apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπεO απολυτος θα κανει το μεγαλο μπαμ στους θαυμαστες του οταν το site φτασει το μυριο μελη δηλαδη 500.000 μελη και 500.000 κλωνοι.
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπεO απολυτος θα κανει το μεγαλο μπαμ στους θαυμαστες του οταν το site φτασει το μυριο μελη δηλαδη 500.000 μελη και 500.000 κλωνοι.
Ξέρω, ξέρω....και μετά τον γαμάτε....πρώτα αγαπάμε τον θεό μετά τον συνάνθρωπο ολλανδέ ;)
Συγνωμη ηθελα να πω διπλη λογαριασμοι ;)δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε
Γιγαντα αυτο το site χρωσταει πολλα σε γιγαντες οπως τον απολυτο.Το ατομο ειναι χαρα θεου.Με τον μονο που μαλωσε εαν θυμαμε ειναι το αβραμη.
Συγνωμη ηθελα να πω διπλη λογαριασμοι ;)
πηρες κανα ποσοστο στο ακρωτηρι η ακομα κανεις τον καλησπερακιατυπε τον φανταζεσαι στρατοπεδο? καθε μερα θα ηταν γιορτη.
Φιλος η ιδια η παπια μαλωνε με τον ευατο του στον καθρεφτη.και με την πάπιαόλοι κάποια στιγμή εκνευρίστηκαν με την πάπια
![]()
τυπε αν δεν πεσουν χριστοπαναγιες και ραντεβου θανατου δεν θεωρειται καυγαςΓιγαντα αυτο το site χρωσταει πολλα σε γιγαντες οπως τον απολυτο.Το ατομο ειναι χαρα θεου.Με τον μονο που μαλωσε εαν θυμαμε ειναι το αβραμη.
παλιες καλες στιγμες τυπεκαι με την πάπιαόλοι κάποια στιγμή εκνευρίστηκαν με την πάπια
![]()
Ξέρω, ξέρω....και μετά τον γαμάτε....
Φιλος σου λειπει ο γαμαωμανουλες ?Τη μορφαρα ηταν αυτο το παλληκαριτυπε αν δεν πεσουν χριστοπαναγιες και ραντεβου θανατου δεν θεωρειται καυγας![]()
Τον γαμάτε, τον γαμάτε....είσαι νούμερο ολλανδέ σπαταλάω τον χρόνο μου μαζί σου ;)
πρώτα αγαπάμε τον θεό μετά τον συνάνθρωπο ολλανδέ ;)
παλιες καλες στιγμες τυπε![]()
με την βοηθεια του θεου θα τους γαμησουμε την παναγια
αγγελαρας τυπε![]()