χύσε χύστη μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες διάσημες - photos
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cm615et
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ρεπορτκαλά ποιος και γιατί σβήνει τα σχόλια μου ?
foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 16
ελα ρε φιλε....ποτε μου δεν πιστευα οτι η ογλα εχει τετοιο κορμι!!
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
Μαζεψα τα, γεμίσαμε..
ελα ρε φιλε....ποτε μου δεν πιστευα οτι η ογλα εχει τετοιο κορμι!!
Εγω πάλι δεν πιστευα ότι θα την δω μετα απο τοσο καιρο. Μου ελειψε η άτιμη.. :-*
http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/gynaikes/interviews-women/article1497108.ece/BINARY/original/nikoletta_ralli_c.jpg[/img[/URL]]
Η Νικολέττα Ράλλη, που το δικό της στήθος (και ήθος) το έχουμε χαρεί σε αρκετά εξώφυλλα μηνιαίων περιοδικών, ένεκα της θητείας της ως εστεμμένο μοντέλο (βλέπε Β Μις Ελλάς 2005). Αυτό που δεν περιμέναμε από εκείνη ήταν τα κωμικο-τηλεοπτικά της ταλέντα. Αυτά που εκδήλωσε στα Σκερτσάκια και τα Σφηνάκια και το Mad.
Η Νικολέττα Ράλλη, που το δικό της στήθος (και ήθος) το έχουμε χαρεί σε αρκετά εξώφυλλα μηνιαίων περιοδικών, ένεκα της θητείας της ως εστεμμένο μοντέλο (βλέπε Β Μις Ελλάς 2005). Αυτό που δεν περιμέναμε από εκείνη ήταν τα κωμικο-τηλεοπτικά της ταλέντα. Αυτά που εκδήλωσε στα Σκερτσάκια και τα Σφηνάκια και το Mad.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.677
- Πόντοι
- 9.931
http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/gynaikes/interviews-women/article1497108.ece/BINARY/original/nikoletta_ralli_c.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μουναρα χωρίς να είναι πρόστυχη, ότι πρέπει για...σχέση :2funny:
sexiaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Με σένα και πόσους άλλους είναι το ερώτημα?Μουναρα χωρίς να είναι πρόστυχη, ότι πρέπει για...σχέση
Τι άλλο δηλαδή να κάνει το ωραίο μουνάκι?
Να βάλει ΑΓΓΕΛΙΑ στο adoos ή το olx, μάλλον στο capital και σε side που διαβάζουν φέρτε τα πορτοφόλια σας να σας συγκρίνω είμαι ΑΓΝΗ, μη παρθένα(δεν έχει σημασία) και κάνω καλό , δείτε σχετικές φώτο μου που "δημοσιεύει" ο alkinos32 στο bourdela.com?
Να βάλει ΑΓΓΕΛΙΑ στο adoos ή το olx, μάλλον στο capital και σε side που διαβάζουν φέρτε τα πορτοφόλια σας να σας συγκρίνω είμαι ΑΓΝΗ, μη παρθένα(δεν έχει σημασία) και κάνω καλό , δείτε σχετικές φώτο μου που "δημοσιεύει" ο alkinos32 στο bourdela.com?
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.677
- Πόντοι
- 9.931
Καλή πουτάνα, έφαγε αρκετά χρήματα από τον Αντρέα Μικρούτσικο μαζί με το πρώην άντρα της και κατά πάσα πιθανότητα ήταν και ο λόγος που χώρισε η Δήμητρα Ρουμπεση τον Μικρουτσικο.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
τα βγαλε ολα στην φορα το τσολι
μουνια κωλους
επομενο σταδιο να βρεθει σφηνωμενη απο κανα αραπη της σιρινα
μουνια κωλους