Νέα

Ελληνικο VS Αγγλικο Iphone 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Οκ. Παντως με το ipad απο αμερικη το ξεκλειδωσαν απο το aple store που το αγορασε ο φιλος τσαμπα. Δεν εχει ομως Ελληνικα δεν ξερω εαν ισχυει το ιδιο με το iphone

δλδ οταν το ανοιγεις να το σεταρεις που σου εχει ολες τις γλωσσες του κοσμου δεν εχει ελληνικα?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
δλδ οταν το ανοιγεις να το σεταρεις που σου εχει ολες τις γλωσσες του κοσμου δεν εχει ελληνικα?
Δεν ξερω τυπε. 99% ΕΧΕΙ αλλα δεν το ξερω. Το ipad απο οσο μου ειπε ο φιλος ειπε δεν εχει. Τωρα τι να σου πω. Αλλα γιατι τετοια καουρα για το αγγλικο?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Δεν ξερω τυπε. 99% ΕΧΕΙ αλλα δεν το ξερω. Το ipad απο οσο μου ειπε ο φιλος ειπε δεν εχει. Τωρα τι να σου πω. Αλλα γιατι τετοια καουρα για το αγγλικο?

δεν υπαρχει καουρα για το αγγλικο.απλα δεν καταλαβαινω γιατι το μειωνουνε.για εναν φορτιστη?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
δεν υπαρχει καουρα για το αγγλικο.απλα δεν καταλαβαινω γιατι το μειωνουνε.για εναν φορτιστη?
Για δωσε λινκ. Παιζει ρολο το ΦΠΑ καθως και ισως η φορολογιση. Εγω οτι φερνω απο Ε.Ε δεν χρεωνομαι φπα και εχω μια ΚΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ. Ισως να ισχυει και στα iphone αυτο

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Για δωσε λινκ. Παιζει ρολο το ΦΠΑ καθως και ισως η φορολογιση. Εγω οτι φερνω απο Ε.Ε δεν χρεωνομαι φπα και εχω μια ΚΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ. Ισως να ισχυει και στα iphone αυτο

καινουριο απο το καταστημα της apple στο Λονδινο ειναι πιο φθηνο αποσο θα το πουλανε εδω στα καταστηματα.γιαυτο λεω να μου το φερει φιλος που θαερθει σε μια βδομαδα ελλαδα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

η διαφορά του ΦΠΑ είναι αμελητέα.. Ελλάδα 23% Αγγλία 20%... φόροι δεν υπάρχουν σε αυτα... το S με 16 μνημη έχει επίσημη τιμή 619 λίρες (περίπου 820 ευρώ) με τον ΦΠΑ

πρόβλημα φορτιστή δεν θα έχεις διότι ο φορτιστής είναι standard usb που σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν από οποιοδήποτε smartphone ή να το φορτίσεις από τον υπολογιστή σου...

προσωπικά τα βρίσκω πεταμένα λεφτά.. .

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
η διαφορά του ΦΠΑ είναι αμελητέα.. Ελλάδα 23% Αγγλία 20%... φόροι δεν υπάρχουν σε αυτα... το S με 16 μνημη έχει επίσημη τιμή 619 λίρες (περίπου 820 ευρώ) με τον ΦΠΑ

πρόβλημα φορτιστή δεν θα έχεις διότι ο φορτιστής είναι standard usb που σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν από οποιοδήποτε smartphone ή να το φορτίσεις από τον υπολογιστή σου...

προσωπικά τα βρίσκω πεταμένα λεφτά.. .

ποια ειναι πεταμενα λεφτα τι εννοεις? η αγορα απο αγγλια η γενικα το iphone 6.Εγω το παιρνω 620 καινουριο σφραγισμενο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
To iphone ειναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ για δουλεια. Για πλακα και χαβαλε ναι οντως ειναι αχρηστο εντελως.

τι δουλεια ρε μαλάκα μπορείς να κάνεις σε 5.5 ίντσες οθόνη ???

εδώ 17 έχω και ζορίζομαι ...

το μόνο καλό που έχει είναι το payment αλλά και αυτό δεν θα δουλεύει στην Ελλάδα...

όλα τα άλλα τα κάνει και ένα οποιδήποτε android..

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αρα στο θεμα μας ελληνικο με ευρωπαικο ειναι ακριβως το ιδιο και δεν υπαρχει καμια διαφορα.μονο ο φορτιστης και το βιβλιαρακι .

Σωστα?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

το μόνο καλό που έχει είναι το payment αλλά και αυτό δεν θα δουλεύει στην Ελλάδα...

χαχαχα εμενα με βοηθησε με το icloud που εχει. Κατι αλλο οντως κανει οσα και ενα android

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αρα στο θεμα μας ελληνικο με ευρωπαικο ειναι ακριβως το ιδιο και δεν υπαρχει καμια διαφορα.μονο ο φορτιστης και το βιβλιαρακι .

Σωστα?
Eαν δεν ειναι κλειδωμενο ναι καμια αλλη διαφορα (Ισως και γλωσσα) Τωρα μιλησα με φιλη το πηρε απο dubai δεν εχει Ελληνικα

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αρα για να καταληξουμε και να κλεισουμε το θεμα.οι διαφορες ειναι οι εξης :

1.ευρωπαικο φορτιστη (ο φορτιστης δουλευει και με usb σε οποιοδηποτε φορτιστη οποτε κλαιν μαιν)
2.βιβλιαρακι οδηγιων ξενο και οχι ελληνικα
3.γλωσσα τηλεφωνου ξενο και οχι ελληνικα

Αυτα εγω καταλαβα.Καταταλλα ειναι ακριβως ιδια με 2 χρονια εγγυηση και τα δυο.Αν λοιπον δεν σας ενοχλουν τα παραπανω μπορειτε να αγορασετε αγγλικο απο τα σκρουζομαγαζα πολυ φθηνοτερα απο τις απατες vodafone cosmote wind.

ΥΓ : ΠΡΟΣΟΧΗ το iphone που θα αγορασετε να ειναι απο καταστημα της APPLE ξεκλειδωτο γιατι αν ειναι απο παροχο τηλεφωνιας πχ o2 θα ειναι κλειδωμενο.το γραφει και το κουτι του το ονομα του παροχου.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αρα για να καταληξουμε και να κλεισουμε το θεμα.οι διαφορες ειναι οι εξης :

1.ευρωπαικο φορτιστη (ο φορτιστης δουλευει και με usb σε οποιοδηποτε φορτιστη οποτε κλαιν μαιν)
2.βιβλιαρακι οδηγιων ξενο και οχι ελληνικα
3.γλωσσα τηλεφωνου ξενο και οχι ελληνικα

Αυτα εγω καταλαβα.Καταταλλα ειναι ακριβως ιδια με 2 χρονια εγγυηση και τα δυο.Αν λοιπον δεν σας ενοχλουν τα παραπανω μπορειτε να αγορασετε αγγλικο απο τα σκρουζομαγαζα πολυ φθηνοτερα απο τις απατες vodafone cosmote wind.

ΥΓ : ΠΡΟΣΟΧΗ το iphone που θα αγορασετε να ειναι απο καταστημα της APPLE ξεκλειδωτο γιατι αν ειναι απο παροχο τηλεφωνιας πχ o2 θα ειναι κλειδωμενο.το γραφει και το κουτι του το ονομα του παροχου.
Eτσι. Αν και προσωπικα για την γλωσσα απο Ε.Ε ισως να εχει και ελληνικα (ευκολο να το βρεις)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Απο οπου και να το παρεις στον κοσμο εχει την Ελληνικη γλωσσα στις ρυθμισεις.  ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

επαγγελματική δουλειά κάνεις σε κινητά όπως το xcover2, που είναι κινητό να του γαμήσεις τα μάτια σε χρήση με πιστοποίηση IP67.(επαγγελματική χρήση είναι τηλέφωνα,e-mail άντε και καμιά βίντεο-κλήση και skype)

τώρα, οι πληρωμές της apple, εκτός ότι υπάρχουν άλλες λύσεις και θα βγουν και άλλες αντίστοιχες, το θέμα είναι ότι δεν σου παρέχει την ασφάλεια της πιστωτικής, δεν σου παρέχει log με τις αγορές, δεν σου παρέχει προσφορές και εκπτώσεις σε μαγαζιά και προιόντα και δεν σου παρέχει τρόπο να θέσεις ένα όριο στις αγορές. άσε που άμα μείνεις από μπαταρία τη γάμησες.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Απο οπου και να το παρεις στον κοσμο εχει την Ελληνικη γλωσσα στις ρυθμισεις.  ;)
τα iPhone είναι το μόνο κινητό που εγγυημένα δουλεύει σε όλα τα δίκτυα σε όλο τον κόσμο και είναι δυνατόν να το χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε χώρα πολύ απλά γιατί παρέχει την ίδια συσκευή σε όλες τις αγορές του πλανήτη.
Τώρα στις Η.Π.Α. κάποια είναι κλειδωμένα π.χ. στη Verizon και δεν μπορείς να πας στην AT&T, αλλά αυτά στις άλλες χώρες δεν ισχύουν.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Από όπου και να πάρεις ένα iPhone6 έχει τα ελληνικά.
Το πρόβλημα είναι ότι είναι κλειδωμένο στους τοπικούς πάροχους κινητής τηλεφωνίας.
Στην Αμερική η Apple το πουλάει κλειδωμένο στην at&t, verizon κλπ.
Υπάρχουν και άλλοι πάροχοι εκεί (πχ. T-mobile) που στο πουλάνε και αναλαμβάνουν και να στο ξεκλειδώσουν αρκεί να "κάτσεις" στο δίκτυο τους τουλάχιστον 40 ημέρες.
Επειδή είναι καινούργιο προϊόν, πρέπει να υπάρχει συμφωνία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom