james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.311
- Πόντοι
- 2.356
Γεια σου ρε Καλλίμαχε ΕΜΠΕΙΡΟΜΑΧΕ!Εδω δεν αντεχουν τα φλωρια δωδεκα μηνες στο στρατο μαμα μπαμπα παρε με απο εδω .
Γεια σου ρε Καλλίμαχε ΕΜΠΕΙΡΟΜΑΧΕ!Εδω δεν αντεχουν τα φλωρια δωδεκα μηνες στο στρατο μαμα μπαμπα παρε με απο εδω .
Τι μάχιμοι και παπαριές μου λέτε, που η μόνη εκπαίδευση του κληρωτού είναι οι σκοπιές, τα περίπολα και η καθαριότητα των χώρων;Άντρες γυναίκες έφεδροι θα είναι...θα γεμίσουν οι μονάδες με τον ίδιο ρυθμό που θα γέμιζαν και μόνο με άντρες.
Εξαρτάται με το πως ορίζεις το μάχιμοι.....
εγώ μιλάω για σωστά εκπαιδευμένους με τον εξοπλισμό και το ''επάγγελμα'' του οπλίτη γενικότερα...ψυχολογικά και σωματικά.
Και οι μόνιμοι αξιωματικοί μπορεί να είναι μάχιμοι.....σχεδόν κανένας έφεδρος δεν είναι όμως.
Συμφωνώ αρκεί να συνοδεύσουμε με Λεττονια ,Ανδόρρα,Λουξεμβούργο κτλ...Στο διόρθωσα, τύπε.
Με τι λεφτά ρε μεγάλε;Πιο πολλούς επαγγελματίες χρειαζόμαστε...
....οτι ειναι ακινητο, ασβεστωνεται και οτι κινειται χαιρετιεται!!!!!Τι μάχιμοι και παπαριές μου λέτε, που η μόνη εκπαίδευση του κληρωτού είναι οι σκοπιές, τα περίπολα και η καθαριότητα των χώρων;
Όλα τα γιωτόμπαλα μαζεμένα σε μια μονάδα......Από την εμπειρία μου ως οπλίτης στο Πεζικό για 12 μήνες, έχω να πω ότι ούτε τα σύνορα φυλάσσονται ,ούτε εκπαίδευση γίνεται.
Ο λόγος που υπάρχουν έφεδροι είναι για να ζητάνε ρουσφέτια από τους βουλευτές και να τους ψηφίζουν.
Στο στρατό πλέον μολις δηλώσεις ότι έχεις κατάθλιψη ή σου μίλησε άσχημα η γκόμενά σου ,ή δε σου άρεσε το φαϊ ,σου δίνουν άδεια για να μην αυτοκτονήσεις στη βάρδια τους.
Δεν το λέω σαν υπερβολή, έχω κάνει τη σκοπιά φαντάρου που είπε ότι η κοπέλα του θέλει να χωρίσουνε και του είπανε να μην πιάσει όπλο μέχρι να ηρεμήσει.
Η μόνη λύση είναι: Επαγγελματικός στρατός μάχιμος (εκεί και αν έχουν βύσματα) και οι έφεδροι ένα δίμηνο στρατιωτική εκπαίδευση κανονική στο κέντρο.