Νέα

EmGoldex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cervantes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.454
Πόντοι
786
Οτι ειναι απατη το εχω καταλαβει απλως ηθελα να ακουσω μερικες γνωμες παραπανω..Υπαρχει και δευτερο προγραμμα με συνδρομη 150 ευρω μιας και τα 540 ειναι πολλα..Στην παρουσιαση επεμεναν οτι δεν ειναι πυραμιδα(και καλα τωρα)..Υποσχοταν γρηγορο κερδος σε περιοδο κρισης και μαλιστα ενα απο τα επιχειρημα τα τους ειναι πως και μαγαζι να ανοιξεις θα βαλεις ενα κεφαλαιο το οποιο θα το κανεις αποσβεση σε μερικα χρονια ενω με την δικια τους μεθοδο κονομας κατευθειαν..Απο οτι καταλαβα τα πιο πολλα απο τα θυματα πελατες τους ειναι απελπισμενα ατομα σε κακη οικονομικη κατασταση στα οποια ταζουν λαγους με πετραχειλια..Στο ατομο που προσπαθησε να με βαλει στην υποθεση εκανα την εξης ερωτηση "Μα τι θα λες στον υποψηφιο αγοραστη οτι θα δωσεις 540 ευρω αλλα για να τα παρεις πισω θα πρεπει να γραψεις 2 ατομα ακομα??" η απαντηση ηταν "Οχι δεν λες αυτο πρεπει να σου εξηγησω απο κοντα" απο εκει καταλαβαινεις την απατη..Εννοειται οτι εχω ξεκαθαρισει οτι δεν δεχομαι..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.911
Πόντοι
2.606
Κοίτα, δεν μπορώ να πω ότι έχω δει ΟΛΕΣ τις διαφημίσεις, αλλά αυτές που έχω δει (και μιλάω για κομμάτια από 20 ως 50 ευρώ + έξοδα αποστολής 7-10) ΔΕΝ λένε τη λέξη "διαμάντι" (πρόσεξε το).
Μπριγιάν λένε, και σου είπα γιατί με τη λέξη "μπριγιάν" είναι ΟΚ από πλευράς νομοθεσίας.

Την ξέρουν τη δουλειά, δεν είναι ούτε βλάκες, ούτε ρισκάρουν να πάνε μέσα. Γιατί να ρισκάρουν, αφού κονομάνε κι έτσι?

Και να ξέρεις γενικώς ότι αυτό που το πουλάει 27 (22 χωρίς τον ΦΠΑ - τα έξοδα αποστολής είναι κάτω από 2), το έχει αγοράσει απ' τον κινέζο όχι πάνω από 2-2,50.

Γυαλάκι σκέτο.

Μήπως μιλάς για ακριβότερα κομμάτια?

ναι μιλαω για κομματια που πουλιουνται 150+

sotosmix

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Με έχουνε ζαλίσει εμένα φίλοι μου με αυτήν την EMGOLDEX,μου έχουν δείξει χρυσό και μου λένε με 150 ευρώ θα πληρώνεσαι για πάντα.Τι να πω ρε παιδιά λέτε να μου λέει ψέματα ο κολλητός μου?Από μικρά παιδιά είμαστε μαζί.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.142
Πόντοι
5.006
Με έχουνε ζαλίσει εμένα φίλοι μου με αυτήν την EMGOLDEX,μου έχουν δείξει χρυσό και μου λένε με 150 ευρώ θα πληρώνεσαι για πάντα.Τι να πω ρε παιδιά λέτε να μου λέει ψέματα ο κολλητός μου?Από μικρά παιδιά είμαστε μαζί.
τι καθομαστε ρε μαγκες,,,,,παμε να πλουτισουμε....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
την πιθανότητα ο κολλητός σου να έχει iq μπανάνας τη σκέφτηκες?

sotosmix

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
την πιθανότητα ο κολλητός σου να έχει iq μπανάνας τη σκέφτηκες?

Τι να πω ρε συ.Είναι σοβαρός και εργατικός στο μεροκάματο αλλά με αυτό το θέμα μου τα έχει πρήξει κυριολεκτικά.Συνέχεια μου λέει έλα να δεις την παρουσίαση και εγώ τον αποφεύγω με δικαιολογίες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.142
Πόντοι
5.006
ακου φιλε για να βγαλεις λεφτα απο τετοιες ιστοριες χρειαζονται 3 πραγματα :
1)να εχεις πολυ μεγαλο κυκλο γνωριμιων, ωστε να ξερεις οτι θα γραψεις πολλα ατομα μετα απο εσενα....παντως πρεπει να ειναι γνωστοι σου απλα και οχι φιλοι γιατι πολλοι απο αυτους θα χασουν τα λεφτα τους....
2)να εισαι ο γνωστος σπαζαρχιδας γλειωδης πωλητης και να τους πριζεις ολους σχετικα με την παπαρια αυτξ
3)να εχεις μπει στην μπιζνα σχετικα νωρις, ωστε να προσδοκας νεα ατομα μετα απο εσενα οταν γινει γνωστη και να ελπιζεθς οτι το κανονι θα βαρεσει αργοτερα οταν θα εχεις βγαλει ηδη κανα φραγκο...

sotosmix

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
1)να εχεις πολυ μεγαλο κυκλο γνωριμιων, ωστε να ξερεις οτι θα γραψεις πολλα ατομα μετα απο εσενα....παντως πρεπει να ειναι γνωστοι σου απλα και οχι φιλοι γιατι πολλοι απο αυτους θα χασουν τα λεφτα τους....
2)να εισαι ο γνωστος σπαζαρχιδας γλειωδης πωλητης και να τους πριζεις ολους σχετικα με την παπαρια αυτξ
3)να εχεις μπει στην μπιζνα σχετικα νωρις, ωστε να προσδοκας νεα ατομα μετα απο εσενα οταν γινει γνωστη και να ελπιζεθς οτι το κανονι θα βαρεσει αργοτερα οταν θα εχεις βγαλει ηδη κανα φραγκο...

Αυτά του λέω και εγώ αλλά δεν καταλαβαίνει.Σιγά μη κάθομαι να ασχολούμαι με τέτοιες μαλακίες.Τζάμπα τα χρήματα που έδωσε.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
Αυτά του λέω και εγώ αλλά δεν καταλαβαίνει.Σιγά μη κάθομαι να ασχολούμαι με τέτοιες μαλακίες.Τζάμπα τα χρήματα που έδωσε.
έχει μπει ήδη? για αυτό σε ζαλίζει να μπεις..αν δε μπεις εσύ, πώς θα πληρωθεί (αν πληρωθεί)?

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
δες εδω  :  κλασικη περιπτωση πιραμιδας που 2-3 θα βγαλουν φραγκα και οι υπολοιποι θα τραβαν τα βυζια τους....αν δεις κιολας τον τροπο και τον χρονο που χρειαζεται για να παρεις τα 7.000 ευρω, το ρισκο ειναι πολυ μεγαλο κατα την γνωμη μου...
δεν υπαρχει κανενα ρισκο  :grin:
πας πληρωνεις κ φευγεις
σε καποια φασ περνεις καποια κωλοχαρτα για τον τοιχο σου να τα κανεις κορνιζα  :grin:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
οχι δεν σου λεει ψεματα
απλα ειναι ενας ακομα βλακας αο τα τοσα δις μαλ,,ες του πλανητη

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
μονο το 3 ισχυει......αν μπεις νωρις πληρωνεσαι σαν δολωμα για τους αλλους
οσοι ομως καουν απο εσενα μπορουν κ νομικα κ με καρπαζιες να σραφουν εναντιον σου  :lheel:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
μονο το 3 ισχυει......αν μπεις νωρις πληρωνεσαι σαν δολωμα για τους αλλους
οσοι ομως καουν απο εσενα μπορουν κ νομικα κ με καρπαζιες να σραφουν εναντιον σου  :lheel:
μετα απο ναζητηση στο youtube υπαρχει κι αλλος που τα μοιραζει τα χρυσο-φυλλα ΔΩΡΕΑΝ,,με ταυτοτητα κ "μοχλευση" λεει,,,
αν ανδιαφερει βαζω κ λινκ
εγω προσωπικα ΞΕΡΩ οτι ειναι δαγκωμα,,,αλλα εαν υπαρχουν εθελοντες βαζω κ λινκ..

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
μετα απο ναζητηση στο youtube υπαρχει κι αλλος που τα μοιραζει τα χρυσο-φυλλα ΔΩΡΕΑΝ,,με ταυτοτητα κ "μοχλευση" λεει,,,
αν ανδιαφερει βαζω κ λινκ
εαν υπαρχουν εθελοντες βαζω κ λινκ..

Γιατί κάνεςι το δύσκολο?  Βάλ' το χριστιανέ μου, τι σε κρατάει?

sotosmix

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα με πήρε τηλ. ο κολλητός μου πάλι για αυτή την παπαριά και τον ρωτάω αν πληρώθηκε,πόσα χρήματα έβαλε και πόσο χρόνο έκανε να τα πάρει.

-Ξεκίνησα μου λέει στις 18/09/2013 με 150 ευρώ,μέσα σε ένα μήνα πήρα 427 ευρώ σε χρυσό και την δεύτερη φορά 3.000 ευρώ περίπου καθαρά σε τραπεζικό λογαριασμό.

-Τον ρωτάω αποδείξεις έχεις ή μόνο λόγια μου λες για να με τουμπάρεις?

-Πήγαμε σπίτι του και μου έδειξε και τον χρυσό και τραπεζικό έμβασμα και μου λέει θα σε βάλω μέσα με 150 που θα τα πληρώσω εγώ ο ίδιος και θα σου συστήσω εγώ 2 άτομα που είναι οι όροι της εταιρίας για να πεισθείς ότι σου λέω αλήθεια.

-Εγώ του απάντησα πως αν κάτι γίνει και τα χάσεις τα χρήματα δεν θα σου τα δώσω ούτε με σφαίρες.Κάνε ότι νομίζεις

Μάλλον θα με βάλει και εμένα μέσα.Για να δούμε τι θα δούμε.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Σήμερα με πήρε τηλ. ο κολλητός μου πάλι για αυτή την παπαριά και τον ρωτάω αν πληρώθηκε,πόσα χρήματα έβαλε και πόσο χρόνο έκανε να τα πάρει.

-Ξεκίνησα μου λέει στις 18/09/2013 με 150 ευρώ,μέσα σε ένα μήνα πήρα 427 ευρώ σε χρυσό και την δεύτερη φορά 3.000 ευρώ περίπου καθαρά σε τραπεζικό λογαριασμό.

-Τον ρωτάω αποδείξεις έχεις ή μόνο λόγια μου λες για να με τουμπάρεις?

-Πήγαμε σπίτι του και μου έδειξε και τον χρυσό και τραπεζικό έμβασμα και μου λέει θα σε βάλω μέσα με 150 που θα τα πληρώσω εγώ ο ίδιος και θα σου συστήσω εγώ 2 άτομα που είναι οι όροι της εταιρίας για να πεισθείς ότι σου λέω αλήθεια.

-Εγώ του απάντησα πως αν κάτι γίνει και τα χάσεις τα χρήματα δεν θα σου τα δώσω ούτε με σφαίρες.Κάνε ότι νομίζεις

Μάλλον θα με βάλει και εμένα μέσα.Για να δούμε τι θα δούμε.
ΓΟΥΑΟΥ
Φαντάζομαι 427ευρώ χρυσού σε ράβδους διαμορφωμένα ως πυραμίδα και  :cum:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Γιατί κάνεςι το δύσκολο?  Βάλ' το χριστιανέ μου, τι σε κρατάει?
το κριμα στο λαιμο σου λοιπον,παρτο...
παντως εδω δεν θα χασετε τιποτα αλλο απο την ωρα σας,γιατι δεν βαζετε κ τιποτε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom