You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελμουφαδόρ - ο αρχιψεύταρος του φόρουμ !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 906
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πρώτη φορά θα είναι! Αλλα δεν είναι ο Zebu το προβλημα μου .Μπορείτε να ξεκατινιαστείτε ιδιαιτέρως … δεν του βγήκε που δεν του βγήκε το νήμα μην γίνετε και ατραξιόν
Ειχα να μπω στο site κανα 3μηνο και μπαινω σημερα να δω καμια κριτικη και βλεπω τον μουφαλβανο!!!!!!!!
Καλα δεν υπάρχει! Αυτός είναι και με τη βούλα ψευτης. Οι κριτικες του οι περισσοτερες είναι καθαρα fake . Απλα δεν εχει παει . Βλέπεις εμπλεξε με τον νταβαντζίσκο τον γεροξούρα που του εμαθε την δουλειά. Δεν βγήκε και το ραντεβού με την andrea όπως το ήθελα και εχω στραβωσει και με αυτο.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Και εσείς Άγιε λυπάμαι αλλά το έχετε παραχέσει.
Απαγορεύεται να εκφράσω άποψη;
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Απαγορεύεται να εκφράσω άποψη;
Μα αυτά που γράφετε δεν είναι άποψη.
Ντροπή σας για την ηλικία σας να γράφετε τέτοια πράγματα και να τρολάρετε ακατάπαυστα.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Μπεκρη τον αποκαλεσες ομως Φαντασου και να ειχες και προηγούμενα μαζι του. Και δεν θυμαμαι να εχουμε πλακωθει οι δυο μας για να το δικαιολογησω. Ισως να φταίει το ποτο που μου εχει δημιουργησει κενα μνημης.Αλλα δεν είναι ο Zebu το προβλημα μου .
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Πρώτη φορά θα είναι! Αλλα δεν είναι ο Zebu το προβλημα μου .
Ειχα να μπω στο site κανα 3μηνο και μπαινω σημερα να δω καμια κριτικη και βλεπω τον μουφαλβανο!!!!!!!!
Καλα δεν υπάρχει! Αυτός είναι και με τη βούλα ψευτης. Οι κριτικες του οι περισσοτερες είναι καθαρα fake . Απλα δεν εχει παει . Βλέπεις εμπλεξε με τον νταβαντζίσκο τον γεροξούρα που του εμαθε την δουλειά. Δεν βγήκε και το ραντεβού με την andrea όπως το ήθελα και εχω στραβωσει και με αυτο.
Πες ότι παρασύρεσαι από το συναίσθημα μιας αποτυχίας … τσάμπα η έκρηξη … ψηλά το κεφάλι δεν χάθηκε ο κόσμος … καριολα Andrea
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Μα αυτά που γράφετε δεν είναι άποψη.
Ντροπή σας για την ηλικία σας να γράφετε τέτοια πράγματα.
Μισό, για να καταλάβω...
Ντροπή για την ηλικία μου που συμμετέχω σε ένα νήμα ενός ιστότοπου που ασχολείται ως επι το πλείστον με πουτάνες;
Ή ντροπή για την ηλικία μου που αναφέρομαι στην Πάρις;
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Μπεκρη τον αποκαλεσες ομως Φαντασου και να ειχες και προηγούμενα μαζι του. Και δεν θυμαμαι να εχουμε πλακωθει οι δυο μας για να το δικαιολογησω. Ισως να φταίει το ποτο που μου εχει δημιουργησει κενα μνημης.
Για αντίποινα να του γαμησεις την Παρις και με χάλια κριτική
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Την επομενη φορα να ειδοποιησεις. Μας επιασες απροετοιμαστους με τον @Νίπλης και είχαμε κάτι χαλασμενα κοτοπουλα και μοσχσρισιες.... Θα βγαζαμε και χαρτζηλικι. (Για να εχουμε να δωσουμε στην Παρις) τι μαλακας εισαι. Αφησσμε τον κοσμο να πσρακολουθει χωρις μεζε το νημα.Μα αυτά που γράφετε δεν είναι άποψη.
Ντροπή σας για την ηλικία σας να γράφετε τέτοια πράγματα και να τρολάρετε ακατάπαυστα.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Μισό, για να καταλάβω...
Ντροπή για την ηλικία μου που συμμετέχω σε ένα νήμα ενός ιστότοπου που ασχολείται ως επι το πλείστον με πουτάνες;
Η ντροπή για την ηλικία μου που αναφέρομαι στην Πάρις;
Κάνει και ηλικιακές διακρίσεις ; Ε θα φάει κι άλλη αρνητική κριτική .. νισάφι πια αυτή η Παρις το παραξήλωσε
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
- Βλέπουν το thread του μαλακα Ανναπουρνα και γελάνε αυτή τη στιγμή 56 άτομα (17 μέλη και 39 επισκέπτες)
Αντε πιές και άσε μας ήσυχους Καραγκιόζη.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Για αντίποινα να του γαμησεις την Παρις και με χάλια κριτική
Η μαγκιά θα είναι πρώτα να γράψει χάλια κριτική, και να την γαμήσει μετά απαξιωτικά.
Εδω ξεδινουνε φίλε μου! H Andrea καλη είναι αλλα δεν μου εκατσε ακάποτα παρόλο που εβαλα όλη μου γοητεια. Παει το 500ρικο για γαμίσι με λαστιχα και τζελ....Πες ότι παρασύρεσαι από το συναίσθημα μιας αποτυχίας … τσάμπα η έκρηξη … ψηλά το κεφάλι δεν χάθηκε ο κόσμος … καριολα Andrea
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Μισό, για να καταλάβω...
Ή ντροπή για την ηλικία μου που αναφέρομαι στην Πάρις;
Λυπάμαι αλλά κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.
Σηκώνω τα χέρια ψηλά με τη περίπτωσή σας.
Αφήστε το.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Η μαγκιά θα είναι πρώτα να γράψει χάλια κριτική, και να την γαμήσει μετά απαξιωτικά.
Δεν θα προλάβει … θα του ανοίξει νήμα ο άλλος
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Εδω ξεδινουνε φίλε μου! H Andrea καλη είναι αλλα δεν μου εκατσε ακάποτα παρόλο που εβαλα όλη μου γοητεια. Παει το 500ρικο για γαμίσι με λαστιχα και τζελ....
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να αυτοκτονήσεις πιο φτηνοί
Να μην κάνεις τον δικηγόρο στον μοθφαλβανο. Δεν χρειάζετε. Είναι γνωστός στξμ πιάτσα. Μην χαλας την ζαχαρενια με δαυτον . Δεν αξίζει ο παπατζας!Μπεκρη τον αποκαλεσες ομως Φαντασου και να ειχες και προηγούμενα μαζι του. Και δεν θυμαμαι να εχουμε πλακωθει οι δυο μας για να το δικαιολογησω. Ισως να φταίει το ποτο που μου εχει δημιουργησει κενα μνημης.
Καλα εσυ είσαι γατακι . Νηπιαγωγίο ακόμα . Αδερφε μόνο ετσι αξίζει . Αναρωτιέμαι εχεις γαμησει ποτε σου?Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να αυτοκτονήσεις πιο φτηνοί
Κοίτα να βαλεις καμια κριτικη, γιατι αδερφε και που σου μιλάω , χαρη σου κανω .
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Καλα εσυ είσαι γατακι . Νηπιαγωγίο ακόμα . Αδερφε μόνο ετσι αξίζει . Αναρωτιέμαι εχεις γαμησει ποτε σου?
Κοίτα να βαλεις καμια κριτικη, γιατι αδερφε και που σου μιλάω , χαρη σου κανω .
Ετοιμάζω μια για Παρις … θα σας την στείλω να δω αν θα περάσει έγκριση
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Δεν σου δίνει κανένας το δικαίωμα ούτε σε άλλους θα προσβάλεις την καταγωγή κανένος, οικογένειες και κυρίως παιδιά. ΠΑΙΔΙΑ. Το καταλάβαινεις;Να μην κάνεις τον δικηγόρο στον μοθφαλβανο. Δεν χρειάζετε. Είναι γνωστός στξμ πιάτσα. Μην χαλας την ζαχαρενια με δαυτον . Δεν αξίζει ο παπατζας!
Να λες πάλι καλά που δεν σου πάτησα και το ρουφιανοκουμπο. Δεν τον ξέρω τον ελγαναδορ και δεν θέλω να τον μάθω και ούτε τον παίρνω στα σοβαρά τι γράφει σε κριτικες αλλά μέχρι εκεί που σας παίρνει.