james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.216
- Πόντοι
- 2.356
Καλά τα υπόλοιπα ρε τύπε, αλλά μέχρι και μαθήτριες λυκείου σε πενθήμερη εκδρομή γαμούσατε;;Και λίγα είπα....
Καλά τα υπόλοιπα ρε τύπε, αλλά μέχρι και μαθήτριες λυκείου σε πενθήμερη εκδρομή γαμούσατε;;Και λίγα είπα....
Εγω όχι.Καλά τα υπόλοιπα ρε τύπε, αλλά μέχρι και μαθήτριες λυκείου σε πενθήμερη εκδρομή γαμούσατε;;
Ότι δηλαδή ερχόταν η άλλη εκδρομή και έψαχνε να γαμηθεί με τον βρωμοπόδαρο φαντάρο...Εγω όχι.
Άλλοι ναι...
18αρες οι πιο πολλές....
Καλά 18-19 είμασταν οι πιο πολλοί.
Ναι.Ότι δηλαδή ερχόταν η άλλη εκδρομή και έψαχνε να γαμηθεί με τον βρωμοπόδαρο φαντάρο...
Μαθαίνεις να εκτελείς διαταγές ,κάτι χρήσιμο όταν μετά θα βγει στην αγορά εργασίας ο φαντάρος...προσομοίωση του μέλλοντος..ο πειθαρχημένος στρατιώτης δεν σπάει ο,τι και αν βρει μπροστά του στον πολιτικό του βίο.Οι πρώτοι 1-2 μήνες έχουν πλακα οριακα και ενδιαφερον, κυρίως λόγω εκπαίδευσης βολές κλπ. Μετά κανεις τον χαμάλη του κάθε κομπλεξικού
υπαξιωματικου και σε βάζουν να φυλάς άδεια ερείπια που δεν θα βάζαν σημάδι ούτε οι Ρωμά και γυφτοι ποσό μάλλον οι Τούρκοι. Σαπίλα χάσιμο χρόνου πεταμένο ΑΕΠ
Απίστευτη καύλα οι βολές !!!Οι πρώτοι 1-2 μήνες έχουν πλακα οριακα και ενδιαφερον, κυρίως λόγω εκπαίδευσης βολές κλπ. Μετά κανεις τον χαμάλη του κάθε κομπλεξικού
υπαξιωματικου και σε βάζουν να φυλάς άδεια ερείπια που δεν θα βάζαν σημάδι ούτε οι Ρωμά και γυφτοι ποσό μάλλον οι Τούρκοι. Σαπίλα χάσιμο χρόνου πεταμένο ΑΕΠ
Ότι δηλαδή ερχόταν η άλλη εκδρομή και έψαχνε να γαμηθεί με τον βρωμοπόδαρο φαντάρο...
Έτσι.Κάποτε για φαντάρους καναν κρα οι γκόμενες,ειδικά της επαρχίας
Βρωμοπόδαροι γιναν στα μετέπειτα χρόνια
Έτσι.
Τώρα φαντάζομαι θα κάνουν κρά τα κούγκαρ και τα μίλφ για νεαρή ψωλή.
Μπουστέψαμε μάν.
Το μόνο σίγουρο...ο στρατός σε προετοιμάζει για τα σκατά που θα δεις στην κοινωνία όταν απολυθείς από εκεί πέρα.
Ωραίο βιντεάκι. Το ορεινό jogging είναι Καντήλι μάλλον...Εδω σας εχω . Είμαι ενας απο αυτους!
Kυριως για δόκιμους που έδιναν και μια προοπτική για το μέλλον...Κάποτε για φαντάρους καναν κρα οι γκόμενες,ειδικά της επαρχίας
Βρωμοπόδαροι γιναν στα μετέπειτα χρόνια
Πρόοδο το λένε αυτό κάποιοι υποτακτικοί της Ν.Τ.Π.Μπουστέψαμε μάν.
Kυριως για δόκιμους που έδιναν και μια προοπτική για το μέλλον...
Κάποτε οι φαντάροι είχαν και τα τυχερά τις όταν φύλαγαν εκλογικά κέντρα...
Πράγματι...Μερικοί παντρεύονταν κιόλας εκεί που υπηρετούσαν
Ειδικά αν πήγαιναν στον Έβρο η πλειοψηφία των δόκιμων και φαντάρων μένανε εκεί λόγο γυναίκας.Kυριως για δόκιμους που έδιναν και μια προοπτική για το μέλλον...
Κάποτε οι φαντάροι είχαν και τα τυχερά τις όταν φύλαγαν εκλογικά κέντρα...
Ισχύει...Ειδικά αν πήγαιναν στον Έβρο η πλειοψηφία των δόκιμων και φαντάρων μένανε εκεί λόγο γυναίκας.