Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Στα αρχίδια μας τότε.

Γελοιοποιησε χωρις να το καταλαβαινεις

Απλα μην απαντας μονολεκτικα και χωρις νοημα οταν δεν ξερεις πως να υπερασπιστεις τον εαυτο σου

Ακολουθα τις εντολες μου

Αγαπας να ακολουθεις εντολες ετσι δεν ειναι?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γελοιοποιησε χωρις να το καταλαβαινεις

Απλα μην απαντας μονολεκτικα και χωρις νοημα οταν δεν ξερεις πως να υπερασπιστεις τον εαυτο σου

Ακολουθα τις εντολες μου

Αγαπας να ακολουθεις εντολες ετσι δεν ειναι?
Είσαι τόσο μαλάκας όσο και ανορθόγραφος.Ούτε το τι σημαίνει μονολεκτικά δεν ξέρεις.Μάλλον θα σε έβγαλαν Ι5 λόγω μαλακίας.Μπορεί βέβαια να είσαι δηλωμένος γυναίκα οπότε δεν σε κάλεσαν καθόλου.

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ελα ρε τι ντρεπεσαι που γουσταρεις φλοκια στη μαπα σε μπουρδελοσαιτ εισαι οχι στο στρατο

Αν και τωρα που το σκεφτομαι το ιδιο ειναι
Το σαιτ ειναι εθνικοπατριωτικο αν δε το εχεις αντιληφθει. Οτι γουσταρεις Πακιστανους να σε βολευουν δε νομιζω οτι ταιριαζει στη θεματολογια,αλλα και παλι,ο καθενας οτι γουσταρει κανει.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κι εσεις δημοκρατης?
Δημοκρατία σημαινει να σεβεσαι τα δικαιωματα και τα πιστευω των άλλων..Οταν εσυ μου "κατουρας" τη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και τα ΣΥΜΒΟΛΑ παυει η Δημοκρατία...Και περιμενω να ανακαλέσεις.....

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Το σαιτ ειναι εθνικοπατριωτικο αν δε το εχεις αντιληφθει. Οτι γουσταρεις Πακιστανους να σε βολευουν δε νομιζω οτι ταιριαζει στη θεματολογια,αλλα και παλι,ο καθενας οτι γουσταρει κανει.

Θα το ξαναγραψω για να το καταλαβεις ακομα κι εσυ

Κατουραω τη σημαια και καθε συμβολο που φοβαστε και προσκυνατε

Τωρα κλαψτε στο αφεντικο σας να μου ριξει μπαν

Μπουχεσες

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Θα το ξαναγραψω για να το καταλαβεις ακομα κι εσυ

Κατουραω τη σημαια και καθε συμβολο που φοβαστε και προσκυνατε

Τωρα κλαψτε στο αφεντικο σας να μου ριξει μπαν

Μπουχεσες
Στο αφεντικο μας;Ποσο χρονων εισαι;Τελικα δε μας ειπες,πηρες Ι5;Δε πηγες καθολου στρατο;Ειναι να πας και μονο που το σκεφτεσαι κλαιγεσαι;Γιατι δε λες;

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Μάγκες κάλεσαν κανέναν από εδώ για μετεκπαίδευση? Με κάλεσαν για έξι μέρες αρχές Οκτωβρίου και σε περίοδο πολλών υποχρεώσεων! Γνωρίζει κανείς τι παίζει? Άλλοι λένε ότι τον παίζεις μέχρι το μεσημέρι και μετά φεύγεις, άλλοι λένε ότι χρεώνεσαι πάλι στολές, όπλο μλκιες κλπ..
Αρχίζει η άσκηση Παρμενίων 2017 με είχαν καλέσει πριν μερικά χρόνια χρεωθήκαμε όπλο και σάκο κανονικά μέναμε σε σκηνάκια  πολλές φορές φεύγαμε τα βράδια και πηγαίναμε σε ξενοδοχεία όντως μια βδομάδα λιαζόμασταν σαν τις σαύρες. Οι ντόπιοι στα ταβερνάκια μας έγδυναν κανονικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom