Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αναλόγως τις κάμψεις τύπε. Κανονικές παίρνω πάνω από 50. Κάτω μέση πάνω εξαρτάται πόσα δευτερόλεπτα κρατιέμαι σε κάθε θέση. Παίρνω και με παλαμάκια αλλά δεν χρειάζεται. Όταν μας έτρεχε ο υπολοχαγός που είναι μαραθονιοδρόμος τρέχαμε 8 χιλιόμετρα στο δασάκι δίπλα όσοι θέλαμε. Το υποχρεωτικό είναι κάπου στα 3 χιλιόμετρα.

Εύγε!
Τις σωστές τις κάμψεις ... που το στήθος πάει μέχρι κάτω  :grin:

8 χιλιόμετρα? μια χαρά. Ε ντάξει 3 χιλιομετρα ειναι οκ 7.5 γυροι σε ενα ταρταν των 400μέτρων ο καθενας δεν ειναι κατι εξεζητημένο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ε ντάξει 3 χιλιομετρα ειναι οκ 7.5 γυροι σε ενα ταρταν των 400μέτρων ο καθενας δεν ειναι κατι εξεζητημένο.
τι λες ρε τυπε
οι μισοι δεν θα την βγαλουν και και οι αλλοι μισοι θα παθουν εμφραγμα :grin:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
τι λες ρε τυπε

Λίγο καιρό πριν όταν ο λοχαγός ήταν πιο καινούριος τα πράγματα ήταν πιο σφιχτά. Όσους δεν είχαν φυσική κατάσταση τους έστελνε για γιατρό να βγάλουν Ι3. Τουλάχιστον έτσι λένε. Πολύ αψυχολόγητο άτομο ο Αλεξανδρής αν έχουμε εδώ ελδυκάριους των τελευταίων 2 χρόνων από τον ίδιο λόχο ξέρουν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λίγο καιρό πριν όταν ο λοχαγός ήταν πιο καινούριος τα πράγματα ήταν πιο σφιχτά. Όσους δεν είχαν φυσική κατάσταση τους έστελνε για γιατρό να βγάλουν Ι3. Τουλάχιστον έτσι λένε. Πολύ αψυχολόγητο άτομο ο Αλεξανδρής αν έχουμε εδώ ελδυκάριους των τελευταίων 2 χρόνων από τον ίδιο λόχο ξέρουν.
και τους εβγαζαν ι3 επειδη δεν μπορουσαν να τρεξουν 3 χιλ τυπε? :think:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αναλόγως τις κάμψεις τύπε. Κανονικές παίρνω πάνω από 50. Κάτω μέση πάνω εξαρτάται πόσα δευτερόλεπτα κρατιέμαι σε κάθε θέση. Παίρνω και με παλαμάκια αλλά δεν χρειάζεται. Όταν μας έτρεχε ο υπολοχαγός που είναι μαραθονιοδρόμος τρέχαμε 8 χιλιόμετρα στο δασάκι δίπλα όσοι θέλαμε. Το υποχρεωτικό είναι κάπου στα 3 χιλιόμετρα.

Ρε κουνελε σφυρίχτρα να σου πάρω ενα σκηνακι για να κανεις τον τουρίστα  :grin:

τι λες ρε τυπε

Τύπε στην Κύπρο ειναι όλοι κομάντατα, δε σε παίρνουν αν δεν εισαι νωντοτυπος.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Τύπε μου, όταν ήμουν εγώ κάτω είχαμε 3 φορές την εβδομάδα τρέξιμο στο δασάκι απέναντι, 3 χιλιόμετρα minimum. Όταν κάποιος δεν μπορούσε να βγάλει την απόσταση (συνήθως οι νέοι, όπως κι εμείς όταν πήγαμε), έμεναν στο τέλος και τους συνόδευαν 2-3 παλιοί.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ιστοριες του στρατου τυπε
urban_legends_24341_01.jpg

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρε κουνελε σφυρίχτρα να σου πάρω ενα σκηνακι για να κανεις τον τουρίστα  :grin:

Τύπε στην Κύπρο ειναι όλοι κομάντατα, δε σε παίρνουν αν δεν εισαι νωντοτυπος.

Να σου πάρω ένα κρανάκι?
-Τι να κάνω τον ραλίστα?
Να σου πάρω ένα σκοινάκι?
-Τι να κάνω τον τουρίστα?
Να σου πάρω 2 ΕΛΔΥΚ?
-Τι να τα κάνω τα Ελδυκ?
Απολελε ολε θα πάρω 2 κιλά χασίς
απολελε ολε και μες το τάγμα θα τα πιω
απολελε ολε
και θα επαναπάτριστω.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τύπε μου, όταν ήμουν εγώ κάτω είχαμε 3 φορές την εβδομάδα τρέξιμο στο δασάκι απέναντι, 3 χιλιόμετρα minimum. Όταν κάποιος δεν μπορούσε να βγάλει την απόσταση (συνήθως οι νέοι, όπως κι εμείς όταν πήγαμε), έμεναν στο τέλος και τους συνόδευαν 2-3 παλιοί.

2ο τάγμα ήσουν και τι εσσό?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Να σου πάρω ένα κρανάκι?
-Τι να κάνω τον ραλίστα?
Να σου πάρω ένα σκοινάκι?
-Τι να κάνω τον τουρίστα?
Να σου πάρω 2 ΕΛΔΥΚ?
-Τι να τα κάνω τα Ελδυκ?

Τα όπλα και τα ΜG3
Παρτά εσύ ποντικαρα
Απολελε ολε
Και κανε αέρα στα βουνά
Απολελε ολε
Δεν ξαναπάω μαιαμι
Απολελε ολε
Άλλο σκοπετο δε με πιάνει
Απολελε ολε
Δεν ξαναπάω εγω καπρις

Απολελε ολε θα πάρω 2 κιλά χασίς
απολελε ολε και μες το τάγμα θα τα πιω
απολελε ολε
και θα επαναπάτριστω.

:)  επίσης εμεις λέγαμε μέσα στη Λύδρας θα τα πιω νομίζω, όχι τάγμα

3 χρονια και βάλε μετά κι ακόμα τα θυμάμαι

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Εγώ είμαι χειριστής μίνιμι και δεύτερη ειδικότητα ΟΔΕΡΠΑΣ.

Όταν αναφέρεστε λέτε ακόμα όλο το ποίημα; "Σε περίπτωση συναγερμού επιβιβάζομαι στο υπ' αριθμ' και μεταβαίνω στην περιοχή κτλ κτλ";

ΥΓ: Υπήρχε κι άλλο ένα ηρωικό μέλος του bou.com που είχε υπηρετήσει στο Νησί, ο Στήβις που μάλλον είναι δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας πλέον.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Όταν αναφέρεστε λέτε ακόμα όλο το ποίημα; "Σε περίπτωση συναγερμού επιβιβάζομαι στο υπ' αριθμ' και μεταβαίνω στην περιοχή κτλ κτλ";

ΥΓ: Υπήρχε κι άλλο ένα ηρωικό μέλος του bou.com που είχε υπηρετήσει στο Νησί, ο Στήβις που μάλλον είναι δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας πλέον.

Κανονικά πρέπει να το λες αλλα εμεις δεν το λέγαμε, μόνο αμα τους έπιαναν οι καβλες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι λες ρε τυπε

αμα δεν έχεις ξανατρέξει δεν τα βγαζεις εννοειται αλλα για κάποιον που γυμνάζεται ηδη 1 χρονο τα 3 χλμ τρέξιμο ειναι αστεια αποσταση. Βγαινει πολυ άνετα.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Σε περίπτωση συναγερμού αναλαμβάνω όπλο κράνος εξάρτηση σάκο ιματισμού και μεταβαίνω στο όχημα G127..., το δρομολόγιο που ακολουθώ είναι όρχος 2ου μηχανοκίνητου λόχου και χώρος τελικού προορισμού βόρεια του χωριού Τσέρι όπου αναμένω διαταγές για εφαρμογή σχεδίων αντεπιθέσεως ειδικών σχεδίων ή ότι άλλο διαταχθεί. Μαζί μου φέρω κλπ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom