Νέα

Ελληνικά τραγούδια για ερωτικές απογοητεύσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Μιας και θα ακούσεις τα τραγούδια του thread απόψε,άκου κ αυτό-έτσι για να ελαφρύνω λιγάκι το κλίμα!
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

:2funny: :2funny: σ'ευχαριστώ ρε φιλαράκι είσαι θεός...μ έκανες και γέλασα..."Κούλα μ ακους??Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος.." :2funny:

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
φιλαρακι...κοιτα να τη ξεπερασεις γρηγορα γιατι ειναι χαμενος χρονος να κλαιγεσαι...και στο λεω εγω που κλαιγομουν ενα χρονο για καποια...πλεον ουτε να τη δω δε θελω ,ουτε με ενδιαφερει...αλλα εχασα ενα χρονο και αναθεματιζω για αυτο...κοιτα να βγαινεις εξω με φιλαρακια,ριξε ξενυχτια....φλερταρε...και σκεψου πως δεν αξιζει ...να σπαταλαμε χρονο για ατομα που μας πικραναν... :headbang:

που να φλερτάρω ρε φιλαράκι έτσι όπως μ 'εκανε???Να ξαναπάθω τα ίδια??Αλήθεια στο λέω φοβάμαι πια να ξαναφλερτάρω για να μη πληγωθώ.Άκου εκεί εγώ νόμιζα πως τα χουμε κι αυτή πηδιότανε με άλλον..Δε ξανασχολούμαι τέλος..
θα γίνω κακό παιδί(όπως λέει κι ο Νίνο)

"Είμαι πολύ κακό παιδί,ειμαί αλήτης επειδή...για εκμετάλλευση δεν είναι η καρδιά μου,ειμαι πολύ κακό παιδί γιατί καλό δεν έχω δεί...για την αγάπη έχουν σπάσει τα φτερά μου..." :'(

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
:2funny: :2funny: :2funny:[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν ειναι λαικο καψουροτραγουδο αλλα εμενα μαρεσει κ νομιζω πως κανει...

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Και επειδή στο "έσκισα" λίγο το θεματάκι σου,νομίζω ότι οι Κατσιμιχαίοι είναι ότι πρέπει...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μπραβο!!!κ τα τρια ειναι απιστευτα τραγουδια!!!!!
απο τα καλυτερα...

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη!?!?
ΜΗΝ καθεσαι κ ακους τετοια τραγουδια γιατι θα σε ριξουν και αλλοοοοο πολυ!!
Πηγαινε καμμια βολτιτσα με φιλους και προσπαθησε να περασεις ομορφα και να ξεχαστεις!!

Να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη!?!?
ΜΗΝ καθεσαι κ ακους τετοια τραγουδια γιατι θα σε ριξουν και αλλοοοοο πολυ!!
Πηγαινε καμμια βολτιτσα με φιλους να γαμησετε στα μπουρδελα να περασεις ομορφα και να ξεχαστεις!!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
που να φλερτάρω ρε φιλαράκι έτσι όπως μ 'εκανε???Να ξαναπάθω τα ίδια??Αλήθεια στο λέω φοβάμαι πια να ξαναφλερτάρω για να μη πληγωθώ.Άκου εκεί εγώ νόμιζα πως τα χουμε κι αυτή πηδιότανε με άλλον..Δε ξανασχολούμαι τέλος..
θα γίνω κακό παιδί(όπως λέει κι ο Νίνο)
Σιγα βρε,λιγο χρονο θελεις και μετα θα εισαι παλι οκ!
Δεν εισαι κ το μοναδικο ατομο που περνας ερωτικη απογοητευση!
Wellcome to the real world .... καλο μου ,ολοι μας κατι εχουμε περασει!

Αλεξιου - Μαλαμας - Ιωαννιδης........τσιγαρο ατελειωτο βαρυ η μοναξια μου.......

αυτο με αρεσει πολυυυυυυυύ!!!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πω ρε πουστη μου - θυμαμαι τα νειατα μου. Γι'αυτο και δεν ασκώ κριτική

Θα δώσω όμως συμβουλές, ενεκα του οτι στο παρελθον ήμουν αυτός που εριχνε χυλόπιττες ή παρατούσε τις κορασίδες (ετσι ειμαστε εμεις οι ομορφοι). ΟΜΩΣ - Τη μια φορά που με παράτησαν έπαθα κλακαζ.

Λοιπον, εχουμε και λέμε

1. Οχι κλάψα. Παρτο απόφαση. Τελος.
2. Αξιοπρέπεια. Μην τολμησεις ουτε καν να σκεφτεις να την παρεις τηλέφωνο, οτι ίσως υπάρχει ελπις ή οτι μετάνοιωσε και σε γουσταρει ακόμα.
3. Καλα, αν μαθω οτι την παρακολουθησες θα έρθω να σε πατήσω χαμου με τη μηχανή
4. Απόλαυσε την ελευθερία σου.
5. Βγες εξω
6. ΜΗΝ ακουσους τραγουδια κλάψας θα σε κανουν χειρότερα

Αντε αγορι μου προχώρα παρακάτω. Δεν τελειωνει εδω η ζωή.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
φιλε ενας ειναι ο ιδανικος για την περιπτωση σου ....
Βασιλης Καρρας .... στα παλια του ... πινεις ... ακους ....και περαστικα ,,
αλλα το καλυτερο ειναι βγες εξω και περνα καλα .... θαλασσα το μ..νι πλεον

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
"Δε μ αγαπάς-Βέρτης"

"Πως τολμάς-Βέρτης"

whoknows

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σιγα βρε,λιγο χρονο θελεις και μετα θα εισαι παλι οκ!
Δεν εισαι κ το μοναδικο ατομο που περνας ερωτικη απογοητευση!
Wellcome to the real world .... καλο μου ,ολοι μας κατι εχουμε περασει!

Αλεξιου - Μαλαμας - Ιωαννιδης........τσιγαρο ατελειωτο βαρυ η μοναξια μου.......

αυτο με αρεσει πολυυυυυυυύ!!!!!

Πολύ καλό, και να  σκεφτείς ότι μισώ το κάπνισμα!!!!!!

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Πόρνες - Βασίλης Τερλέγκας

zoogle

Μέλος
Εγγρ.