The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.691
- Πόντοι
- 25.467
Αν έχεις ακίνητα, μετρητά, τιμαλφη γράψε μου τίποτα...
Όλα στην Εκκλησία θα τα γράψει. Εδώ τζάμπα κηδεία θα του κάνουμε.
Αν έχεις ακίνητα, μετρητά, τιμαλφη γράψε μου τίποτα...
Τα αρχιδια μου εχω μονο και αυτα τζάμπα πιανουν χωρο στο σωβρακο. Και μικρα και ανικανα.Αν έχεις ακίνητα, μετρητά, τιμαλφη γράψε μου τίποτα...
Αδερφε με τους τύπους γνωριζομαστε καιρό . Δεν υπάρχει χόρος για καμία ευγενια. Θα σε παρακαλούσα αν δεν αντεχεις hardcore να κατσεις παραμερα. Δεν σε ξέρω δεν μου εχεις κανεις κατι μην δίνεις σημασία.
Δες ακριβως απο πανω...Όλα στην Εκκλησία θα τα γράψει. Εδώ τζάμπα κηδεία θα του κάνουμε.
Περιορισμένους ορίζοντες έχεις μόνο με το Δελφινάριο … σε κατέστρεψε ο Αντ1 όλο Σεφερλή, άνοιξε κανα βιβλίο, διάβασε μια ωδή σε κάποια τέχνη … όχι μόνο ποιήματα σε εργαζόμενες … κολλάς και μετά αν διαβάσεις κάτι αρνητικό στραβώνεις και γίνεσαι σα κακιασμένη γρατσουνιάρα αδέσποτη γάτα
Να σαι καλα. Φερε και να δυο τρεις... Πεντε δεκα κοριτσια να χυσουν και κανένα, εστω ψευτικο δσκρυ, μην παω και ακλαφτος.
Άρα μόνο αν θάψουμε Χαρτοπολεμοι και μουφα διαθήκη θα γίνουμεΔες ακριβως απο πανω...
Πηγαίνετε και στο τσίρκο Medrano.
Εκεί θα ταιριάξετε καλύτερα ... με τους κλόουν.
Εξυπάκούεται.
Την Πάρις, να τη φέρω; Ή να το αποφύγω μην γίνει καμιά σκηνή;
Λιγα χρήματα μου εχουν μεινει για καμποσα μπουκαλια ρετσινα ακομα και να μου τα φαει η Παρις; Αυτη αν δεν πληρωθει ουτε να σε φτυσει.Εξυπάκούεται.
Για να την κοιτάτε ; Γιατί από το περιεχόμενο εδώ για πήδημα δεν είναι
Τι έγινε εδώ...
Λιγα χρήματα μου εχουν μεινει για καμποσα μπουκαλια ρετσινα σκομα και να μου τα φαει η Παρις; Αυτη αν δεν πληρωθει ουτε να σε φτυσει.
Για το άγημα.
Κατά το "Δεύτε τελευταίον ασπασμόν" οι κορασίδες θα περνάνε μπροστά από την κάσα, αι αφού ασπαστούν στο μέτωπο το νεκρό, θα βγάζουν τα στριγκάκια τους και θα τα εναποθέτουν στο φέρετρο.
Τύπου κορδέλες επιταφίου, αρκεί να ναι μωβ ή μαύρες
Κυριακάτικο θέμα.Δεν βλέπω να κλείνουμε μάτιΚηδείες.
Η Παρις κορόμηλο το δάκρυ ; Σταγόνα και ευρώ ;Ά να γειά σας!
Εξυπάκούεται.