Επισκέπτης
εμενα?Καλημερα σας απαντηθηκαν επιτελους κ τα πμ σας! Φιλακια!
εμενα?Καλημερα σας απαντηθηκαν επιτελους κ τα πμ σας! Φιλακια!
εμενα?
εντριβη στο ποδι...
εγινεεεεεεε
σιγά μην πληρώσουμε 70e στο βόδι αυτη πρέπει να πληρώνει όχι να την πληρώνουμε έτσι όπως ειναι Μεγάλη πείνα και ανωμαλία έχει πέσει για να πηγαίνουμε με αυτήguru εσυ πηρες με καινουργια τιμη? εγω εκλεισα για αυριο με νεο τιμοκαταλογο πιστευω...
προβλημα σου ρε μεγαλε σου ειπε κανεις να πας μαζι της...εσυ πηγαινε με τη κλοντια σιφερ...σιγά μην πληρώσουμε 70e στο βόδι αυτη πρέπει να πληρώνει όχι να την πληρώνουμε έτσι όπως ειναι Μεγάλη πείνα και ανωμαλία έχει πέσει για να πηγαίνουμε με αυτή
προβλημα σου ρε μεγαλε σου ειπε κανεις να πας μαζι της...εσυ πηγαινε με τη κλοντια σιφερ...
ετσι...και πανω απ ολα ευγενεια...
Καλα οτι δεν υπαρχουν κοριτσια στη πιατσα γνωστο. νεκρα 5-6 μονο. Μεγαλη πεινα. Κριμα κ ολας υπαρχει μεγαλη ανωμαλια οπως φαινεται. Παλι καλα η δουλιτσα να βγαινει. Νταξει βοδι... μικρη φαλαινιτσα μωρέ! Κ σταματα το bulling δεν ειναι της μοδος.σιγά μην πληρώσουμε 70e στο βόδι αυτη πρέπει να πληρώνει όχι να την πληρώνουμε έτσι όπως ειναι Μεγάλη πείνα και ανωμαλία έχει πέσει για να πηγαίνουμε με αυτή
αστους να λένε..όσα δ φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!Καλα οτι δεν υπαρχουν κοριτσια στη πιατσα γνωστο. νεκρα 5-6 μονο. Μεγαλη πεινα. Κριμα κ ολας υπαρχει μεγαλη ανωμαλια οπως φαινεται. Παλι καλα η δουλιτσα να βγαινει. Νταξει βοδι... μικρη φαλαινιτσα μωρέ! Κ σταματα το bulling δεν ειναι της μοδος.
Καλα οτι δεν υπαρχουν κοριτσια στη πιατσα γνωστο. νεκρα 5-6 μονο. Μεγαλη πεινα. Κριμα κ ολας υπαρχει μεγαλη ανωμαλια οπως φαινεται. Παλι καλα η δουλιτσα να βγαινει. Νταξει βοδι... μικρη φαλαινιτσα μωρέ! Κ σταματα το bulling δεν ειναι της μοδος.
Ποτε? Πες μου ποτε παλι κ δεν απαντησα?
σε μένα δ απάντησες όμως ..Ποτε? Πες μου ποτε παλι κ δεν απαντησα?
Ελβίρα το καλύτερο natural
:-* :-* :-*
Πρσπαθω να απαντησω στα περισσοτερα! I am sorry. :-σε μένα δ απάντησες όμως ..
οκΠρσπαθω να απαντησω στα περισσοτερα! I am sorry. :-