GottesDionysos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2013
- Like
- 175
- Πόντοι
- 1
Εντάξει αφού ένιωσες μια υγρασία τώρα ότι και καλά μου την είπες πιπίλα και ύπνο...Όρεξη να έχει κάποιος να ασχολείταιάλλος ενα αγαπουλης ερωτιαρης!
Εντάξει αφού ένιωσες μια υγρασία τώρα ότι και καλά μου την είπες πιπίλα και ύπνο...Όρεξη να έχει κάποιος να ασχολείταιάλλος ενα αγαπουλης ερωτιαρης!
Μωρο ποτε θα εθεις στο χωριο μας??Καλησπέρα μωρα μου! Λογω οτι ξαναεπιασα πρωινη δουλειας εχω εξαφανιστεί το τελευταίο καιρο! Γι αυτους που με ψάχνετε διαθεσιμη θα ειμαι τα σκ κ καποια απογευματα μεσα στην εβδομαδα.φιλακια πολλα!
πάρε του Ηλιάδη τύπε!Μωρο ποτε θα εθεις στο χωριο μας??
πάρε του Ηλιάδη τύπε!
στο χωριό ειναι και αυτός με την γκόμενα του!
μη στεναχωριεσε...υπάρχουν πολυ καλυτερες και πιο σεξυ μασερ.απαντάει σε κανά τηλέφωνο; προσπαθώ κανά μήνα να την πετύχω
δεν μας λες και μας ρε φιλαρακι ποια for example?μη στεναχωριεσε...υπάρχουν πολυ καλυτερες και πιο σεξυ μασερ.
e mail προσπαθησες? (γιατι το τηλεφωνο που εχεις μαλλον ειναι λαθος)απαντάει σε κανά τηλέφωνο; προσπαθώ κανά μήνα να την πετύχω
Αγαπητε zarden υπάρχουν πολλες που τουλαχιστον δεν εχουν "μαυρίλα"απο το πάχος αναμεσα στα μπουτια.δεν μας λες και μας ρε φιλαρακι ποια for example?
δεν μας λες και μας ρε φιλαρακι ποια for example?
εγω δεν ειμαι τοσο κολογερος σαν και εσενα αλλα κατι εχω αρπαξει και εγω...λιγα πραγματα