Νέα

Ελληνικά τραγούδια για ερωτικές απογοητεύσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Και το θεϊκόοοοο !!!Απολαύστεεε!!!!

"Δυό σπασμένα ποτήρια μες στα χέρια μου έσφιγγα,με ματώναν πονούσα..μα μπροστά σου δεν έκλεγααα...στη παλάμη το δάκρυ την αγάπη μου σκότωσες..κι η ψυχή που πονούσεεε σ αγαπάω σου φώναζεε..." :'(

Επισκέπτης
Καλημέρα.Χθές είχα μια σημαντική ερωτική απογοήτευση απο μια Ελεϊνίδα..δε θα πώ σε λεπτομέρειες γιατί το θυμάμαι και τσατίζομαι.

Τέσπα...εχθές λοιπόν το βράδυ δε μ'έπαιρνε ο γαμημένος ο ύπνος, γιατί τη σκεφτόμουνα, πήρα λοιπόν ένα μπουκάλι ουϊσκι και έβαζα ελληνικούρες για να πάνε τα φαρμάκια κάτω...Έως που αποκοιμήθηκα και ξύπνησα τώρα ζαλισμένος και μ 'ενα στομάχι σκατά.Θέλω σ'αυτό το thread να βάλουμε όλοι έμείς οι ερωτικά απογοητευμένοι τα τραγούδια που μας κράτησαν συντροφιά στις μοναχικές μας στιγμές..χωρισμού,χυλόπιτας,απιστίας κ.λ.π με το άλλο φύλο.

Αυτό το τραγούδι παίζει να τ άκουσα καμιά 20αριά φορές χθές το βράδυ...

ρε προπονητη
επειδη δεν εκατσε να τη γαμησεις μια γκομενα εκατσες κ ηπιες ξυδια κ καθεσαι κ ακους ελλεινικα κωλοτραγουδα(sic)    :think:  το ακουσα κ αυτο

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ρε προπονητη
επειδη δεν εκατσε να τη γαμησεις μια γκομενα εκατσες κ ηπιες ξυδια κ καθεσαι κ ακους ελλεινικα κωλοτραγουδα(sic)    :think:   το ακουσα κ αυτο

χαχα...ε γιατί κακό είναι?δε κατάλαβα...γούστο μου είναι...εσύ όταν δεν έχεις κέφια τι ακούς??κλασική μουσική??? :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά άσε ξέρω θα μου το παίξεις πολύ γαμιάς ότι και καλά εσύ δεν έχεις ποτέ ερωτικές απογοητεύσεις. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
χαχα...ε γιατί κακό είναι?δε κατάλαβα...γούστο μου είναι...εσύ όταν δεν έχεις κέφια τι ακούς??κλασική μουσική??? :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά άσε ξέρω θα μου το παίξεις πολύ γαμιάς ότι και καλά εσύ δεν έχεις ποτέ ερωτικές απογοητεύσεις. :2funny: :2funny:

εγω ειμαι σκαρτος.Εσυ καθηγητης.Κ προπονητης.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Αντωνης Ρεμος........Ειναι κατι νυχτες μοναξιας που δεν ξημερωνουν.....

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Νατάσα Θεοδωρίδου..........Αχάριστη καρδιά δε με αγαπας........

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Πάνος Κιάμος........Ανεμοθύελλα και δυνατος βοριας μοιαζει αποψε η μοναξια μου......

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
   :'( "Έκρυψα το προσωπό μου-Α.Ρέμος"

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη!?!?
ΜΗΝ καθεσαι κ ακους τετοια τραγουδια γιατι θα σε ριξουν και αλλοοοοο πολυ!!
Πηγαινε καμμια βολτιτσα με φιλους και προσπαθησε να περασεις ομορφα και να ξεχαστεις!!

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Όχι εντάξει καλύτερα είμαι τώρα..απλά μ αρέσει το thread και θέλω να το κάνω να υπάρχει για μελλοντικές απογοητεύσεις δικές μου ή συναγωνιστών... :'(

Α!Και το βράδυ θα αράξω και θα ακούσω ένα ένα τα τραγούδια του thread...είναι όλα τέλια..μπράβο παιδιά!! :)

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!Εγω παντως οταν περασα τετοια απογοητευση ,
ακουγα μονο ξενη μουσικη και εκανα πολλες εκδρομουλες!!
Αναννεωθηκα,το ξεπερασα γρηγορα και σχετικα "ανωδυνα"!!
Οποτε θα συνεχισουμε να ποσταρουμε τραγουδια που μας αρεσουν  :thumbsup:

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!Εγω παντως οταν περασα τετοια απογοητευση ,
ακουγα μονο ξενη μουσικη και εκανα πολλες εκδρομουλες!!
Αναννεωθηκα,το ξεπερασα γρηγορα και σχετικα "ανωδυνα"!!
Οποτε θα συνεχισουμε να ποσταρουμε τραγουδια που μας αρεσουν  :thumbsup:

Καλά τέλια δεν είμαι αλλά τέσπα...απλά τώρα επειδή διαβάζω παράλληλα προσπαθώ να το ξεχνάω.Το βράδυ λογικά θα μαι πάλι κομμάτια!!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Αντώνης Ρέμος........ΠΟΤΕ.......

και ενα νεο του τραγουδακι!

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη!?!?
ΜΗΝ καθεσαι κ ακους τετοια τραγουδια γιατι θα σε ριξουν και αλλοοοοο πολυ!!
Πηγαινε καμμια βολτιτσα με φιλους και προσπαθησε να περασεις ομορφα και να ξεχαστεις!!
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!βέβαια είναι και "στον άνθρωπο",στον χαρακτήρα του καθενός,αλλά το να "ξεσκάσεις"(με οποιοδήποτε τρόπο θα σε ευχαριστούσε καλύτερα)είναι η καλύτερη επιλογή,πιστεύω,σε τέτοιες περιπτώσεις.αν κάθεσαι και το σκέφτεσαι,πιθανότατα να "χαλιέσαι" όλο και περισσότερο.και,όπως και να το κάνουμε,με τα καψουροτράγουδα καλώς/κακώς το μυαλό πάει σε τέτοια πράγματα.

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Όχι εντάξει καλύτερα είμαι τώρα..απλά μ αρέσει το thread και θέλω να το κάνω να υπάρχει για μελλοντικές απογοητεύσεις δικές μου ή συναγωνιστών... :'(

Α!Και το βράδυ θα αράξω και θα ακούσω ένα ένα τα τραγούδια του thread...είναι όλα τέλια..μπράβο παιδιά!! :)
Μιας και θα ακούσεις τα τραγούδια του thread απόψε,άκου κ αυτό-έτσι για να ελαφρύνω λιγάκι το κλίμα!
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Επισκέπτης
φιλαρακι...κοιτα να τη ξεπερασεις γρηγορα γιατι ειναι χαμενος χρονος να κλαιγεσαι...και στο λεω εγω που κλαιγομουν ενα χρονο για καποια...πλεον ουτε να τη δω δε θελω ,ουτε με ενδιαφερει...αλλα εχασα ενα χρονο και αναθεματιζω για αυτο...κοιτα να βγαινεις εξω με φιλαρακια,ριξε ξενυχτια....φλερταρε...και σκεψου πως δεν αξιζει ...να σπαταλαμε χρονο για ατομα που μας πικραναν... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom