apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
νεουςςςς
θα φας καλααααααα
οι στρατονομοι ειναι οι πιο μπασταρδοι
οπου βλεπετε καρακωλια γαμηστε τους τωρα που ειστε πολιτες
πηζεις τυπε?
Με έχουν πιάσει όλα τύπε. Σκοινάκια, επιθεώρηση από τον αντιστράτηγο του ΓΕΣ, αλλαγή διοίκησης, αγήματα κλπ. Έχω και τα περισσότερα σκοπέτα από την Εσσό μου. Από αγγαρείες καλά τα πάω δεν τρώω πολύ χώσιμο.
Ειναι κομπλεξικα κωλοβυσματα οι περισσοτεροι. Εγω οταν υπηρετουσα ομως επειδη ειμαι ψαρωτικος και μοιαζω λιγο μεγαλυτερος απο την ηλικια μου με χαιρετουσαν γιατι με περναγαν για αξιωματικο. Καποιοι πιο ψαρωμενοι μου βαρουσαν και προσοχες. Και επειδη μετα απο τις πρωτες φορες βαρεθηκα να τους εξηγω οτι ημουν οπλιτης, τους ανταπεδιδα ψαρωτικα χαιρετισμο.
Αξιωματικος χωρις το διακριτικο στον ώμο δεν νοειται μηπως μας λές φιδιες?
Με έχουν πιάσει όλα τύπε. Σκοινάκια, επιθεώρηση από τον αντιστράτηγο του ΓΕΣ, αλλαγή διοίκησης, αγήματα κλπ. Έχω και τα περισσότερα σκοπέτα από την Εσσό μου. Από αγγαρείες καλά τα πάω δεν τρώω πολύ χώσιμο.
ελα να βγαινουν τα ναιλαΜε έχουν πιάσει όλα τύπε. Σκοινάκια
τοσο πολυ ψαρωτικος ησουν τυπε?Εγω τους εφταιγα που ηταν ψαρουκλες? Πρωτα με χαιρεταγαν και μετα εβλεπαν οτι δεν ειχα διακριτικο και αρα ημουν οπλιτης Καποιοι δεν το προσεχαν και καθολου. Μια μερα στην εισοδο ενος κτιριου ηταν δυο στρατονομοι και μπαινω μεσα και ακουω ενα μπαμ. Γυρναω και βλεπω τον εναν προσοχη και το χερι τεντα. Ο αλλος με ηξερε και μου λεει καινουριος ειναι αυτος πρωτη φορα σε βλεπει. Και λιωσαμε στα γελια.
ελα να βγαινουν τα ναιλα
Απο κάμψεις και τρέξιμο πως τα πάς?
Κομπλέ σε όλα. Τώρα έχει ελλατωθεί το τρέξιμο, αλλά θα ανέβουν πάλι οι ρυθμοί γιατί ήρθαν νέα στελέχη. Γενικά όλη τη μέρα έχεις κάτι να κάνεις, σπάνια να έχει καθισιό. Σκοπιές πρέπει να είσαι τέντα τσιγάρα,κινητό, καθισιό κλπ δεν επιτρέπονται. Αν σε δουν τον έφαγες. Παλιά έβγαζαν και τα όργανα αναφερόμενους. Τώρα τα πράγματα έχουν ηρεμήσει.
και τι βαζουν πανω τυπε?Στην ΕΛΔΥΚ δεν έχει/είχε νάιλα από πάνω, τύπε.
και τι βαζουν πανω τυπε?
χαλουμι?
Δηλαδη αμα πέσεις τωρα και πάρεις κάμψεις ποσες μπορεις να βγάλεις?
τρέξιμο 3-4 χιλιομετρα τα βγάζεις?
Αναλόγως τις κάμψεις τύπε. Κανονικές παίρνω πάνω από 50. Κάτω μέση πάνω εξαρτάται πόσα δευτερόλεπτα κρατιέμαι σε κάθε θέση. Παίρνω και με παλαμάκια αλλά δεν χρειάζεται. Όταν μας έτρεχε ο υπολοχαγός που είναι μαραθονιοδρόμος τρέχαμε 8 χιλιόμετρα στο δασάκι δίπλα όσοι θέλαμε. Το υποχρεωτικό είναι κάπου στα 3 χιλιόμετρα.
εσυ εισαι κομμαντο τυπεΑναλόγως τις κάμψεις τύπε. Κανονικές παίρνω πάνω από 50. Κάτω μέση πάνω εξαρτάται πόσα δευτερόλεπτα κρατιέμαι σε κάθε θέση. Παίρνω και με παλαμάκια αλλά δεν χρειάζεται. Όταν μας έτρεχε ο υπολοχαγός που είναι μαραθονιοδρόμος τρέχαμε 8 χιλιόμετρα στο δασάκι δίπλα όσοι θέλαμε. Το υποχρεωτικό είναι κάπου στα 3 χιλιόμετρα.