stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θα πλασαρηστει και ο μεμοσαν τυπε.. αν και δεν τον βλεπω τελευταια, ποσταρει καθολου?
θα πλασαρηστει και ο μεμοσαν τυπε.. αν και δεν τον βλεπω τελευταια, ποσταρει καθολου?
ο κοσμος ειναι κακοςκαι ο φουφουτος ειναι φαβορι ;)
ολη μερα για τον παναθηναικο θα μιλαει τυπε
χαλαρα και λιγα ποστθα πλασαρηστει και ο μεμοσαν τυπε.. αν και δεν τον βλεπω τελευταια, ποσταρει καθολου?
τυπε κανονισε τα ετσι ωστε να γινει η απονομη στις 31 δεκεμβριουαιντε υπομονη μαγκες, μια εβδομαδα ειναι ;)
τετοια λεει? θελουμε αλλα 3-4 μνημονια για να φτασει εκει ο μισθοςΠοιον παναθηναικο ρε? ΜΟΝΟ? Εδω για οΛΟΥΣ εχει παντα εναν καλο λογο
τι σαμαρα θα βριζει τι ΓΑΠ απο το πρωι ως το βραδυ για μισθους 300 ευρω θα λεει
τετοια λεει? θελουμε αλλα 3-4 μνημονια για να φτασει εκει ο μισθος
τι λες ρε τυπε? εχω ακομα 3 εξαμηνα... ;) αυτο και αλλα 2.. ;)Την σχολη την έβγαλες?
θα κόψουμε και μαλακόπιτα τύπε;τυπε κανονισε τα ετσι ωστε να γινει η απονομη στις 31 δεκεμβριου
τι λες ρε τυπε? εχω ακομα 3 εξαμηνα... ;) αυτο και αλλα 2.. ;)
δεν με γεμιζει να ξερεις.. αλλα αλλη λυση δεν εχω,σε αποψη πτυχιου παντα...
υγ
το γαμησαμε παντως..
μεταξι σταματησες να πηγαινεις ρε; παλι με καμια ελλεηνιδα πιρφοριζεις;τι λες ρε τυπε? εχω ακομα 3 εξαμηνα... ;) αυτο και αλλα 2.. ;)
δεν με γεμιζει να ξερεις.. αλλα αλλη λυση δεν εχω,σε αποψη πτυχιου παντα...
υγ
το γαμησαμε παντως..
22Ποσο χρονων εισαι?
σταματησε γιατι εφυγε η σιμονα, εφυγε η ιωαννα ε γαμα το.. κανα κλαρινο καμια φορα την αλινα..μεταξι σταματησες να πηγαινεις ρε; παλι με καμια ελλεηνιδα πιρφοριζεις;
μεταξι σταματησες να πηγαινεις ρε; παλι με καμια ελλεηνιδα πιρφοριζεις;
και τωρα που γλυφεις ποδαρακια τυπε?σταματησε γιατι εφυγε η σιμονα, εφυγε η ιωαννα ε γαμα το.. κανα κλαρινο καμια φορα την αλινα..
θα βρει στις καφετεριες ή σε κανα κλαμπ ;)Να βρει καμια κοπελα απο την σχολη του τωρα που έχει ευκαιρια γιατι αμα τελειωσει μετα και δεν βρει γρηγορα και δουλεια δεν θα έχει καμια γνωστή.
δυστηχως δεν χρειαζεται πλεον να καθαριζω την οθονη με τοσο foot fetish που βλεπωκαι τωρα που γλυφεις ποδαρακια τυπε?
και τωρα που γλυφεις ποδαρακια τυπε?
καριοληστον Tsakiris Mallas
βρηκε καινουριο ελσο στο γυμναστηριο τυπε ;)και τωρα που γλυφεις ποδαρακια τυπε?