pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.321
- Πόντοι
- 3.556
Φέρτε πίσω Βιτάμα να κάνει σούζες με το παπί από νήμα σε νήμαΟ Βαν Ντάμα Κούπας, έχει γέλιο. Κατά βάση είναι αφελής. Ο Γιαρμάκος έχει εμπάθεια. Είναι κατά βάση ψυχασθενής.
Φέρτε πίσω Βιτάμα να κάνει σούζες με το παπί από νήμα σε νήμαΟ Βαν Ντάμα Κούπας, έχει γέλιο. Κατά βάση είναι αφελής. Ο Γιαρμάκος έχει εμπάθεια. Είναι κατά βάση ψυχασθενής.
Ο βιτάμας είναι αδικημένος.
Δυο χρόνια μπανάρεται χωρίς (εμφανή τουλάχιστον) λόγο...
Τρελαίνεστε αγαπητέ για τέτοια ΧΑ ΧΑ ΧΑ..Ο Βαν Ντάμα Κούπας, έχει γέλιο. Κατά βάση είναι αφελής. Ο Γιαρμάκος έχει εμπάθεια. Είναι κατά βάση ψυχασθενής.
Τρελαίνεστε αγαπητέ για τέτοια ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
Καλά μην ανοίγουμε τέτοιο θέμα καθώς πριν κάτι μέρες διαπιστώθηκε να γράφει προφίλ δε ξέρω και εγώ πόσες μουφα κριτικές...Ουσιαστικά ποτέ δεν ήταν απαραίτητο αυτό το ξέχωρο νήμα.
Το θέμα με τα προμοτοριλίκια και τη συνδεδεμένη προνομιακή ανάδειξη κοριτσιών σε νήματα και κριτικές, έναντι εκπτώσεων κι εξυπηρετήσεων, θα μπορούσε να είχε στεγαστεί και αλλού.
«Αλήθειες και τέρατα που ακούγονται και γράφονται στο μπου»
Για παμε να πούμε την άποψη μας από ιστορίες που ξέρουμε και έχουμε ακούσει για να προσέχουμε για να έχουμε γράφουμε για περιστατικά και ιστορίες που ξέρουμε από δω μέσα για πελάτες με κοπέλες με ψέμματα με κατά φαντασιαν γαμιαδες και νταβάδες για αγαπουληδες και δηθεν έρωτες για το πως κάποιοι...www.bourdela.com
Μπαναρεται γιατι ειναι ανηλικοΟ βιτάμας είναι αδικημένος.
Δυο χρόνια μπανάρεται χωρίς (εμφανή τουλάχιστον) λόγο...
λες ΚΥΡΙΕ Μπιρλα μας;Μπαναρεται γιατι ειναι ανηλικο
Εχει καρβουνα στο Βαρναβα να ψησει κανα πανσετακι ο κυριος Κουλης??λες ΚΥΡΙΕ Μπιρλα μας;
θα γαμηθει Κυριακος για ολαΕχει καρβουνα στο Βαρναβα να ψησει κανα πανσετακι ο κυριος Κουλης??
Εχει καρβουνα στο Βαρναβα να ψησει κανα πανσετακι ο κυριος Κουλης??
εφτασαν και σε σεναΕλέφαντα ψήνει μόνο με τα αποκαΐδια που έχουν έλθει μέχρι εδώ.
εφτασαν και σε σενα
μπουρδελο και εδω...Κουκλα τρεχει στις σταχτες χαρηκε που γυρισαμεΕδώ και δυό ώρες.
Βλεπω για καποιον λογο ο γεννσιος Λανσελοτ δεν ειναι στην μαχη. Αποχωρησε τραυματίας και πηρες την θεση του μεχρι να περιποιηθουν τα τραυματα του;Φύγε από δω ρε μπρο, χεσμένο σε έχω.
Τι να καυλώσω μωρή κουράδα, βλέπω τα δικά μου βίντεο, και μου αρκούν.
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΓΑΜΙΑ ΓΚΑΝΤΟΡ
Δεν μας έκανες καμία αναφορά για την Martina εδώ μέσα. Αλλά μας είπες ότι όμως αλλά άλλα εμπιστεύεσαι σε πμ.
Πουθ θα μου πεις εμένα Ανναπουρνιάρη ότι θα μου βγάλεις πμ στην φόρα επειδή ήμουνα ο μόνος που σε εμπιστεύτηκα και ήρθα σε αντιπαράθεση με φίλους μου για λογαριασμό σου. Κάτσε να δεις πως σε πετσκοκόβω και σε ξεποαστρέφω απόψε.
Και τράβα πέσε στα γόνατα να κάνεις κανένα τσιμπουκι να με μπανάρουν.