- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Ακριβώς την ίδια λέξη θα χρησιμοποιούσα κι εγώ Todok... Καμιά άλλη λέξη δεν της ταιριάζει. Είναι απλώς ασύμμετρη.
Ασύμμετρη είναι. Μεγάλα βυζιά και μικρό μυαλό.Οχι κ ασυμμετρη ρε παιδια!Τι ειναι αυτα που λετε?Ειναι πολυ ωαραια γυναικα ρε σεις.Απο τις λιγες ωραιες ψηλες γυναικες.Λυπαμαι αλλα θα διαφωνησω μαζι σας!
Να της δειξω τοτε την ασυμμετρη απειλη μου!!!Ασύμμετρη είναι. Μεγάλα βυζιά και μικρό μυαλό.
Σαν προσωπικότητα η Έμη είναι αδυσώπητη, φιλόδοξη, εγωίστρια και ματαιόδοξη...
Καλημέρα και από εμένα.
Λοιπόν, όσον αφορά την Έμη να σας πω ότι τα περισσότερα που διάβασα είναι σωστά. Πραγματικά είναι από το Κιάτο, πριν πάει στο οικογενειακό Star δούλευε στο Extra και έλεγε τις ειδήσεις και είναι παντρεμένη με επιχειρηματία που έχει εταιρεία δημοσκοπήσεων. Απλά ο κακομοίρης προσπαθεί νύχτα μέρα να ικανοποιήσει τις τρελές απαιτήσεις της γυναίκας του, όταν εκείνη φωτογραφίζεται για κουτσομπολίστικα περιοδικά στη Ρόδο και στη Μύκονο σε γνωστά μπουζουξίδικα. Σαν προσωπικότητα η Έμη είναι αδυσώπητη, φιλόδοξη, εγωίστρια και ματαιόδοξη...Αυτά τα ολίγα για αρχή...και κάτι τελευταίο το πραγματικό της όνομα δεν είναι το Έμη...
[size=12pt] Σαν προσωπικότητα η Έμη είναι αδυσώπητη, φιλόδοξη, εγωίστρια και ματαιόδοξη...[/size]
Οτι πρεπει για στοκαρισμα δηλαδη.Καλημέρα και από εμένα.
Λοιπόν, όσον αφορά την Έμη να σας πω ότι τα περισσότερα που διάβασα είναι σωστά. Πραγματικά είναι από το Κιάτο, πριν πάει στο οικογενειακό Star δούλευε στο Extra και έλεγε τις ειδήσεις και είναι παντρεμένη με επιχειρηματία που έχει εταιρεία δημοσκοπήσεων. Απλά ο κακομοίρης προσπαθεί νύχτα μέρα να ικανοποιήσει τις τρελές απαιτήσεις της γυναίκας του, όταν εκείνη φωτογραφίζεται για κουτσομπολίστικα περιοδικά στη Ρόδο και στη Μύκονο σε γνωστά μπουζουξίδικα. Σαν προσωπικότητα η Έμη είναι αδυσώπητη, φιλόδοξη, εγωίστρια και ματαιόδοξη...Αυτά τα ολίγα για αρχή...και κάτι τελευταίο το πραγματικό της όνομα δεν είναι το Έμη...
Κοίτα να ...δεις!!!
Πάω στοίχημα, ότι θα έχει χιούμορ, θα είναι γοητευτικότατος, μπλα μπλα μπλα μπούρου μπούρου μπούρου...
Ps: laplace , όλες είναι για μας...