Νέα

Ελληνίδες διάσημες - photos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cm615et
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ναι οκ δεν λέω κουκλαρα σωματάρα και τα σχετικά αλλά κυκλοφορεί έτσι? αυτό τη κάνει να φαίνεται κάπως φτηνή...βέβαια όλα τα ληγούρια προκειμένου να δούνε λίγο βυζάκι και επώνυμο βυζάκι θα διαφωνήσουν και θα με πουν ζηλιάρα, αλλά δεν θεωρώ πως αυτός είναι τρόπος να ντυθεί μια "κυρία"

Είμαι γνωστή για το θεματάκι που έχω με το ντύσιμο κ το θεματάκι που χω με την Δήμητρα για αυτό τελείως αντικειμενικά θα σου πω ότι 1 η δήμητρα κ με το μνί φάτσα κάρτα παραμένει κυρία γτ είναι αρχοντογυναίκα  :birdman: κ 2 η μπλούζα την είναι μια χαρά αλλά όταν πέφτει το φλάς όπως πολύ καλά ξές φωτάνε τ από μέσα  :birdman:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Είμαι γνωστή για το θεματάκι που έχω με το ντύσιμο κ το θεματάκι που χω με την Δήμητρα για αυτό τελείως αντικειμενικά θα σου πω ότι 1 η δήμητρα κ με το μνί φάτσα κάρτα παραμένει κυρία γτ είναι αρχοντογυναίκα  :birdman: κ 2 η μπλούζα την είναι μια χαρά αλλά όταν πέφτει το φλάς όπως πολύ καλά ξές φωτάνε τ από μέσα  :birdman:

τελείως αντικειμενικά. επειδή έχεις θεματάκι με τη δήμητρα....οκ.... :think:

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
11.129
Πόντοι
4.247
Η Κάτια Δέδε στο Playboy Βραζιλίας
mini-katia-dede-1.jpg

mini-katia-dede-3.jpg

[URL unfurl="true"]http://okokoras.gr/2012/04/28/%ce%b7-%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%ad%ce%b4%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-playboy-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b6%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%b1%cf%82/[/url]

Έπρεπε να αναδημοσιευθούν σε Γερμανία και Βραζιλία οι φωτογραφείες για να δούμε το νιμού.  :rockon:
Στο ελληνικό τεύχος το είχαν photoshopιάρει >:( :jerking: :headbang:

Πάντως, γυναίκα διεθνών προδιαγραφών :cum:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ναι οκ δεν λέω κουκλαρα σωματάρα και τα σχετικά αλλά κυκλοφορεί έτσι? αυτό τη κάνει να φαίνεται κάπως φτηνή...βέβαια όλα τα ληγούρια προκειμένου να δούνε λίγο βυζάκι και επώνυμο βυζάκι θα διαφωνήσουν και θα με πουν ζηλιάρα, αλλά δεν θεωρώ πως αυτός είναι τρόπος να ντυθεί μια "κυρία"
Το οτι η Ματσουκα βγηκε με το σιθρου μας πειραξε ε???? μαλιστα....

Οταν εσυ εβγαζες τν κωλο σου και τα βυζια σου φατσα φορα στο νετ ηταν κυριλε???? :headbang:
Ρε για κοιταχτειτε λιγο μερικες σε κανα γιατρο...

Η ματσουκα ειναι μια θεαρα οπως και να κυκλοφορισει και γουστο της και καπελο της γιατι οτι και να κανει εχει ενα κλας ουτε σκυλιζει ουτε δευτεριζει ΠΟΤΕ σαν εσενα. Και πανω απο ολα δεν βγαζει τα βυζια της μονο και μονο για να αναιβει το ηθηκο της πισω απο ενα λαπτοπ και για να πιασει κανα πελατη παραπανω,

οταν τα βγαζει τουλαχιστον πιανουν και τοπο...

:headbang:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ξέρω γιατί την πέσατε στην Μαριάννα τόσο πολύ.
Προφανώς και μετράει ποιος λέει τι, κι εγώ επηρεάζομαι πάντα από αυτό, αλλά στην προκειμένη, ούτε εμένα μου αρέσει το αποτέλεσμα.
Κούκλα και κλασάτη (πλέον...) θεωρώ τη Ματσούκα και δεν το θεωρώ φτηνό, αλλά δε μ'αρέσει κιόλας.
Βίλ, τη στιγμή που δεν είναι πρωτάρα, όταν πάει κάπου δημόσια και ξέρει ότι θα υπάρχουν φωτογράφοι κλπ, ξέρει ότι δημιουργείται αυτό το εφέ. Οπότε απλά γούσταρε. Ε προσωπικά ενώ έχει κάνει ωραίο βυζί, απλά δε μ'αρέσε σαν εμφάνιση, δεν το γενικεύω προφανώς. 

Και τέλος, εεε εντάξει, η Μαριάν τα έχει βγάλει όλα χύμα και παντού, αλλά είναι η μόνη? Κι εδώ μέσα. Και αν όχι για πελάτες, για λιγουροσχόλια ναι. ΜΕταξύ μας, ειλικρίνεια.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ξέρω γιατί την πέσατε στην Μαριάννα τόσο πολύ.
Προφανώς και μετράει ποιος λέει τι, κι εγώ επηρεάζομαι πάντα από αυτό, αλλά στην προκειμένη, ούτε εμένα μου αρέσει το αποτέλεσμα.
Κούκλα και κλασάτη (πλέον...) θεωρώ τη Ματσούκα και δεν το θεωρώ φτηνό, αλλά δε μ'αρέσει κιόλας.
Βίλ, τη στιγμή που δεν είναι πρωτάρα, όταν πάει κάπου δημόσια και ξέρει ότι θα υπάρχουν φωτογράφοι κλπ, ξέρει ότι δημιουργείται αυτό το εφέ. Οπότε απλά γούσταρε. Ε προσωπικά ενώ έχει κάνει ωραίο βυζί, απλά δε μ'αρέσε σαν εμφάνιση, δεν το γενικεύω προφανώς. 

Και τέλος, εεε εντάξει, η Μαριάν τα έχει βγάλει όλα χύμα και παντού, αλλά είναι η μόνη? Κι εδώ μέσα. Και αν όχι για πελάτες, για λιγουροσχόλια ναι. ΜΕταξύ μας, ειλικρίνεια.
Ναι αλλα εφοσον τα εχει βγαλει ολα φατσα φορα ΟΛΑ να μην σχολιαζει τυπου δεν ειναι κυριλε αυτη η εμφανιση κτλ... οταν δεν μας περνει και αν δεν θελουμε να τα ακουσουμε απλα το βουλωνουμε,,,  ;) Εσυ αν εκανες το σχολιο που δεν εχεις δειξει ουτε νυχι δεν θα σου απαντουσε ετσι τιποτα κανεις... αυτο ειναι το θεμα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ναι αλλα εφοσον τα εχει βγαλει ολα φατσα φορα ΟΛΑ να μην σχολιαζει τυπου δεν ειναι κυριλε αυτη η εμφανιση κτλ... οταν δεν μας περνει και αν δεν θελουμε να τα ακουσουμε απλα το βουλωνουμε,,,  ;) Εσυ αν εκανες το σχολιο που δεν εχεις δειξει ουτε νυχι δεν θα σου απαντουσε ετσι τιποτα κανεις... αυτο ειναι το θεμα

Συμφωνώ ότι της Μαριάν τα περισσότερα έχουν φτηνή αισθητική για μένα. Αλλά δεν αναιρεί το ότι δεν ίσχυε το ίδιο γι'αυτή την εμφάνιση της Ματσούκα.
Ε, σε άλλο φόρουμ είσαι συ?? Χαχαχα
Αν γυναίκα σχολιάσει άλλη γυναίκα αρνητικά, απλά ζηλεύει συν ότι είμαστε μπάζα  κλπ κλπ. Άρα?

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Συμφωνώ ότι της Μαριάν τα περισσότερα έχουν φτηνή αισθητική για μένα. Αλλά δεν αναιρεί το ότι δεν ίσχυε το ίδιο γι'αυτή την εμφάνιση της Ματσούκα.
Αν γυναίκα σχολιάσει άλλη γυναίκα αρνητικά, απλά ζηλεύει συν ότι είμαστε μπάζα  κλπ κλπ. Άρα?
Οχι βρε βλακα  :2funny: απλα εγω εχω βαλει και μια φοτο αλλου στιλ αλλα και παλι εβαλα.εσυ δεν εχεις βαλει τιποτα γιαυτο ειπα εσενα σαν παραδειγμα...

Οχι δεν συμφωνω στο τελευταιο. Αναλογα το σχολιο που θα ακουστει και ξαναλεω αλλο να πει ΚΑΠΟΙΑ (πχ.εσυ) εδω μεσα αυτο μου φαινεται δευτερο που εκανε ενω μου αρεσει σαν γυναικα (δεν ζηλευεις αν μια φορα δεν σου αρεσει ενω παραδεχεσαι οτι ειναι μουναρα) και αλλο να το λεει η μαριαννα και να την πιανει η ταχα μου σεμνοτυφια που απτις 100 φωτο της οι 120 ειναι δευτερες και ΞΕΚΩΛΕΣ τελειως...

Δεν ξερω αν με πιανειςσσσσσ  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
και αλλο να το λεει η μαριαννα και να την πιανει η ταχα μου σεμνοτυφια που απτις 100 φωτο της οι 120 ειναι δευτερες και ΞΕΚΩΛΕΣ τελειως...

Κακιες απο ατομα που δεν μπορουν να εκτιμησουν την τεχνη. Δεν ειναι γυμνες φωτογραφιες , τεχνη ηταν.  :s&m_2:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οχι βρε βλακα  :2funny: απλα εγω εχω βαλει και μια φοτο αλλου στιλ αλλα και παλι εβαλα.εσυ δεν εχεις βαλει τιποτα γιαυτο ειπα εσενα σαν παραδειγμα...

Οχι δεν συμφωνω στο τελευταιο. Αναλογα το σχολιο που θα ακουστει και ξαναλεω αλλο να πει ΚΑΠΟΙΑ (πχ.εσυ) εδω μεσα αυτο μου φαινεται δευτερο που εκανε ενω μου αρεσει σαν γυναικα (δεν ζηλευεις αν μια φορα δεν σου αρεσει ενω παραδεχεσαι οτι ειναι μουναρα) και αλλο να το λεει η μαριαννα και να την πιανει η ταχα μου σεμνοτυφια που απτις 100 φωτο της οι 120 ειναι δευτερες και ΞΕΚΩΛΕΣ τελειως...

Δεν ξερω αν με πιανειςσσσσσ  :grin:

Έχω βάλει ένα πατούσι με κάλτσα σπάιντερμαν, μη μου το γειώνεις χαχαχα
Από τις 100 οι 120 λέει χαχαχα :2funny:

Κι εγώ τα έχω ακούσει ρε κούκλα μου, κι ας τα εξηγούσα αναλυτικότατα τι εννοώ. Δεν έχει να λέει εδώ μέσα.
Άκυρη η Μαριάν ως προς το ποιόν, αλλά συμφωνώ σε αυτό που είπε.

Σε κρατάω! :cheesy:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Έχω βάλει ένα πατούσι με κάλτσα σπάιντερμαν, μη μου το γειώνεις χαχαχα
Από τις 100 οι 120 λέει χαχαχα :2funny:

Κι εγώ τα έχω ακούσει ρε κούκλα μου, κι ας τα εξηγούσα αναλυτικότατα τι εννοώ. Δεν έχει να λέει εδώ μέσα.
Άκυρη η Μαριάν ως προς το ποιόν, αλλά συμφωνώ σε αυτό που είπε.

Σε κρατάω! :cheesy:
χαχαχαχχαχααχχαχαχ ουτε καν με την κατγουμαν μαρη  :grin: ......................

Κρατα με καλα να μην σου φυγωωωωωωωωωωω χει χει  :-* :-*

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Το οτι η Ματσουκα βγηκε με το σιθρου μας πειραξε ε???? μαλιστα....

Οταν εσυ εβγαζες τν κωλο σου και τα βυζια σου φατσα φορα στο νετ ηταν κυριλε???? :headbang:
Ρε για κοιταχτειτε λιγο μερικες σε κανα γιατρο...

Η ματσουκα ειναι μια θεαρα οπως και να κυκλοφορισει και γουστο της και καπελο της γιατι οτι και να κανει εχει ενα κλας ουτε σκυλιζει ουτε δευτεριζει ΠΟΤΕ σαν εσενα. Και πανω απο ολα δεν βγαζει τα βυζια της μονο και μονο για να αναιβει το ηθηκο της πισω απο ενα λαπτοπ και για να πιασει κανα πελατη παραπανω,

οταν τα βγαζει τουλαχιστον πιανουν και τοπο...

:headbang:

και η Ματσούκα έχει κάνει γυμνές φωτογραφήσεις
δεν σχολίασα αυτές
αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απο το πως ντύνεσαι για να βγείς έξω
τώρα για τον πελάτη δεν το σχολιάζω...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16

μα και η ίδια συμφωνώ!  :P

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Οχι βρε βλακα  :2funny: απλα εγω εχω βαλει και μια φοτο αλλου στιλ αλλα και παλι εβαλα.εσυ δεν εχεις βαλει τιποτα γιαυτο ειπα εσενα σαν παραδειγμα...

το ότι έχω κάνει ξέκωλες φωτογραφήσεις δεν μου δίνει το δικαίωμα να σχολιάζω? έχω κάνει την αυτοκριτική μου για τις φωτογραφήσεις μου και έχω την ελευθερία της γνώμης μου.
Και η Ματσούκα είναι και μια γυναίκα που τελευταία με την υποκριτική και τον κινηματογράφο μας το παίζει κουλτούρα και ντύνεται σαν τη Τζούλια?
όχι καμία σεμνοτυφία δεν με πιάνει, ας δείξει παντού τα βυζιά της το κώλο της και το μουνί της, ο τρόπος δεν μου άρεσε και ξέρω κάτι παραπάνω για λάθος τρόπους οπου μπορείς να εκτεθείς δεν νομίζεις?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
μην τρελλαθούμε τελείως τώρα με την Ματσούκα ......επίτηδες τα φοράει και χονδρογουστάρει να σχολιάζεται .....γιαυτό τα φοράνε στο κάτω κάτω
και κάτω τα χερια απο την διασημομοντελοφωτογράφο γειτόνισα μου .  :tickedoff: :rockon: :uglystupid:...

* που είναι μάλλον και η μόνη που έχει βάλει φωτός (ζζζ)  ,...άλλες ούτε την ....γάμπα δεν βάζουν !  :tits2: :rockon: ;) :rolleyes:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
μην τρελλαθούμε τελείως τώρα με την Ματσούκα ......επίτηδες τα φοράει και χονδρογουστάρει να σχολιάζεται .....γιαυτό τα φοράνε στο κάτω κάτω
και κάτω τα χερια απο την διασημομοντελοφωτογράφο γειτόνισα μου .  :tickedoff: :rockon: :uglystupid:...

* που είναι μάλλον και η μόνη που έχει βάλει φωτός (ζζζ)  ,...άλλες ούτε την ....γάμπα δεν βάζουν !  :tits2: :rockon: ;) :rolleyes:
Τί στον δαίμονα ρε Λούτσε όλες γειτόνισες σου είναι;

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Τί στον δαίμονα ρε Λούτσε όλες γειτόνισες σου είναι;

:dunno:  με κυκλώσανε ..δεν φταίω εγώ να ! ρώτα την μαριαννα που μένει !  :rolleyes: ;)  το κακό  ...είναι καμμιά δεν έρχεται ...να σιδερώσει κανά πουκάμισο  :rolleyes:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
:dunno:  με κυκλώσανε ..δεν φταίω εγώ να ! ρώτα την μαριαννα που μένει !  :rolleyes: ;)  το κακό  ...είναι καμμιά δεν έρχεται ...να σιδερώσει κανά πουκάμισο  :rolleyes:
Για βόλτα πολλές για δουλειά καμία. :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom