1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το θρεντ καθαριστηκε και ειναι υπο την προστασια μου..
τον ταράτσα μόνο δώσε μας για διαπόμπευση.....
Το υπόσχεσαι?τον ταράτσα μόνο δώσε μας για διαπόμπευση.....
Το υπόσχεσαι?
Τα δικα μου γιατι τα διεγραψες πατερ? για να τον προστατεψω μπηκα και εγω απο αυτη την ανανδρη και οργανωμενη επιθεσει.το θρεντ καθαριστηκε και ειναι υπο την προστασια μου..
Βγαλτον εξω σε παρακαλω παπα μου.
Τον κατσικανιαρι,το τραγι μουσκαρε ε μουσκαρε.
Ο Κώστας να πάει απο τα αριστερά και ο Λάμπρος να πάρει όλη την πτέρυγα!Βγαλτον εξω σε παρακαλω παπα μου.
Τον κατσικανιαρι,το τραγι μουσκαρε ε μουσκαρε.
Ο Κώστας να πάει απο τα αριστερά και ο Λάμπρος να πάρει όλη την πτέρυγα!
για να τον προστατεψω μπηκα και εγω απο αυτη την ανανδρη και οργανωμενη επιθεσει.
Είμαστε σαβουρογάμηδες...δεν κάνουμε διακρίσεις,όλα τα γαμάμε!τί να πω ρε πουστη μου ? δεν παιζεστε..
αλλα γαμηστε καμια μαλακια θρεντ. αυτο εχει ''στόφα'' για μεγαλο σουξε..
εγώ να πάρω δλδ το κωλαράκι σου;Ο Κώστας να πάει απο τα αριστερά και ο Λάμπρος να πάρει όλη την πτέρυγα!
Κύριε μου σας παρακαλώ, θα μπορούσατε να είσαστε πιο ευγενής!Και συ να πας αδιάβαστος λακαμά
Πάλι???? Βαρέθηκα!εγώ να πάρω δλδ το κωλαράκι σου;
Ποτε ειχαν οι Αγγλοι φασιστικο καθεστως ρε ? εγω με τους γερμανους ειμαι.εσύ είσαι φασίστας κατ επίφασιν... μη δεις βρεττανικό κωλοτρυπάκι αμέσως να κωλοτρυφτείς.....
Κύριε μου σας παρακαλώ, θα μπορούσατε να είσαστε πιο ευγενής!
Κύριε μου σας παρακαλώ, θα μπορούσατε να είσαστε πιο ευγενής!
Μα σας παρακαλώ, συνεχίζεται να με προσβάλλετε!αν εγώ γίνω ευγενικός εσυ θα πάψεις να σαι βλάκας?
εγώ θέλω να πάψει να είναι εγγλέζος......αν εγώ γίνω ευγενικός εσυ θα πάψεις να σαι βλάκας?
Πάλι???? Βαρέθηκα!