Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τότε ήταν 100% βαμβάκι με ύφανση τύπου σατεν.
Τωρα ειναι μπασταρδεμενες με συνθετικό αλλά τύπε έχουν επεξεργασία αντι-IR!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Πλέον οι παραλλαγές του Ε.Σ. είναι για τον πούτσο.Ο πατέρας μου υπηρέτησε το '82 κι έχει ακόμη την παραλλαγή του  :rockon:

Για κυνήγια πήγαινε,δουλειές έκανε και τίποτα δεν έχει πάθει  :huh:

Κι εγώ τις έχω τύπε, μόνο το πρώτο ζευγάρι που μας έδωσαν στο κέντρο. Αυτές που μας έδωσαν μετά ήταν όντως για τον πούτσο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
τα λευκα σωβρακα-σλιπ που δινουν πρεπει να τα κοψουν...αυτα ειναι αχρηστα.... :S :S
το πουλοβερ κ οι σαγιοναρες ειναι χρησιμα...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Τότε ήταν 100% βαμβάκι με ύφανση τύπου σατεν.
Τωρα ειναι μπασταρδεμενες με συνθετικό αλλά τύπε έχουν επεξεργασία αντι-IR!
:o    :2funny:
τα λευκα σωβρακα-σλιπ που δινουν πρεπει να τα κοψουν...αυτα ειναι αχρηστα.... :S :S
το πουλοβερ κ οι σαγιοναρες ειναι χρησιμα...
Χρήσιμα είναι αλλά έχουν χαλάσει τα υλικά  >:(
Κι εγώ τις έχω τύπε, μόνο το πρώτο ζευγάρι που μας έδωσαν στο κέντρο. Αυτές που μας έδωσαν μετά ήταν όντως για τον πούτσο.
Ακόμη και τα άρβυλα τα παλιά ήταν πολύ ανθεκτικά.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
:o    :2funny:Χρήσιμα είναι αλλά έχουν χαλάσει τα υλικά  >:(Ακόμη και τα άρβυλα τα παλιά ήταν πολύ ανθεκτικά.

παλιοτερα ολες οι στολες και τα περιφερειακα τους...τα εφτιαχνε το εργοστασιο της ΚΟΠΗς στη Δραπετσωνα ...εκει ηταν τα ραφεια για τις στολες και τα τσαγκαραδικα για τα αρβυλα και ηταν ελληνικης παραγωγης ολα......μετα τα πηρε ο ιδιωτικος τομεας και τα εκανε εισαγωγη και της ΚΟΠΗς το εργοστασιο εφτιαχνε ελαχιστα μονο σαν συμπληρωμα .... ειπαν οτι ισως ξαναρχισει την παραγωγη μαζικα,αλλα σιγα μην αφησουν οι ιδιωτες κηφηνες !!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
παλιοτερα ολες οι στολες και τα περιφερειακα τους...τα εφτιαχνε το εργοστασιο της ΚΟΠΗς στη Δραπετσωνα ...εκει ηταν τα ραφεια για τις στολες και τα τσαγκαραδικα για τα αρβυλα και ηταν ελληνικης παραγωγης ολα......μετα τα πηρε ο ιδιωτικος τομεας και τα εκανε εισαγωγη και της ΚΟΠΗς το εργοστασιο εφτιαχνε ελαχιστα μονο σαν συμπληρωμα .... ειπαν οτι ισως ξαναρχισει την παραγωγη μαζικα,αλλα σιγα μην αφησουν οι ιδιωτες κηφηνες !!!!
εκεινη η πετσετα Ε.Σ. μπανιου ηταν αθανατη...μιλαμε για πετσετα ''κομαντο''.... :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
μετα τα πηρε ο ιδιωτικος τομεας και τα εκανε εισαγωγη και της ΚΟΠΗς το εργοστασιο εφτιαχνε ελαχιστα μονο σαν συμπληρωμα .... ειπαν οτι ισως ξαναρχισει την παραγωγη μαζικα,αλλα σιγα μην αφησουν οι ιδιωτες κηφηνες !!!!

Το μεγαλύτερο μέρος το είχε πάρει μία απ' τις εταιρείες κάποιου "ημέτερου" επιχειρηματία, κάποτε δεξιού χεριού ενός απ' τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της χώρας. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι υπό εκκαθάριση τα τελευταία 2 χρόνια οπότε... Ή θα την δώσουν αλλού, ή θα γίνει αυτό που είπες.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Το μεγαλύτερο μέρος το είχε πάρει μία απ' τις εταιρείες κάποιου "ημέτερου" επιχειρηματία, κάποτε δεξιού χεριού ενός απ' τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της χώρας. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι υπό εκκαθάριση τα τελευταία 2 χρόνια οπότε... Ή θα την δώσουν αλλού, ή θα γίνει αυτό που είπες.

δεν πιστευω να αφησουν τα συμφεροντα να λειτουργησει η ΚΟΠΗ ξανα ..πολλα τα λεφτα που παιζονται...εξαλλου η αποκρατικοποιησεις ειναι στο πρωτο θεμα της κυβερνησης ,δυσκολο να προσλαβουν κοσμο ξανα για το εργοστασιο και ειναι κριμα διοτι εχει πολλες υποδομες για παραγωγες μεγαλες....το λυκειο μου ηταν κοντα και πηγαιναμε πολλες εκδρομες μεσα και μας εκαναν περιηγησεις ,οταν ηταν φισκα απο κοσμο καποτε ....τωρα πλεον ειναι εγκαταλελειμμενο και το βαστουν για καμια μεταθεση σε τιποτα βυσματουχους φανταρους της Αττικης...αυτο εξυπηρετει μονο, και οτι φτιαχνουν καποια πραγματα για τα ΜΑΤ πιο πολυ .....οι εργαζομενοι ειναι ελαχιστοι και με το ενα ποδι για συνταξη, με το που φυγουν και αυτοι ,τελος η ΚΟΠΗ....ειπαμε ,στην Ελλαδα καθετι βιομηχανικο ,πρεπει να παψει να υπαρχει ,μονο υπηρεσιες,καφε ,τεβερνες και σουβλατζιδικα πρεπει να υπαρχουν........

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
έτσι στο άσχετο :

Γαμώ και το στρατό σας, γαμώ και την κοινωνία σας.

rigormortis.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
:tooth: :tooth:
να υποθεσω οτι περασες χαλια στον στρατο?
και περνάω ακόμη χάλια.
τζάμπα εργασία για την πάρτη
των μονιμάδων που με διατάζουν.

τέλοσπάντων γάμα το
το επιμύθιο είναι ότι  :knockinb: το στρατό σας.

πάμε παρακάτω ,
ας ασχοληθούμε με το αγαπημένο μας σπόρ : :knockinb:  ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
και περνάω ακόμη χάλια.
τζάμπα εργασία για την πάρτη
των μονιμάδων που με διατάζουν.

τέλοσπάντων γάμα το
το επιμύθιο είναι ότι  :knockinb: το στρατό σας.

πάμε παρακάτω ,
ας ασχοληθούμε με το αγαπημένο μας σπόρ : :knockinb:  ;)
ρε γραψτους στα αρχιδια σου...ημουν σκοπος Πυλης,φορουσα κοντομανικο (εχω μανικια 3/4),δεν φορουσα κρανος,ημουν αξουριστος,ακουγα mp3στα αυτια τερμα μεταλ,το οπλο παρατημενο κ με την ξιφολογχη καθαριζα το μηλο που ειχα βουτηξει απο τα μαγηρεια.... :tooth: :tooth:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε γραψτους στα αρχιδια σου...ημουν σκοπος Πυλης,φορουσα κοντομανικο (εχω μανικια 3/4),δεν φορουσα κρανος,ημουν αξουριστος,ακουγα mp3στα αυτια τερμα μεταλ,το οπλο παρατημενο κ με την ξιφολογχη καθαριζα το μηλο που ειχα βουτηξει απο τα μαγηρεια.... :tooth: :tooth:

:2funny: :2funny: :2funny:
θεός

α!

νομίζω ότι έχω αναφέρει ότι γαμώ και το στρατό τους και την κοινωνία τους

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
:2funny: :2funny: :2funny:
θεός

α!

νομίζω ότι έχω αναφέρει ότι γαμώ και το στρατό τους και την κοινωνία τους
εφαγα ενα μηνα καμπανα κ ισοβιο αγημα Κυριακης μεχρι να απολυθω... :grin: :grin:
αλλα δεν πειραζει περασα καλα....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
φθηνα την γλυτωσες ρε ολα καλα :grin:
θα την γλιτωνα,αλλα με καρφωσαν ρουφιανοι στον διοικητη...βασικα το μουνι ο πυλαρχος επειδη τσακωθηκα μαζι του (μονιμας btw)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom