You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έμη Λιβανίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 321
- Εμφανίσεις 88K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Τον θαυμασμο μου στον κ. Συναδελφο pidikoylas77, μαστορα του capture και του image-video.
Οτι και να λέτε παιδιά οτι είναι ξενέρωτη κ κρυώκολη δενπάυει να είναι κουκλάρα κ να με φτιάχνει κάθε πρωί.Ειδηκά τώρα τελευταία που φοράει συχνά αυτά τα απίστευτα μινάκια κ φαίνονται τα΄μπούτια της.¨σο για το αν έχει κάνει πλούσιο γάμο ε τι περιμένατε να πάρει ρε παιδιά κανένα μεροκαματιάρη η κανένα δημ υπάλληλο?Α και κάτι τελευταίο.Θεωρητικά πάντα μιλώντας.Πόσα θα δίνατε για μια βραδυά μαζί της?Εγω πάντως όσα ζητούσε!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Οτι και να λέτε παιδιά οτι είναι ξενέρωτη κ κρυώκολη δενπάυει να είναι κουκλάρα κ να με φτιάχνει κάθε πρωί.Ειδηκά τώρα τελευταία που φοράει συχνά αυτά τα απίστευτα μινάκια κ φαίνονται τα΄μπούτια της.¨σο για το αν έχει κάνει πλούσιο γάμο ε τι περιμένατε να πάρει ρε παιδιά κανένα μεροκαματιάρη η κανένα δημ υπάλληλο?Α και κάτι τελευταίο.Θεωρητικά πάντα μιλώντας.Πόσα θα δίνατε για μια βραδυά μαζί της?Εγω πάντως όσα ζητούσε!
Εγώ πάλι, τίποτα...Μόνο σε επαγγελματίες ιέρειες
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Αν ειχε και cim - cif το προγραμμα πολλα θα εδιναΘεωρητικά πάντα μιλώντας.Πόσα θα δίνατε για μια βραδυά μαζί της?Εγω πάντως όσα ζητούσε!
troueno έχω ακούσει την ίδια να λέει οτι είναι απο το Κιάτο.
Ειναι μια πληροφορία που αξίζει να λάβεις υπ΄όψιν σου
Υπάρχει κάποιος εδω μέσα που ισχυρίζεται ότι ξέρει ποιος την πηδάει..αα..τωρα κατάλαβα...όχι ποιον έχει παντρευτεί..ααα μάλιστααα
Ειναι μια πληροφορία που αξίζει να λάβεις υπ΄όψιν σου
Υπάρχει κάποιος εδω μέσα που ισχυρίζεται ότι ξέρει ποιος την πηδάει..αα..τωρα κατάλαβα...όχι ποιον έχει παντρευτεί..ααα μάλιστααα
Milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2006
- Like
- 505
- Πόντοι
- 21
αλλο ενα γιατι βλεπω πως εχει περασει να καλα ο joel που το εφτιαξε
Πριν παντρευτεί και αρχίσει τα ταγιέρ και τα άλλα ντεκαβλέ...
φίλε, να πετύχεις καμιά με ταγιέρ, κι από μέσα τπτ...να δεις πως θα αλλάξεις γνώμη ;)
rainmaker13
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Απο το Κιατο ειναι.-troueno έχω ακούσει την ίδια να λέει οτι είναι απο το Κιάτο.
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Δεν θα με χαλαγε να με καλουσατε και εμενα.Θα φερω τα ποτα.Την εχω άνετα γιαενα οργιο παρτουζα - πρέπεινα ειναι πολυ καυλα
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Σωστη προταση αντε να χαρουμε τα μπουτακια τηςΤρέλλα είναι η γυναίκα!Μακάρι να της δ΄ωσουν κανένα πρωϊνάδικο να δείξει λίγο παραπάνω μπουτάκι!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K