ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Παναγιά μ΄ σώσε!!!!
Τι μουναρος είναι αυτός?
Τι μουναρος είναι αυτός?
Παναγιά μ΄ σώσε!!!!
Τι μουναρος είναι αυτός?
Θα εχει ενδιαφέρον να βρούμε φωτο με τα ποδαράκια πατουσάκια της. πρέπει αν τα εχει πανέμορφα οπως την κόβω απ τη φάτσα.
Βρέθηκα μαζί της πριν μια εβδομάδα σε μια γιορτή...
Μου πεσε το σαγόνι....
Εχει κάτι μάτια η ρουφιάνα...
Πολύ πιο όμορφη από ό,τι φαίνεται στην τηλεόραση. Ο φακός την σκληραίνει πολύ, ενώ αντιθέτως στην πραγματικότητα είναι πολύ γλυκειά στην έκφραση.
Και πολύ καλό κορίτσι. Ούτε τουπέ, ούτε ψηλομύτα...
Και φορούσε και ένα άρωμα η ρουφιάνα.... Μεθυστικό....
Παίδες την καμάκωσα... Δεν το άντεχα να βρεθώ δίπλα σε ένα τέτοιο πλάσμα και να μην την πέσω...
Πήραμε μια ευγενέστατη χυλόπιτα, καθότι το κορίτσι βρίσκεται σε δεσμό με έναν μπασκετμπολίστα 2 μέτρα...
Τι να φτουρήσουμε εμείς οι σαρανταεξάχρονοι του 1,85.... όσο και καλοδιατηρημένοι κι αν είμαστε?
Και μόλις έμαθα πως το κορίτσι είναι 35αρα....
ακομα δεν πηγες στην αυστραλια ρε τσομπανη?
Υπερβολές. Μια συνηθισμένη κοπέλα σαν αυτές που βλέπουμε συχνά στους δρόμους, όλες πια θα τις κάνουμε θεές επειδή βγαίνουν στη δημοσιότητα……
2 μετρα????????!!!!!!!!!!!!το κορίτσι βρίσκεται σε δεσμό με έναν μπασκετμπολίστα 2 μέτρα...
2 μετρα????????!!!!!!!!!!!!
και που την βαζει ρε αυτη την κοντυλο?στη τσεπη του?????
Πλάκα κάνεις έτσι, προσωπικά μου έχει πέσει το σαγόνι αμέτρητες φορές από τα καυλάκια που κυκλοφορούν έξω, τη να μασήσει πια το άμοιρο σαγόνι μου από την κάθε στάρλετ…Κάτσε να τη δεις στον δρόμο κι αν δεν σου πέσει το σαγόνι έλα να με φτύσεις.
Πλάκα κάνεις έτσι, προσωπικά μου έχει πέσει το σαγόνι αμέτρητες φορές από τα καυλάκια που κυκλοφορούν έξω, τη να μασήσει πια το άμοιρο σαγόνι μου από την κάθε στάρλετ…
Αυτή πρέπει να παντρεύτηκε ήδη.
Τωρα ειναι ελεύθερη. Ειχε παντρευτει εναν τυπο παλιότερα.
Τωρα τα χει με έναν μπασκετμπολίστα από ό,τι έμαθα.
Δεν έχω καμμία ελπίδα....