EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.610
- Πόντοι
- 19.485
Μα σας παρακαλώ, συνεχίζεται να με προσβάλλετε!
Κάνε μου μήνυση..
Μα σας παρακαλώ, συνεχίζεται να με προσβάλλετε!
Αυτο ειναι επιπεδο, ευγε αγορι μου διδαξες ηθος. :SΚύριε μου σας παρακαλώ, θα μπορούσατε να είσαστε πιο ευγενής!
Μα σας παρακαλώ κύριε ηρεμήστε, δεν είναι ανάγκη να μιλάτε με αυτόν τον τρόπο! Προς θεού πιστεύω πως μπορούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο!Πως να μην βαρεθεις ολοκληρη πτερυγα εχει παρει ο κωλος σου.
Μα σας παρακαλώ κύριε ηρεμήστε, δεν είναι ανάγκη να μιλάτε με αυτόν τον τρόπο! Προς θεού πιστεύω πως μπορούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο!
Kι εκεί που συνουσιάζονταν κύριε πρόεδρε...τ'ς τραβάει ένα πούτσο...Κύριε μου σας παρακαλώ, θα μπορούσατε να είσαστε πιο ευγενής!
Είδες και μετά με κατηγορείται ότι βάζω φιτίλια εδώ μέσα!Αυτο ειναι επιπεδο, ευγε αγορι μου διδαξες ηθος. :S
Βρετανος ο ανθρωπος αλλη ιδιοσυγκρασια και παλι μπραβο σου.Μα σας παρακαλώ κύριε ηρεμήστε, δεν είναι ανάγκη να μιλάτε με αυτόν τον τρόπο! Προς θεού πιστεύω πως μπορούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο!
Μα σας παρακαλώ κύριε ηρεμήστε, δεν είναι ανάγκη να μιλάτε με αυτόν τον τρόπο! Προς θεού πιστεύω πως μπορούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο!
Μισό γιατί ετοιμάζω το τσάι!Βρετανος ο ανθρωπος αλλη ιδιοσυγκρασια και παλι μπραβο σου.
Ποιος τα λεει αυτα Λορδε μου?Είδες και μετά με κατηγορείται ότι βάζω φιτίλια εδώ μέσα!
Μισό γιατί ετοιμάζω το τσάι!
Ευτυχώς που άρχισε να γίνεται ξεκαθάρισμα εδώ μέσα, εγώ ανέφερα τους Έλληνες γενικά αλλά μόνο τρεις ειδικά θίχτηκαν, [size=20pt]γιατί άραγε???[/size]
Kι εγώ γάμ'σα κύριε...είναι παραπάνω αυτοί απλά πρόλαβαν να σε γαμήσουν.....
Έλληνας είναι αυτός που έχει αισθητική ρε....Και γουστάρει ΡΩΣΑΚΙΑ...
Αντί να λέτε ευχαριστώ που αν δεν ήμασταν εμείς θα μιλούσατε τούρκικα και θα τριγυρνούσατε[size=15pt] με φέσια [/size]ακόμα βγάζετε και γλώσσα από πάνω!