Νέα

Ελληνίδες διάσημες - photos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cm615et
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

paulnet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
16
Πόντοι
10

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 84
  • Ermolaosmatheou.jpg
    Ermolaosmatheou.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 111

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δρακοπουλος μεγαλη καυλα.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.913
Πόντοι
606
μαρω λυτρα

901862296_tduid10034_067644456_MARWLYTRA_SUMMER2011_123_18lo.jpg

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
:pipa3:

aravani2.jpg
Ευαγγελία[/URL] Αραβανή

http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20090507/aravani1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20090507/aravani2.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/05/arav-300x225.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.fratfury.com/wp-content/uploads/2011/08/evagelia-aravani-1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/Fitness/Star%20secrets/2010/07/resized/arabani_v_227_340.jpg[/img[/URL]]

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Συνέντευξη με την Θεοφανία Καλογιάννη (PAM KILLER)

Γιατί PamKiller ρε συ Θεοφανία; Λίγο κακό δεν ακούγεται;

Το Pamkiller ,πέρα από μια συνάντηση μου με την ίδια την PAMELA , το οποίο υποδηλώνει και τα αποτελέσματα της συνάντησης (xa,xa,xa) , δηλώνει MONOΛΕΚΤΙΚΑ το περιεχόμενο του σκεπτικού μου από τότε που ιδρύσαμε τη κινηματογραφική/διαφημιστική εταιρεία μου !Και το οποίο εν ολίγοις αναλύεται ως :»……Στόχος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τα λεφτά (όπως λέει και ένα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τραγούδι) , ούτε η αναγνωρησιμότητα , ούτε η δόξα , ούτε η επαγγελματική καταξίωση……ΣΤΟΧΟΣ είναι η ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗ του κόσμου ΟΛΩΝ των ελληνίδων διάσημων (Pamela/ParisHilton WANNABE) δήθεν μοντέλων [με την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ έως ΑΙΣΧΡΗ συμπεριφορά τους μέσα από τα ΜΜΕ απέναντι στο δημόσιο αίσθημα , λειτουργώντας δημοσίως σαν εξέχουσες προσωπικότητες] και η προσγείωση τους στην πραγματικότητα στην οποία ΑΥΤΕΣ ανήκουν , της ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ …Οποίος σκοπός επιτυγχάνεται μέσα από απλή ποιοτική συγκριτική μελέτη του φωτογραφικού διάσημου έργου τους απέναντι στις φωτογραφίες μιας παντελώς ΑΓΝΩΣΤΗΣ (γιατί στην ουσία ΑΓΝΩΣΤΗ είμαι) … »

Πως σου φαίνεται που ενώ δεν είσαι στην τηλεόραση να έχεις τόσους πολλούς επισκέπτες στα site σου καθημερινά;

4.500.000 εκατομμύρια ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ επισκέπτες (ετησίως) ΔΕΝ είναι απλά πάρα ΠΟΛΛΟΙ επισκέπτες …. αλλά ένα ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ νούμερο ….ΧΑΙΡΟΜΑΙ γιατί ΕΚΤΟΣ Ελληνικής TV , όλος ο υπόλοιπος κόσμος εκτιμάει τη δουλειά μου και μου το δείχνει καθημερινά !!!

Αλήθεια πως και δεν ασχολήθηκες με την τηλεόραση; Έχεις σκοπό να εισχωρήσεις σε εκείνον τον χώρο;

ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ ….. Όσο υπάρχουν οι κλίκες και τα κυκλώματα και όσο το ήθος και το σκεπτικό των ελληνικών καναλιών εξισώνονται με το ΜΗΔΕΝ και τη γελοιότητα τότε τα τηλεοπτικά πλατό , μάλλον θα βλέπουν τη ΘΕΟΦΑΝΙΑ μέσω διαδικτύου ΜΟΝΟΝ !

Γενικά στα site σου έχεις βιογραφικά σου, θα ήθελα να μας πεις εσύ όμως μερικά λόγια για σένα να σε μάθουμε λιγάκι.

Είμαι 100% ΕΛΛΗΝΙΔΑ από τα υπέροχα ΜΕΤΕΩΡΑ Καλαμπάκας (ΤΡΙΚΑΛΑ). ΖΩ ΜΟΝΙΜΑ στην ΑΘΗΝΑ .

Τι επάγγελμα δηλώνεις Θεοφανία;

Το Δεκέμβριο του 2006 δημιουργήθηκε μια εταιρεία που αποτελούνταν από 12 πολύ αξιόπιστα μέλη ….Σήμερα , αισίως ανέρχεται στα 35 άτομα , που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στις εργασίες μας….Η εταιρεία αυτή , ονομάζεται «Θεοφανία Glamour Enterprise LTD» ,και λειτουργεί ως αυτόνομος οργανισμός στα πλαίσια δημιουργίας εικαστικών και φωτογραφικών PROJECTS , με κεντρικό θέμα το πρόσωπο και το σώμα μου ,για εμπορική χρήση από διαφημιστικές εταιρείες , εταιρείες PROMOTION , εταιρείες ρούχων , εκδοτικούς οργανισμούς ,μουσικές εταιρείες [παραγωγή VIDEOCLIP] , ιδιωτικές εταιρείες που θέλουν να διαφημίσουν τα προϊόντα τους κ.τ.λ.Παράλληλα , από αρχές 2011 παρέχονται υπηρεσίες ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ κάλυψης (για ΠΡΩΤΗ φορά στην Ελλάδα) ΓΑΜΩΝ

Δείγμα =
& βαπτίσεων

Δείγμα =
Πώς αισθάνεσαι που έχεις απαξιώσει την TV και έχεις γίνει γνωστή από το ίντερνετ;

ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ !!!Όταν το 2000 , είδα τη βρώμα και το παραλογισμό που έφεραν 10 οικογένειες οι οποίες διοικούσαν και οι 100-150 παρατρεχάμενοι τους , συνολικά 5 όλα κι όλα ελληνικά κανάλια TV , τα οποία ελέγχονταν πλήρως προσωποκεντρικά , αποφάσισα ότι ή θα γινόμουν ΠΟΥΤΑΝΑ πολυτελείας για να τους κάνω τα χατίρια ή θα ΕΣΤΗΝΑ το δικό μου μηχανισμό προβολής και εικαστικής δημιουργίας χωρίς να έχω κανέναν ΓΕΛΟΙΟ φραγκοφονιά , πάνω στο κεφάλι μου !!!

Ποια η γνώμη σου για την τόση ραγδαία εξέλιξη του ίντερνετ;

Η ανάγκη για αληθινή δημοκρατία , έχει οδηγήσει σε ΑΠΟΛΥΤΗ στροφή , στο ΜΟΝΟ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ μέσο ….. Σε 5 χρόνια ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (αμήν) !!! ΜΟΝΟ WEB TV !

Είσαι εθισμένη σε αυτό;

ΝΑΙ !

Ποιες social υπηρεσίες χρησιμοποιείς;

7 προφίλ στο FACEBOOK , 1 στο Twitter , 5 Ελληνικά scocial sites , 2 Myspace , 4 modeling SITES παγκοσμίας εμβέλειας και ΟΛΑ (7-8) τα VIDEO HOSTING sites που υπάρχουν …..

Πως και αποφάσισες να κυκλοφορήσεις την καινούρια σου ταινία ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ στο ιντερνετ και όχι σε Blue-Ray που ήταν ο αρχικός σκοπός;

Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία , αποφάσισα την αναστολή της μαζικής εμπορικής διαδρομής της ταινίας και την ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΔΩΡΕΑΝ διανομή της , δια μέσω του διαδικτύου σε 720pHD ανάλυση στο LINK = !Υπάρχει και το επίσημο FACEBOOK PAGE της ταινίας εδώ = . Τέλος , υπάρχει φυσικά και η συλλεκτική έκδοση που θα ανέβει σε λίγες ημέρες στο AMAZON σε BLURAY & DVD αλλά αυτή αφορά 150-200 συλλεκτικά κομμάτια όλα κι όλα !

Πιστεύεις πως ο ρόλος μιας ξανθιάς γυναικάς σήμερα στην τηλεόραση περιορίζεται στον ρόλο της ‘’γλάστρας’’ ;

Ο ρόλος μιας ξανθιάς στη ψυχή και στο μυαλό , περιορίζεται σε ΓΛΑΣΤΡΑΣ , παντού και όχι μόνο στη TV . ΤΟ ίδιο ισχύει και για τους άνδρες !

Ποιος πιστεύεις είναι ο ρόλος της γυναικάς στην κοινωνία και ποιος θα έπρεπε να είναι;

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ! Θα προτιμούσα να το αναλύσω κάποια άλλη φορά όταν το θέμα μας θα αφορά αποκλειστικά και μόνον τις γυναίκες γενικότερα και όχι ΜΟΝΟ εμένα ….

Η μανία των γυναικών να δείχνουν όσο γίνεται ποιο όμορφες και ημίγυμνες πως σου φαίνεται;

Επιστροφή στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τους ΦΥΣΗ … Το όμορφο ΠΟΤΕ ΔΕΝ παρέμενε ΚΡΥΦΟ είτε θές από την εποχή της ΕΥΑΣ , είτε από τους αρχαίους ΕΛΛΗΝΕΣ …. Ήταν αντικείμενο μεγάλου ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ και οπτικής διατροφής ! (Άσχετο αν σήμερα λόγω ΝΕΚΡΩΝ σκεπτικών και ΛΟΙΠΩΝ ανεγκέφαλων ατόμων έχει καταντήσει προϊόν ΚΑΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ , εκμετάλλευσης και εν τέλη ντροπής )

Για ποιον σκοπό λες να γίνεται, για τους άντρες η όχι;

ΟΧΙ ! Είναι η ανάγκη για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ …. για απελευθέρωση από κάθε μορφής περιορισμό … Ακόμα και αν αυτό είναι ένα κομμάτι τιποτένιο ύφασμα …..

Σαν μια γυναίκα στα εμφανισιακά πρότυπα του σήμερα θα ήθελα να μας δώσεις (αν υπάρχει) έναν ορισμό για την λέξη αγάπη.

ΝΑ ενδιαφέρεσαι με τρυφερότητα και ειλικρίνεια ΔΙΧΩΣ προσδοκίες …. χωρίς να περιμένεις κάτι …. απλά να υπάρχεις δίπλα σε αυτόν που αγαπάς για να τον κάνεις να χαμογελάει …..

Για την λέξη έρωτα;

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ λέξη …. Είναι η απώλεια του συνειδητού και του λογικού …. και πολλές φορές παρεκκλίνει μακράν από τη λέξη αγάπη !!!

Πιστεύεις πως υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας και εσύ έχεις άντρες (Άντρες ε) φίλους;

Δεκάδες …. Ναι υπάρχει … αλλά τα όρια , αν δεν προσέξεις , χάνονται πολλές φορές …. Πρέπει να υφίσταται αυτοέλεγχος και από τις 2 πλευρές !

Θα μπορούσες να μας δώσεις έναν ορισμό για την λέξη φιλία;

Οχι … Δεν έχω υπάρξει ποτέ μου καλή φίλη … Η’ δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω …..

Τι σημαίνει άντρας για εσένα;

ΣΕΒΑΣΜΟΣ …. ΣΙΩΠΗ και ΑΚΡΟΑΣΗ(άκουσμα) …. με τα μάτια και τα αυτιά …. Άνδρας είναι Η δύναμη πίσω από τη κουρτίνα …. Η πηγή της γυναικείας αυτοπεποίθησης , όταν γνωρίζει μια γυναίκα ότι ΕΑΝ πέσει χαμηλά , θα υπάρχει εκεί ένα χέρι για να τη σηκώσει και πάλι στιγμιαία , ΟΡΘΙΑ !

Τι άνθρωπος είσαι γενικά (ζηλιάρα, ευαίσθητη, θυμώνεις εύκολα κτλ);

ΠΟΛΛΑ , νομίζω … Θα πρέπει να βρείς κάποιον κοντινό μου άνθρωπο και να τον ρωτήσεις ….

Ετοιμάζεις κάποια άλλη ταινία αυτό τον καιρό;

Κάθε ταινία μου απαιτεί 1,5 έως 3 χρόνια ΣΥΝΟΛΙΚΗ προετοιμασία …. Δεν είμαστε η VILLAGE FILMS , με τις αρπαχτές του 3μήνου (προετοιμασία , παραγωγή , post production). Είμαστε η «THEOFANIA» GLAMOUR ENTERPRISES LTD ! Οπότε , όπως καταλαβαίνεις αν υπάρξει κάτι , θα το συζητήσουμε κατά το 2014 !!!

Με ποιο μήνυμα προς τους αναγνώστες του site μας θα ήθελες να κλείσουμε την κουβέντα μας;

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους που υποφέρουν ΟΛΕΣ αυτές τις στιγμές (εδώ και 2-3 χρόνια) …. Πάντα μετά την καταιγίδα έρχεται ο ΟΛΟΦΡΕΣΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ! ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ να σας προκαλέσει ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ και εν τέλη να σας σκοτώσει ……KEEP WALKING ……… ΟΧΙ μοναχοί σας …. αλλά ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ με κάποιον άλλον ΜΑΖΙ , είτε είναι φίλος είτε γυναίκα , είτε οικογένεια !

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
:pipa3:

aravani2.jpg
Ευαγγελία[/URL] Αραβανή

http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20090507/aravani1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20090507/aravani2.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/05/arav-300x225.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.fratfury.com/wp-content/uploads/2011/08/evagelia-aravani-1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/Fitness/Star%20secrets/2010/07/resized/arabani_v_227_340.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

ΠΦΦΦΦ! Τελεια..  :fuck1:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
Αφου οι γονεις κοιμουντε ορθιοι...

Το γελειο του θεματος, ειναι πως αυτος ο τυπος μετα την διωξη του,
θα εγινε ηρωας για τους φανατικους στην Αιγυπτο.
εγω δεν καταλαβα ενα πραμα
γιατι τους βαραει ολους;
ολοι σκατα γραψανε
και αν προσεξατε τα κοριτσια τα δερνει πιο πολυ ο μαλακας...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
εγω δεν καταλαβα ενα πραμα
γιατι τους βαραει ολους;
ολοι σκατα γραψανε
και αν προσεξατε τα κοριτσια τα δερνει πιο πολυ ο μαλακας...

Kατι αγορακια στο τελος δε τα βαραει.
Γενικα οσα αντιστεκοταν και φοβοντουσαν, τρωγανε παραπανω ξυλο.

Τωρα για κοριτσακια που λες, παντου υπαρχει ενας lakis33...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Kατι αγορακια στο τελος δε τα βαραει.
Γενικα οσα αντιστεκοταν και φοβοντουσαν, τρωγανε παραπανω ξυλο.

Τωρα για κοριτσακια που λες, παντου υπαρχει ενας lakis33...
Αυτος ο μαλακας νομιζει οτι κανει κατι σωστο χτυπωντας τα παιδια.
Απλα αναπαραγει την βια που πιθανον να εζησε και ο ιδιος σαν παιδι.
Ειναι και επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι οσοι κακοποιηθηκαν μικροι πιθανον να κανουν και αυτοι τα ιδια σαν μεγαλοι.
Ειναι και δασκαλος τρομαρα του...
Τι να πεις!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Αυτος ο μαλακας νομιζει οτι κανει κατι σωστο χτυπωντας τα παιδια.
Απλα αναπαραγει την βια που πιθανον να εζησε και ο ιδιος σαν παιδι.
Ειναι και επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι οσοι κακοποιηθηκαν μικροι πιθανον να κανουν και αυτοι τα ιδια σαν μεγαλοι.
Ειναι και δασκαλος τρομαρα του...
Τι να πεις!

Τυπε, μερικες ξυλιες σε ουδετερα μερη του σωματος, με μετρο, και μεχρι μια ηλικια δεν ειναι κακο.
Μην περασουμε στην αλλη πλευρα και μεγαλωνουμε μπουληδες και πριγκηπισσες.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Τυπε, μερικες ξυλιες σε ουδετερα μερη του σωματος, με μετρο, και μεχρι μια ηλικια δεν ειναι κακο.
Μην περασουμε στην αλλη πλευρα και μεγαλωνουμε μπουληδες και πριγκηπισσες.
Αυτες δεν ειναι μερικες ξυλιες... Ειναι βρωμοξυλο του κερατα!
Διαφωνω με την οποιαδηποτε μορφη βιας σε παιδια εστω και ηπια γιατι μενει στον ψυχισμο τους.
Το αν θα γινουν μπουληδες ας ειναι κατι που θα το αποφασισουν αυτοι.
Κανενας δεν εχει το δικαιωμα να τους φερει βιαια στον πραγματικο κοσμο.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ρε γαμημένε ξεφτύλα,
τι πιάνεις το όνομά μου στο στόμα σου,
@ ;;;;
Έχω πει εγώ ποτέ τίποτε για παιδιά γαμημένη πούστρα ;;;
Τρύπιε ;;;

Διαφωνω με την οποιαδηποτε μορφη βιας σε παιδια εστω και ηπια γιατι μενει στον ψυχισμο τους.

Ημουν σαφης ως προς τι εννοω ξυλιες.
Οσο για το αν πρεπει ή οχι, αυτο ειναι μεγαλη συζητηση.
Δε θα το συνεχισω το θεμα, γιατι μπηκε το πρωτοζωο lakis33,
και ως γνωστον αυτος γαμαει τις συζητησεις...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Ειναι περιπλοκα πραγματα αυτα φιλος...Δεν ξερω...

Και η βια ειναι μερος της ζωης, δεν μπορεις να χτιζεις ενα αποστειρωμενο περιβαλλον στο σπιτι

Εννοειται πως διαφωνω καθετα με το ξυλο στα παιδια, αλλα να πεσουν μια δυο ψιλες το δικαιολογω

Ασε που με τα λογια του κανεις μεγαλυτερη ζημια και αυτο δεν το θιγει κανενας...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρε μαλάκες θα ποστάρετε τίποτα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
πέφτει ο τζίρος του μαγαζιού με το μπλα μπλα

*Σε ποια διάσημη ανήκει ο παρακάτω κώλος;

alexandraki1.bmp