Νέα

Έμη Λιβανίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Ακριβώς την ίδια λέξη θα χρησιμοποιούσα κι εγώ Todok... Καμιά άλλη λέξη δεν της ταιριάζει. Είναι απλώς ασύμμετρη. 

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Οχι κ ασυμμετρη ρε παιδια!Τι ειναι αυτα που λετε?Ειναι πολυ ωαραια γυναικα ρε σεις.Απο τις λιγες ωραιες ψηλες γυναικες.Λυπαμαι αλλα θα διαφωνησω μαζι σας!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Μου κανει και ας ειναι ασυμμετρη!

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
οταν κανονισετε παρτουζα με την κοπελα στειλτε μυνημα κι απο δω.
Να ριξω κι εγω κανενα

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Πολλοι μαζευομαστε θα γινει χαμος στο στοκαρισμα!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μάλλον σε ομαδική  μαλακία  θα  καταλήξει!!!
Δεν την  "κόβω"  την  Έμη  να  έρχεται... :2funny:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αν υποσχεθουμε να μην ξαναδουμε τερενς θα ερθει και θα μασ κανει και χαρουλες

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Οχι κ ασυμμετρη ρε παιδια!Τι ειναι αυτα που λετε?Ειναι πολυ ωαραια γυναικα ρε σεις.Απο τις λιγες ωραιες ψηλες γυναικες.Λυπαμαι αλλα θα διαφωνησω μαζι σας!
Ασύμμετρη είναι. Μεγάλα βυζιά και μικρό μυαλό.

zourpenko

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσιάζει σαν προσωπικότητα, αλλά με μεγάλη χαρά θα ασχολιόμουν με το κορμάκι της.

gimeros

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και από εμένα.
Λοιπόν, όσον αφορά την Έμη να σας πω ότι τα περισσότερα που διάβασα είναι σωστά. Πραγματικά είναι από το Κιάτο, πριν πάει στο οικογενειακό  Star δούλευε στο Extra και έλεγε τις ειδήσεις και είναι παντρεμένη με επιχειρηματία που έχει εταιρεία δημοσκοπήσεων. Απλά ο κακομοίρης προσπαθεί νύχτα μέρα να ικανοποιήσει τις τρελές απαιτήσεις της γυναίκας του, όταν εκείνη φωτογραφίζεται για κουτσομπολίστικα περιοδικά στη Ρόδο και στη Μύκονο σε γνωστά μπουζουξίδικα. Σαν προσωπικότητα η Έμη είναι αδυσώπητη, φιλόδοξη, εγωίστρια και ματαιόδοξη...Αυτά τα ολίγα για αρχή...και κάτι τελευταίο το πραγματικό της όνομα δεν είναι το Έμη...

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Καλημέρα και από εμένα.
Λοιπόν, όσον αφορά την Έμη να σας πω ότι τα περισσότερα που διάβασα είναι σωστά. Πραγματικά είναι από το Κιάτο, πριν πάει στο οικογενειακό  Star δούλευε στο Extra και έλεγε τις ειδήσεις και είναι παντρεμένη με επιχειρηματία που έχει εταιρεία δημοσκοπήσεων. Απλά ο κακομοίρης προσπαθεί νύχτα μέρα να ικανοποιήσει τις τρελές απαιτήσεις της γυναίκας του, όταν εκείνη φωτογραφίζεται για κουτσομπολίστικα περιοδικά στη Ρόδο και στη Μύκονο σε γνωστά μπουζουξίδικα. Σαν προσωπικότητα η Έμη είναι αδυσώπητη, φιλόδοξη, εγωίστρια και ματαιόδοξη...Αυτά τα ολίγα για αρχή...και κάτι τελευταίο το πραγματικό της όνομα δεν είναι το Έμη...

Φιλε μου πραγματικα ενδιαφεροντα αυτα που ανεφερες για την Εμη αλλα ηθελα απλα να σε ρωτησω αν αυτα αναφερεις τα ξερεις καποιον απο το περιβαλλον της η την ιδια προσωπικα.Παντως μια τετοια γυναικα φαινεται οτι καπως ετσι θα ηταν.Παρολαυτα ομως ειναι γυναικαρα κ την γουσταρω παρα πολυ!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
[size=12pt] Σαν προσωπικότητα η Έμη είναι αδυσώπητη, φιλόδοξη, εγωίστρια και ματαιόδοξη...[/size]

Κι αυτά τα χαρακτηριστικά τα θρέφουμε εμείς, ασχολούμενοι μαζί της  :jerking:
Βάλτε την και στη Βουλή ρε παιδιά, να μεγαλώσει κι άλλο το εγώ της και να μας γράφει περισσότερο...Ε, τώρα αν γίνει κανάς σεισμός 9 Ρίχτερ ή τίποτα σαν τα πρόσφατα που συνέβησαν, τί να κάνουμε, θα έχει ομορφύνει η Βουλή μας... :uglystupid:

dimitrisathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
ειναι "ασσύμετρη" απειλή για κάθε πούτσο....
αν τον πιάσει στα χέρια της....  θα τον πεθάνει !!!!!!!

( δεν θα έλεγα όχι να μου τον "εξοντώσει"...)

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Καλημέρα και από εμένα.
Οτι πρεπει για στοκαρισμα δηλαδη.

dj palmo

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ναι ρε παιδια ειναι καλη και
φυσικα θα γουσταρα να μου παρει πιπα και οχι μονο...
αλλα βαλτε υλικο ρε παιδια

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Πολύ καλό το κομμάτι , το έχω συναντήσει πολλές φορές απο κοντά και ομιλιτικότατη ... ατελίωτα πόδια και τρομερή καβλόφατσα όταν κάνει ναζάκια ...

Η τελευταία ενημέρωση ... είναι οτι εκτός απο τον άντρα της ... την πηδάει και ο Καμένος .... (βουλευτής ΝΔ) τυχερός !

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ωραία να μπει η λιβανίου στην βουλή είναι μέσα και η ράπτη ρε φιλε 2 καύλες ξανθίες είναι πολύ.το καύλες πάει γιατι όταν θα πέρνουν αποφάσεις θα κοιτάνε τα βυζία τους και το ξανθίες είναι για μένα το ότι δεν κάνουν αυτές οι τύπισες

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα να ...δεις!!!

Πάω στοίχημα, ότι θα έχει χιούμορ, θα είναι γοητευτικότατος, μπλα μπλα μπλα μπούρου μπούρου μπούρου...

Ps: laplace , όλες είναι για μας...

Αμα εχεις το κατι της...
παίρνεις το πουρό με δις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom