Νέα

Ελληνική Ενότητα (ΕΛ.ΕΝ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
κατα την ταπεινη μου γνώμη λίγοι σοβαροι ανθρωποι ασχολουνται πλεον με την πολιτικη...
Ακόμα λιγοτεροι συμμετεχουν με ειλικρινη κίνητρα...και αυτή η  ΑΠΑΞΙΩΣΗ της πολιτικής και η προκαταλειψη του κόσμου είναι η καλύτερη τιμωρια σε όσους εμπλέλονται με την πολιτική...
Απο κει και πέρα κάτι με ακραίες αποψεις πολύ αριστεριστικων ή ακροδεξιών απόψεων είναι ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ότι υποκρύπτουν είτε μια παθογένεια στο τρόπο σκεψης του ατόμου , είτε κάποια απωθημένα....
στο 2010 ζούμε παιδια...και το 2020 έρχεται με τρομακτικη ταχύτητα ...
αν δεν μπορουμε να είμαστε σοβαροί ας μην είμαστε γελοίοι.... :think: :think: :think: :think: :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.867
Πόντοι
22.785
κατα την ταπεινη μου γνώμη λίγοι σοβαροι ανθρωποι ασχολουνται πλεον με την πολιτικη...
Ακόμα λιγοτεροι συμμετεχουν με ειλικρινη κίνητρα...και αυτή η  ΑΠΑΞΙΩΣΗ της πολιτικής και η προκαταλειψη του κόσμου είναι η καλύτερη τιμωρια σε όσους εμπλέλονται με την πολιτική...
Απο κει και πέρα κάτι με ακραίες αποψεις πολύ αριστεριστικων ή ακροδεξιών απόψεων είναι ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ότι υποκρύπτουν είτε μια παθογένεια στο τρόπο σκεψης του ατόμου , είτε κάποια απωθημένα....
στο 2010 ζούμε παιδια...και το 2020 έρχεται με τρομακτικη ταχύτητα ...
αν δεν μπορουμε να είμαστε σοβαροί ας μην είμαστε γελοίοι.... :think: :think: :think: :think: :think:
Αγαπητε αυτο να το σκεφθουνε αυτοι που αποξηρανανε τα ελη.
οταν το καταλαβης αυτο....... απαντησε μου. :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom