτιμάς...σημαινει οτι ειναι μετρια. τι θες να σημαινει? δεν την ειπαμε και μπαζο των σκουπιδιων αλλα μην γραφουμε και υπερβολες.
για αυτο και εγω μόλις την έβλεπα ξεκαρδιζομουν στα γέλια χαχαααααααΣτο πρωτο βιντεο παντως εχει πολυ αστεια μυτη
από το σώμα και μόνο ρε μάγκες ξεχωρίζει. Στην Ελλάδα στη χώρα του μουσακά και στη νοοτροπία του ότι όποια είναι αδύνατη έχει και ωραίο σώμα, αυτή είναι πιστόλι. Τι λέμε τώρα?
Τώρα και κυταρίτιδα να έχει χέστηκα. Όταν το μπούτι και ο κώλος είναι πέτρα δε μετράει τίποτα άλλο.
Κυταρίτιδα με τόσο λίγο λίπος πάνω της δεν παίζει σαν ενδεχόμενο....
Ορματε....
Το θυμομαστε.άνετα παίζει
έχω δει γυναίκα πολύ αδύνατη με κυτταρίτιδα
όπως και εγώ στα 55 κιλά με ύψος 1.72 είχα κυτταρίτιδα (δεν είμαι τώρα τόσα αλλά έχω υπάρξει)
δεν έχει να κάνει
και ο πλαστικός που μου έκανε το στήθος και τον ρώτησα μου είπε πως είναι θέμα γονιδίων