You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνικά τραγούδια για ερωτικές απογοητεύσεις...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλώς τον διονύση!αν εξαιρεσουμε τον τερλεγκα που καποιος εβαλε ολα τα αλλα μαλακιες ολκης ειναι τιγκα γκει και ετσι
ουστ ζωα
πέξε μπάλα να γελάσουμε λίγο γιατί θα κόψουμε τις φλέβες μας!!!
ζώα!!!!χαχαχαχαχα!
κοψτες εγω οτι ειχα να πω το ειπακαλώς τον διονύση!
πέξε μπάλα να γελάσουμε λίγο γιατί θα κόψουμε τις φλέβες μας!!!
ζώα!!!!χαχαχαχαχα!
Επισκέπτης
Είμαι βαλτός από αυτήν!!!πλάκα με κάνεις ρε?
πού το σκέφτηκες αυτό ρεεεεεεεεε?
μου το έβαζε σχεδόν κάθε μέρα κάποτε.....όταν την έδιωχνα!!!
κάποια στιγμή όταν παρακαλούσα εγώ, το τραγούδησα με πάθος και της το αφιέρωσα και αντί να συγκινηθεί ή να πει κάτι.....μου λέει με ικανοποίηση:
"όταν το έβαζα εγώ πούστη (έτσι ακριβώς) δεν έριχνες δάκρι! Τώωωωρα! χέσε με!"
πουτάνεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
κια τώρα το βάζω εγώ!!! κάθε μέρα στο τέρμα!
Τελοσπάντων σας αφήνω εδώ με τον arcans71 και τον dionysio να ξεκατινιαστήτε λίγο έτοιμα ανα πάσα στιγμή είναι τα παιδιά!!!
Ρε τι κατινοσίτε είναι αυτό!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ελα ουστΕίμαι βαλτός από αυτήν!!!
Τελοσπάντων σας αφήνω εδώ με τον arcans71 και τον dionysio να ξεκατινιαστήτε λίγο έτοιμα ανα πάσα στιγμή είναι τα παιδιά!!!
Ρε τι κατινοσίτε είναι αυτό!!!![]()
![]()
πες κι άλλα ρε!κοψτες εγω οτι ειχα να πω το ειπα
βάλε και κάνα τραγουδάκι!
Επισκέπτης
ελα ουστ
Επείδη νομίζω την βρίσκεις,αντέ να σου κάνω λίγο το χατήρι:αν και εγω δεν μιλαω αλλο αηδιασα αμεσως
Οτάν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη δεν αηδιάζεις;!
βάλε κι άλλα ρε! ελεύθερη ραδιοφωνία είναι εδώ!Είμαι βαλτός από αυτήν!!!
Ρε τι κατινοσίτε είναι αυτό!!!![]()
![]()
ρε απο λογια παιρνεις?Επείδη νομίζω την βρίσκεις,αντέ να σου κάνω λίγο το χατήρι:
Οτάν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη δεν αηδιάζεις;!![]()
![]()
εσυ την βρισκεις εγω δεν μιλαω ειπα
αυτα που κανεις εσυ μην τα ριχνεις σε μενα ρε καραγκιοζακο
ε αυτό ήθελα να το βάλω και γω αλλά δεν το τόλμησα!
ιεροσυλία βρε!
άστην να πάει στο διάλα ρεεε!
άι σιχτίρ της !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Ρε μην χαλάσω τον λεβέντη τον arcans και τον sir dionysio με παπαριές που δεν μπορούν ούτε τον στίχο τους να καταλάβουν!!!βάλε κι άλλα ρε! ελεύθερη ραδιοφωνία είναι εδώ!
Αντέ μαγκάκια και τσαμπουκάδες σας χαιρετώ για απόψε!!!
Υ.Γ.james70 φίλε ελπίζω να στρώσεις σύντομα!!! ;)
Μπα! είπαμε ούτε το κρεβάτι μου δε στρώνω!Ρε μην χαλάσω τον λεβέντη τον arcans και τον sir dionysio με παπαριές που δεν μπορούν ούτε τον στίχο τους να καταλάβουν!!!
Αντέ μαγκάκια και τσαμπουκάδες σας χαιρετώ για απόψε!!!![]()
Υ.Γ.james70 φίλε ελπίζω να στρώσεις σύντομα!!! ;)
θενκς φρεντ!
Του χρόνου τέτοια μέρα!!!!!!!!!!!
τελειώνει και το ουισκάκι!
τον Τόλη ρε!!!!!! ποιος θα τον βρει να μου τον βάλει????
Επισκέπτης
Αυτό ισχύει αλλά δεν έχω ούτε ένα ποστ με χαρακτηρισμούς του δικού σου στυλ!!!εσυ εχεις λιωσει στα ποστς εγω την βρισκω![]()
αντε καλα παμε
παραμιλα τωρα
-
Εγώ έχω λιώσει στα ποστ και εσύ στο chat!!!
Λεβέντη dionusye που δεν ασχολήσε και δεν μιλάς κιόλας,μόνο που μου απαντάς μιλάς,μπορείς απλά να με αγνοήσεις αν θες και δεν ξύνεσαι!!!
Επισκέπτης
Θα το ψάξω λίγο,είσαι σίγουρος για τον τίτλο;;;Μπα! είπαμε ούτε το κρεβάτι μου δε στρώνω!
θενκς φρεντ!
Του χρόνου τέτοια μέρα!!!!!!!!!!!
τελειώνει και το ουισκάκι!
τον Τόλη ρε!!!!!! ποιος θα τον βρει να μου τον βάλει????
εχω λιωσει στο τσατ?Αυτό ισχύει αλλά δεν έχω ούτε ένα ποστ με χαρακτηρισμούς του δικού σου στυλ!!!
Εγώ έχω λιώσει στα ποστ και εσύ στο chat!!!
Λεβέντη dionusye που δεν ασχολήσε και δεν μιλάς κιόλας,μόνο που μου απαντάς μιλάς,μπορείς απλά να με αγνοήσεις αν θες και δεν ξύνεσαι!!!![]()
![]()
ρε θα γινεις ανθρωπος και θα μιλας σωστα?