Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
οι στρατονομοι ειναι οι πιο μπασταρδοι

οπου βλεπετε καρακωλια γαμηστε τους τωρα που ειστε πολιτες  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Ειναι κομπλεξικα κωλοβυσματα οι περισσοτεροι. Εγω οταν υπηρετουσα ομως επειδη ειμαι ψαρωτικος και μοιαζω λιγο μεγαλυτερος απο την ηλικια μου με χαιρετουσαν γιατι με περναγαν για αξιωματικο. Καποιοι πιο ψαρωμενοι μου βαρουσαν και προσοχες. Και επειδη μετα απο τις πρωτες φορες βαρεθηκα να τους εξηγω οτι ημουν οπλιτης, τους ανταπεδιδα ψαρωτικα χαιρετισμο.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Με έχουν πιάσει όλα τύπε. Σκοινάκια, επιθεώρηση από τον αντιστράτηγο του ΓΕΣ, αλλαγή διοίκησης, αγήματα κλπ. Έχω και τα περισσότερα σκοπέτα από την Εσσό μου. Από αγγαρείες καλά τα πάω δεν τρώω πολύ χώσιμο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με έχουν πιάσει όλα τύπε. Σκοινάκια, επιθεώρηση από τον αντιστράτηγο του ΓΕΣ, αλλαγή διοίκησης, αγήματα κλπ. Έχω και τα περισσότερα σκοπέτα από την Εσσό μου. Από αγγαρείες καλά τα πάω δεν τρώω πολύ χώσιμο.

Απο κάμψεις και τρέξιμο πως τα πάς?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι κομπλεξικα κωλοβυσματα οι περισσοτεροι. Εγω οταν υπηρετουσα ομως επειδη ειμαι ψαρωτικος και μοιαζω λιγο μεγαλυτερος απο την ηλικια μου με χαιρετουσαν γιατι με περναγαν για αξιωματικο. Καποιοι πιο ψαρωμενοι μου βαρουσαν και προσοχες. Και επειδη μετα απο τις πρωτες φορες βαρεθηκα να τους εξηγω οτι ημουν οπλιτης, τους ανταπεδιδα ψαρωτικα χαιρετισμο.

Αξιωματικος χωρις το διακριτικο στον ώμο δεν νοειται μηπως μας λές φιδιες?

Kανεις δεν σε υποχρεώνει να χαιρετισεις άτομο που δεν φορά στολή και δεν ξέρεις το βαθμο του εκτος και αν μπει ο διοικητης μεσα με πολιτικα και τον ξέρεις οτι ειναι ο διοικητης ή ο ΑΦ.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Αξιωματικος χωρις το διακριτικο στον ώμο δεν νοειται μηπως μας λές φιδιες?

Εγω τους εφταιγα που ηταν ψαρουκλες? Πρωτα με χαιρεταγαν και μετα εβλεπαν οτι δεν ειχα διακριτικο και αρα ημουν οπλιτης :2funny: Καποιοι δεν το προσεχαν και καθολου. Μια μερα στην εισοδο ενος κτιριου ηταν δυο στρατονομοι και μπαινω μεσα και ακουω ενα μπαμ. Γυρναω και βλεπω τον εναν προσοχη και το χερι τεντα. Ο αλλος με ηξερε και μου λεει καινουριος ειναι αυτος πρωτη φορα σε βλεπει. Και λιωσαμε στα γελια.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Αναλίοντας, Τσέρι ή δασάκι, τύπε;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με έχουν πιάσει όλα τύπε. Σκοινάκια
ελα να βγαινουν τα ναιλα :grin:

n1527810949_203472_3696939.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω τους εφταιγα που ηταν ψαρουκλες? Πρωτα με χαιρεταγαν και μετα εβλεπαν οτι δεν ειχα διακριτικο και αρα ημουν οπλιτης :2funny: Καποιοι δεν το προσεχαν και καθολου. Μια μερα στην εισοδο ενος κτιριου ηταν δυο στρατονομοι και μπαινω μεσα και ακουω ενα μπαμ. Γυρναω και βλεπω τον εναν προσοχη και το χερι τεντα. Ο αλλος με ηξερε και μου λεει καινουριος ειναι αυτος πρωτη φορα σε βλεπει. Και λιωσαμε στα γελια.
τοσο πολυ ψαρωτικος ησουν τυπε? :grin:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Απο κάμψεις και τρέξιμο πως τα πάς?

Κομπλέ σε όλα. Τώρα έχει ελλατωθεί το τρέξιμο, αλλά θα ανέβουν πάλι οι ρυθμοί γιατί ήρθαν νέα στελέχη. Γενικά όλη τη μέρα έχεις κάτι να κάνεις, σπάνια να έχει καθισιό. Σκοπιές πρέπει να είσαι τέντα τσιγάρα,κινητό, καθισιό κλπ δεν επιτρέπονται. Αν σε δουν τον έφαγες. Παλιά έβγαζαν και τα όργανα αναφερόμενους. Τώρα τα πράγματα έχουν ηρεμήσει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κομπλέ σε όλα. Τώρα έχει ελλατωθεί το τρέξιμο, αλλά θα ανέβουν πάλι οι ρυθμοί γιατί ήρθαν νέα στελέχη. Γενικά όλη τη μέρα έχεις κάτι να κάνεις, σπάνια να έχει καθισιό. Σκοπιές πρέπει να είσαι τέντα τσιγάρα,κινητό, καθισιό κλπ δεν επιτρέπονται. Αν σε δουν τον έφαγες. Παλιά έβγαζαν και τα όργανα αναφερόμενους. Τώρα τα πράγματα έχουν ηρεμήσει.

Δηλαδη αμα πέσεις τωρα και πάρεις κάμψεις ποσες μπορεις να βγάλεις?  :P

τρέξιμο 3-4 χιλιομετρα τα βγάζεις?

ypoklopeas89

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αμα δεν τους κοψεις τον αερα αμεσως, την γαμησες. Οπως και στα καραβια και γενικα οπου υπαρχουν πολλοι αντρες που δεν ειναι χαρτογιακαδες. Αμα καταλαβουν οτι δεν εισαι μπουλης και αμα εισαι και λιγο χαβαλες, γινεστε παρεα και περνας κομπλε. Ετσι ειναι η ανθρωπινη φυση, γινεται διαχωρισμος μεταξυ δυνατων και αδυνατων, και αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο γιατι ο δυνατος στον στρατο, μπορει εξω να ειναι ενας αεργος μαλακας αγαμητος που μενει με τους γονεις του και ο αδυνατος να εχει μια επιτυχημενη καριερα κτλ.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδη αμα πέσεις τωρα και πάρεις κάμψεις ποσες μπορεις να βγάλεις?  :P

τρέξιμο 3-4 χιλιομετρα τα βγάζεις?

Αναλόγως τις κάμψεις τύπε. Κανονικές παίρνω πάνω από 50. Κάτω μέση πάνω εξαρτάται πόσα δευτερόλεπτα κρατιέμαι σε κάθε θέση. Παίρνω και με παλαμάκια αλλά δεν χρειάζεται. Όταν μας έτρεχε ο υπολοχαγός που είναι μαραθονιοδρόμος τρέχαμε 8 χιλιόμετρα στο δασάκι δίπλα όσοι θέλαμε. Το υποχρεωτικό είναι κάπου στα 3 χιλιόμετρα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αναλόγως τις κάμψεις τύπε. Κανονικές παίρνω πάνω από 50. Κάτω μέση πάνω εξαρτάται πόσα δευτερόλεπτα κρατιέμαι σε κάθε θέση. Παίρνω και με παλαμάκια αλλά δεν χρειάζεται. Όταν μας έτρεχε ο υπολοχαγός που είναι μαραθονιοδρόμος τρέχαμε 8 χιλιόμετρα στο δασάκι δίπλα όσοι θέλαμε. Το υποχρεωτικό είναι κάπου στα 3 χιλιόμετρα.

Απέναντι  :thumbsup:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εσυ εισαι κομμαντο τυπε :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom