Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι νομιζεις οτι ειναι ο Μιχαλολιακος ανθρωπος? Και εγω που ψηφισα ΧΑ το μετανιωσα θα τους μαυρισω ασχημα αυτη τη φορα παω προς ΝΔ Σαμαρας. Δε πα να γαμηθουνε οι μαλακες με κουρασαν με τις επιδειξεις τους και το δηθεν φιλανθρωπικο τους αισθημα υπερ των Ελληνων φασιστες ειναι και νεοναζι.
τυπε ασε την νδ
ελα εθνικη ελπιδα να βρεις τον δρομο σου :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω εμαθα οτι δεν υπαρχουν ορια και για το μυαλο και για το κορμι.

Κρατησε τα ορια που εμαθες για την παρτη σου και σεβασου τα ορια των αλλων ανθρωπων. Τα ορια του διπλανου σου  ;) τοτε εισαι σωστος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μην υποτιμας το προσωπικο του Ναυτικου φιλε. Γιατι γενικα σε βλεπω να υποτιμας ευκολα κοσμο και δεν θα σου βγει σε καλο αυτο. Και αμα θες απαντησε και στις ερωτησεις που σου εκανα επισης δεν καταλαβα πριν πηγες να παρεις το μερος του σκιουρου? παλια τον εβριζες θες να στα θυμησω?

ρωτησα αν οντως ειπες αυτη τη κουβεντα αλλα δεν παρεθεσε τιποτα οποτε ειναι ψευτης. πηγε να σε διαβαλει στα ματια μου το πουστρακι

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απολυτε μου χρωστας απαντηση τι εγινε με μιχαλο?

Επισκέπτης
ρωτησα αν οντως ειπες αυτη τη κουβεντα αλλα δεν παρεθεσε τιποτα οποτε ειναι ψευτης. πηγε να σε διαβαλει στα ματια μου το πουστρακι

τι λε ρε βλαμμένε; θα κάθομαι 11 η ώρα το βράδυ να ψάχνω τις μπούρδες που είπε ο άλλος ο μαλάκας;

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
[quote author=ektor lopez l :kissass:ink=topic=165642.msg4813480#msg4813480 date=1378757883]
καλο γαμησι εφαγα. αλλα απο ατομα που σεβομαι και φαγανε και αυτοι το γαμησι με τη σειρα τους. αλυσιδα ειναι αυτο. και ας ηθελα καναδυο φορες να τους σκοτωσω.
εσυ φαινεσαι καλο πιλαφι οποτε δυσκολο να εστρωνες εμενα. καμια πετσετα για κολατσιο να στρωνεις μεχρι εκει σε κοβω.
[/quote]
σου λεει τιποτα 71 αερομεταφερομενη ταξιαρχια με ταξιαρχο τον θαλασσα
μαθε και βγαλε τον σκασμο
πιο δυσκολα απο μενα δεν περασες γιωτα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε ψευτης ειναι τι ειναι παει να κανει υπουλες επιθεσεις για να διαβαλει την φημη μου και καλα αλλα τον εχω παρει χαμπαρι και τι τον περιμενει οσο συνεχιζει δεν λεγεται θα τον συντριψω εντελως  :ak: :ak: :ak:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Οχι δεν ζησαμε τετοιες στιγμες ουτε στο κεντρο ουτε στην μοναδα.Σε ευχαριστω για την διευκρινιση παντως.

φίλε το μουνόπανο στην φωτο όπως είδες κοιμόταν με τις αρβύλες θα έπιανε κοριούς και μετά θα γαμιόταν όλος ο θάλαμος καλά του κάνανε :s&m_1:

Επισκέπτης
Ε ψευτης ειναι τι ειναι παει να κανει υπουλες επιθεσεις για να διαβαλει την φημη μου και καλα αλλα τον εχω παρει χαμπαρι και τι τον περιμενει οσο συνεχιζει δεν λεγεται θα τον συντριψω εντελως  :ak: :ak: :ak:

τι να συντρίψεις ρε ξεδιάντροπε;

έχεις 3 ώρες και αμολάς κάθε είδους μπούρδα σε θρεντ για στρατό ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΟΤΕ;

λίγη τσίπα δεν έχεις πάνω σου;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
αγνα καψωνια δηλαδη τυπε
που βασιζονται στην ελληνορθοδοξη παραδοση  :rockon:
Έτσι τυπε. Κατά τη θητεία θέλει σεβασμό στην ελληνορθόδοξη παράδοση. Στο κέντρο νεοσυλλέκτων που υπηρετησα ήταν ένας τύπος από Εξάρχεια, καλό παιδάκι αλλά αναρχικός και είχε το συνηθειο να ρίχνει βλαστημιες. Μέχρι που μια μέρα στο γοπινγκ έβρισε την Παναγια και πίσω του στα 10 μέτρα ήταν ο παπάς του στρατοπέδου...

με βαθμό ταγματάρχη...

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
σου λεει τιποτα 71 αερομεταφερομενη ταξιαρχια με ταξιαρχο τον θαλασσα
μαθε και βγαλε τον σκασμο
πιο δυσκολα απο μενα δεν περασες γιωτα
Αληθευει για τον γιγαντιο θαλασσα οτι εριξε τους παντες για τεντωμα και ειπε πλην εμου και του θεου ολοι για καμψεις η ειναι ακομη ενα ραδιο αρβυλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι να συντρίψεις ρε ξεδιάντροπε;

έχεις 3 ώρες και αμολάς κάθε είδους μπούρδα σε θρεντ για στρατό ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΟΤΕ;

λίγη τσίπα δεν έχεις πάνω σου;

σκασε ζηλιαρη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απολυτε μου χρωστας απαντηση τι εγινε με μιχαλο?
ηταν εφεδρος αξιωματικος των καταδρομων
μετα την κλοπη των εκρηκτικων στον εστειλαν πεζικο
και μετα απο λιγους μηνες πιασαν καποια ατομα που ειχαν μπομπες
μεσα σε αυτους ηταν και ο μιχαλο
τον καθαιρεσαν και εγινε απλος στρατιωτης
αποθηκαριο κατι τετοιο τον ειχαν βαλει μεχρι να απολυθει αν θυμαμαι καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom