Νέα

Ελληνικο!!! το καλυτερο εμφιαλωμενο νερο στον κοσμο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

supernikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
36
Πόντοι
0
τυπε ελπιζω να εμπιστεύεσαι αρκετα τον καθαρισμο του νερου που κανει η ΕΥΔΑΠ στο νερο που παιρνει από μαραθωνα, κάθε καλοκαιρι μπανακι μεσα στη λιμνη κανω
αφου κατουρησω και πλυνω και λιγο τα αρχιδια μου μεσα στο νερο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ήμουν σαφής ως προς τα θετικά του φυσικά τρεχούμενου νερού, εφόσον υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία. και είναι λυπηρό που το λές κιολας οτι κατουράς μέσα στο νερό που δίπλα θα κολυμπήσει και ένα μικρό παιδί.....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Η ΕΥΔΑΠ είναι η κρατικη ετερεια ύδρευσης της πρωτεύσας σωστα? παρεχει πραγματι από οσο θυμαμαι αριστης ποιοτητας νερο που με ένα απλο φιλτρο γινεται ακομα καλλυτερο και  σημαντικα φτηνο.τα εμφιαλωμένα αφορουν περιοχες της χωρας που δεν εχουν ποσιμο νερο όπως καποια νησια και καποιες περιοχες της ηπειρωτικης χωρας.τα ελληνικα νερα είναι μακραν τα καλλυτερα στον κοσμο λογω ποιοτητας εδαφους και το συγκεκριμενο προερχεται από πηγή οντως, σε αντιθεση με αρκετα αλλα που ερχωνται από γεωτρηση.ο συγκεκριμενος επιχειρηματιας παλεψε καπου 10 χρονια να παρει αδεια κλπ και ελπιζω καποια στιγμη να κανει αποσβεση στα δολλαριακια που επενδυσε.τα ελληνικα νερα είναι μακραν τα φτηνοτερα και καλλυτερα παγκοσμίως, η 6αδα σε ολες τις ελληνικες ετερειες είναι πολύ κατω από 1 ευρω τιμη FOB εξαγωγης,με μεσο κοστος κατω από τα 20 λεπτα ανα εξαδα.μια ματια στον ισολογισμο της κορπη(νεστλε) και της ιολη(αθηναικη ζυθοποιια) θα σας πεισει.
Το νερό της αΘήνας είναι(και) από το φράγμα του ευήνου, αν δεν κάνω λάθος.
Το νερό της βρύσης είναι σε πολλά μέρη της ελλάδας πάρα πολύ καλό και το μόνο που χρειάζεται είναι ο αερισμός του για να φύγει το χλώριο.
Μην πετάτε τα λεφτά σας σε εμφιαλωμένα και φίλτρα... βέβαια τους υποχόνδριους δεν θα τους πείσεις ποτέ.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
535
Like
78.535
Πόντοι
41.129
Ήμουν σαφής ως προς τα θετικά του φυσικά τρεχούμενου νερού, εφόσον υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία. και είναι λυπηρό που το λές κιολας οτι κατουράς μέσα στο νερό που δίπλα θα κολυμπήσει και ένα μικρό παιδί.....

αυτό είναι η κορυφη του παγόβουνου , θες να ακουσεις και αλλα ?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τυπε ελπιζω να εμπιστεύεσαι αρκετα τον καθαρισμο του νερου που κανει η ΕΥΔΑΠ στο νερο που παιρνει από μαραθωνα, κάθε καλοκαιρι μπανακι μεσα στη λιμνη κανω
αφου κατουρησω και πλυνω και λιγο τα αρχιδια μου μεσα στο νερο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εκεί σας πηγαίνει εκδρομές το πικπα;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
535
Like
78.535
Πόντοι
41.129
εκεί σας πηγαίνει εκδρομές το πικπα;

ναι εκει μας παει, και επειδή ειπα ότι ηταν η κορυφη του παγόβουνου το κατούρημα μεσα στο νερο,διαβασε τι άλλο εχω κανει μεσα στο νερο που πινεις...
εγω γαμησει γκομενακι εκει μεσα , τα μουνοζουμα της και τα χυσια μου εκαναν κηλιδα μεσα στο νερο, εκει μεσα στο νερο θυμαμαι πεταξα και το αψυχο κουφαρι του σκυλου μου
γιατι ηταν το αγαπημενο του μερος και τον πηγαινα συχνα για μπανιο, βασικα εγω για πλυσιμο τον πηγαινα αλλα αυτουνού του αρεσε να κολυμπάει αμεριμνος μεσα στη λιμνη

θες και αλλα  ?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ναι εκει μας παει, και επειδή ειπα ότι ηταν η κορυφη του παγόβουνου το κατούρημα μεσα στο νερο,διαβασε τι άλλο εχω κανει μεσα στο νερο που πινεις...
εγω γαμησει γκομενακι εκει μεσα , τα μουνοζουμα της και τα χυσια μου εκαναν κηλιδα μεσα στο νερο, εκει μεσα στο νερο θυμαμαι πεταξα και το αψυχο κουφαρι του σκυλου μου
γιατι ηταν το αγαπημενο του μερος και τον πηγαινα συχνα για μπανιο, βασικα εγω για πλυσιμο τον πηγαινα αλλα αυτουνού του αρεσε να κολυμπάει αμεριμνος μεσα στη λιμνη

θες και αλλα  ?
προσπαθείς να πείσεις κάποιον που ζει στον 21 αιώνα, ότι επειδή κατούρησες και έκλασες και γάμησες και ξανακατούρησες σε μια λίμνη, το νερό που πίνει έχει τα κάτουρά σου ή τα χύσια σου, κ.ο.κ.

σε κόβω να παίρνεις αναπηρική σύνταξη πανηγυρικά, άλλωστε με το 80 IQ είσαι στο όριο για 67% αναπηρία,
εσύ θα την πάρεις και δε θα χρειαστείς ούτε επανεξέταση.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
535
Like
78.535
Πόντοι
41.129
προσπαθείς να πείσεις κάποιον που ζει στον 21 αιώνα, ότι επειδή κατούρησες και έκλασες και γάμησες και ξανακατούρησες σε μια λίμνη, το νερό που πίνει έχει τα κάτουρά σου ή τα χύσια σου, κ.ο.κ.

σε κόβω να παίρνεις αναπηρική σύνταξη πανηγυρικά, άλλωστε με το 80 IQ είσαι στο όριο για 67% αναπηρία,
εσύ θα την πάρεις και δε θα χρειαστείς ούτε επανεξέταση.

ηδη παιρνω συνταξη και επιδόματα τυπε...  δουλευε να μου φερεις λεφτα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.497
Πόντοι
14.615
θες και αλλα  ?

ηδη παιρνω συνταξη και επιδόματα τυπε...  δουλευε να μου φερεις λεφτα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Δημήτρη, είμαι περήφανος που είσαι φίλος μου!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ηδη παιρνω συνταξη και επιδόματα τυπε...  δουλευε να μου φερεις λεφτα.
για καμιά βδομάδα κάνε το σκατό σου παξιμάδι και φάε το/πιες το, γιατί είμαι εκτός υπηρεσίας.
από 'κει και μετά, θα σου πετάμε κανένα ξεροκόμματο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
535
Like
78.535
Πόντοι
41.129
για καμιά βδομάδα κάνε το σκατό σου παξιμάδι και φάε το/πιες το, γιατί είμαι εκτός υπηρεσίας.
από 'κει και μετά, θα σου πετάμε κανένα ξεροκόμματο.

λείπεις εσυ , δουλευει άλλο κοροϊδο στη θεση σου μην αγχωνεσαι.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
535
Like
78.535
Πόντοι
41.129
επισης στη λιμνη του μαραθωνα μια μερα που γυριζα με το τραχτερι από το αμπελι που εχω εκει κοντα μου ειχε περισεψει μεσα στο βυτιο λιγο φυτοφαρμακο ραουνταπ
και δεν ηξερα τι να το κανω... κατεβασα τον τραχτορα κατω και το αδειασα ολο μεσα  :gay:  το νερο εγινε ολο μπλε... προλαβα να δω και κατι ψαρια ανασκελα
στην επιφανεια της λιμνης  :grin: , εβαλα το τραχτερι μπροστα και εγινα μπουχος μην τυχον και με δει κανενας.   :orchestra:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
744
Πόντοι
6.135

PROVOKATOR

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
6
Πόντοι
0
επισης στη λιμνη του μαραθωνα μια μερα που γυριζα με το τραχτερι από το αμπελι που εχω εκει κοντα μου ειχε περισεψει μεσα στο βυτιο λιγο φυτοφαρμακο ραουνταπ
και δεν ηξερα τι να το κανω... κατεβασα τον τραχτορα κατω και το αδειασα ολο μεσα  :gay:  το νερο εγινε ολο μπλε... προλαβα να δω και κατι ψαρια ανασκελα
στην επιφανεια της λιμνης  :grin: , εβαλα το τραχτερι μπροστα και εγινα μπουχος μην τυχον και με δει κανενας.   :orchestra:
:2funny:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Είναι καθ' οδόν ο Βανδώρος με τον Γκλέτσο από τμήμα Ηθών να 'ρθουν να σε γαμήσουν, να δεις πως ψήνεται το ψάρι αμφίπλευρα ...

:grin:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795

θες και αλλα  ?
μην ξεχάσει η μαννουλα σου να σου αλλαξει τα σεντονάκια πριν κοιμηθεις και μην ξεχάσεις να βγάλεις τα παπουτσάκια σου πριν μπεις στό σπιτι διοτι έχουν μικρόβια και φυσικά να κυκλοφορείς με μάσκα στόν δρόμο διοτι εχει μικρόβια η αθήνα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom