Επισκέπτης
Καλα αν γινει κανα μπαμ ο πρωτος που θα καθαρισω θα εισαι εσυ τυπεΔεν ειμαι υπηρετης κανενος ουτε χρωσταω τιποτα σε κανεναν ποσο μαλλον στο μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα και κατ'επεκταση ελληνικος στρατος
Καλα αν γινει κανα μπαμ ο πρωτος που θα καθαρισω θα εισαι εσυ τυπεΔεν ειμαι υπηρετης κανενος ουτε χρωσταω τιποτα σε κανεναν ποσο μαλλον στο μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα και κατ'επεκταση ελληνικος στρατος
Καλα αν γινει κανα μπαμ ο πρωτος που θα καθαρισω θα εισαι εσυ τυπε
Οσο για εσενα I5 θα γινεις δολωμα στον εχθρο μαζι με τους υπολοιπους ομοιους σου.
Οσο για εσενα I5 θα γινεις δολωμα στον εχθρο μαζι με τους υπολοιπους ομοιους σου.
Ασε ρε.Οταν δεις τουρκο προσωπο με προσωπο ελα να μου το πεις αυτο.κοτουλα εισαι φλωρε
Καλα αν γινει κανα μπαμ ο πρωτος που θα καθαρισω θα εισαι εσυ τυπε
Ενα θα σου πωπεσε και περνε ποντικαρα
Το προσεχω για να στο σφιξω τη καταλληλη στιγμηΠροσεχε μη στραμπουληξεις κανα αρχιδι στην πορεια
Ενα θα σου πω
508.Οι γνωριζοντες ξερουν τι θα πει.
Τοσες ριχνανε σε κατι σκουπιδια σαν εσενα.508 φαπες σου αναλογουν τσογλανι
Τοσες ριχνανε σε κατι σκουπιδια σαν εσενα.
Το προσεχω για να στο σφιξω τη καταλληλη στιγμη
Τη ξεχασα στο πατο σου και δε τη βρισκωη ξιφολογχη ειναι για αλλο λογο οχι για να την βαζεις στον πατο σου στρακι
Στο Διδυμοτειχο παντως στο 512 μια χαρα καθονταν κλαρινο στη σημαια κατι αντιδραστικοι.Δε τους χαλασε.
Τη ξεχασα στο πατο σου και δε τη βρισκω
Ειμαστε στο ιδιο νοητικο επιπεδο αρα με καταλαβαινεις καλυτεραΓια το δικο σου αρχιδι ελεγα
Αλλα το νοητικο σου επιπεδο ειναι ΕΠΟΠ οποτε αστο παλιωσε
ι5 είναι ο άλλος ρε, όχι εγώ!Οσο για εσενα I5 θα γινεις δολωμα στον εχθρο μαζι με τους υπολοιπους ομοιους σου.
Στο Διδυμοτειχο παντως στο 512 μια χαρα καθονταν κλαρινο στη σημαια κατι αντιδραστικοι.Δε τους χαλασε.
Εγω να σκυψω αλλα εσυ ευνουχισμενος εισαι αρα δεν εχω φοβομουλε να σε βοηθησω να την βρεις σκυψε και ελα