You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνικά τραγούδια για ερωτικές απογοητεύσεις...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
με κοκα κολα και ουισκι μεθυσες?Αρκάνς!!! πού πήγες ρε μαλάκα? κοιμήθηκες?
μη μα φήνεις μόνο μου με το διονύση ρε!!!!! εγώ μέθυσα κι αυτουνού γιαλίζει το μάτι του!
έχει και ματομπούκαλα! φοβάμαι ρε!!!!!!
στέφαν!!!!! βάλε κι άλλα τρίποντα παλικάρι μου! τόχεις!
Επισκέπτης
Oτάν και αν γίνεις και εσύ!!! ;)εχω λιωσει στο τσατ?
ρε θα γινεις ανθρωπος και θα μιλας σωστα?
Με έναν κύριο είμαι πάντα ένας κύριος και μισός, με ένα κάθαρμα είμαι ένα κάθαρμα και μισό.
Όττο Φον Μπίσμαρκ,1815-1898,Γερμανός Καγκελάριος
γιατι με αποκαλεις καθαρμα ρε τεμπελχανα?Oτάν και αν γίνεις και εσύ!!! ;)
Με έναν κύριο είμαι πάντα ένας κύριος και μισός, με ένα κάθαρμα είμαι ένα κάθαρμα και μισό.
Επισκέπτης
Εγώ σταματάω εδώ δεν αντέχεσαι,αν το πάμε ετσί θα πήξουμε στογιατι με αποκαλεις καθαρμα ρε τεμπελχανα?
![Offtopic :offtopic: :offtopic:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/offtopic.gif)
Πάνε ρε γήπεδο να βρίσεις και να ξεσκάσεις!!! ;)
ουτε να απαντας δεν ξερειςΕγώ σταματάω εδώ δεν αντέχεσαι,αν το πάμε ετσί θα πήξουμε στοκαι τον καυγά!!!
Πάνε ρε γήπεδο να βρίσεις και να ξεσκάσεις!!! ;)
σωστός ο καγκελάριος!Oτάν και αν γίνεις και εσύ!!! ;)
σωστός κύριος!
ε κοιτα να δεις σαν τα μουτρα σου ειναι και αυτοςσωστός ο καγκελάριος!
σωστός κύριος!
λογικο ειναι
Επισκέπτης
ρε μαλακα το ουισκι σκετο το πινουνε αντε και με παγοΔιονύση βάλε κάνα νταλκαδιάρικο τραγουδάκι ρε!
η μουσική χαλαρώνει και ηρεμεί!!
και ναι.με ουισκάκι κοκα κόλα και παγάκια έκανα κεφαλάκι μπάνικο!!!!!!!
κουλ?
ξεκολα
Επισκέπτης
Επισκέπτης
ναι ρε αλλά άμα δεν έβαζα και λίγη κολίτσα πώς θα έγραφα τώρα?ρε μαλακα το ουισκι σκετο το πινουνε αντε και με παγο
ξεκολα
....με πιάνεις???
βάλε ένα Μάκη!εγω απο λαικα τερλεγκα ακουω τα παντα αγγελοπουλο καζαντζιδη και χριστοδουλοπουλο
ξέρεις να ποστάρεις τραγούδια?
κοιτα αν εννοεις οτι βαζεις κοκαινη στο ουισκι σου χαλαει το στομαχιναι ρε αλλά άμα δεν έβαζα και λίγη κολίτσα πώς θα έγραφα τώρα?
....με πιάνεις???
ξερω εναν φιλο μου που του σαπισε το στομαχι του με την κοκα που αραιωνε στο ουισκι
τωρα αμα εννοεις κοκα κολα ειναι εμετικο εγω απο το μπουκαλι σκετο το πινω το ουισκι