You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες διάσημες - photos
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cm615et
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Η Κατερίνα ντρέπετε για τα γυμνά της:
Οι κόρες μου με είδαν στην τηλεόραση μετά τα 15 τους. Δεν της άφησα, γιατί είμαι μάνα τους και όχι ηθοποιός. (…) Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη μητέρα σου να παίζει σε ερωτική σκηνή. Έχω μπει πολλές φορές στη θέση τους και είναι πολύ δύσκολο. Για το αγόρι μου, δεν θέλω να το σκέφτομαι καθόλου. Ούτε για αστείο!» ανέφερε σχετικά με τον τρόπο που προστάτευε την οικογένειά της όλα αυτά τα χρόνια.
Πηγή: Λοιπόν @
ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
Οι κόρες μου με είδαν στην τηλεόραση μετά τα 15 τους. Δεν της άφησα, γιατί είμαι μάνα τους και όχι ηθοποιός. (…) Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη μητέρα σου να παίζει σε ερωτική σκηνή. Έχω μπει πολλές φορές στη θέση τους και είναι πολύ δύσκολο. Για το αγόρι μου, δεν θέλω να το σκέφτομαι καθόλου. Ούτε για αστείο!» ανέφερε σχετικά με τον τρόπο που προστάτευε την οικογένειά της όλα αυτά τα χρόνια.
ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
Συνημμένα
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Η Κατερίνα ντρέπετε για τα γυμνά της:
ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
Συνημμένα
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Καλα ο κόσμος μπορει να κάνει ότι θέλει, και στην οικογένεια του και στο κρεβάτι του και στο βρακί του.
Αλλά αυτη η υποκρισία απο τη μια θεματοφύλακας της ηθικής για την οικογένεια μας, και απο την άλλη το ακομπλεξάριστο στυλ της ηθοποιού που κάνει γυμνα και δεν πιστεύει στο γάμο... ανακόλουθα.
Πιστεύουμε στην οικογένεια, αλλά όχι στο γάμο. Φυσικά όποιος θέλει το πιστεύει αυτο. Η ψυχική υγεία των παιδιών καθορίζεται - εν τέλει - απο τα πρόσωπα του πατέρα και της μητέρας, ισομοιρασμένα, ως ρόλοι, ως πρότυπα, ως προσωπικότητες.
Το νεο-φιλελεύθερο/νεο-φεμινιστικό στυλ μητέρας-ηθοποιού-αμαζόνας που βρίσκει τον νεαρο Γαργαρευ, για ηδονη και αναπαραγωγη...δε σημαίνει πως προάγει και σταθερές εξελικτικά κοινωνίες.
Γιαυτο τελικά δίνω πολλά δίκια στις πουτανες.
α! sorry για το
Αλλά αυτη η υποκρισία απο τη μια θεματοφύλακας της ηθικής για την οικογένεια μας, και απο την άλλη το ακομπλεξάριστο στυλ της ηθοποιού που κάνει γυμνα και δεν πιστεύει στο γάμο... ανακόλουθα.
Πιστεύουμε στην οικογένεια, αλλά όχι στο γάμο. Φυσικά όποιος θέλει το πιστεύει αυτο. Η ψυχική υγεία των παιδιών καθορίζεται - εν τέλει - απο τα πρόσωπα του πατέρα και της μητέρας, ισομοιρασμένα, ως ρόλοι, ως πρότυπα, ως προσωπικότητες.
Το νεο-φιλελεύθερο/νεο-φεμινιστικό στυλ μητέρας-ηθοποιού-αμαζόνας που βρίσκει τον νεαρο Γαργαρευ, για ηδονη και αναπαραγωγη...δε σημαίνει πως προάγει και σταθερές εξελικτικά κοινωνίες.
α! sorry για το
...
...
α! sorry για το
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΕΥΤΥΧΩΣ!!! ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ !!!!
Συνημμένα
doctorxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ποσα σφερδεκλακια χαθηκαν αδικα στου υπονομους της Αθηνας εκεινη την εποχη...
Μεγαλη καταστροφη να εισαι ερωτευμενος στην Δευτερα Λυκειου. Λιωνεις στην
http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2012/01/dorothea-merkouri-naked-6.jpg[/img[/URL]]
Ηρθε και κουμπωσε η ρωγα.
[/quote]
Και επειδη η Δωροθεα εκτος απο καρακουκλαρα ειναι και 'ψαγμενη' δειτε αυτο [MEDIA=youtube]HgBSDEb9BKM[/MEDIA] στο 17:24 tits
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Ειρήνη Λάσπα
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Τυπε, ποσταρες τιτανοτεραστιο βιδεο.Και επειδη η Δωροθεα εκτος απο καρακουκλαρα ειναι και 'ψαγμενη' δειτε αυτοστο 17:24 tits
Δε ξερω τι να πρωτοσχολιασω.
Απλα σε ευγνωμονω .
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
http://[URL unfurl="true"]www.panoramalife.gr/images/phocagallery/20110723_kalogridi_mykonos/thumbs/phoca_thumb_l_%202344%20copy.jpg[/img[/URL]]
[img]http://3.bp.blogspot.com/-CezW8_o1k-w/TjZuey02nhI/AAAAAAAAFaM/1Y0sUf3sgWE/s1600/natasa_mykonos_5.JPG
Νατάσα Καλογρίδη
[img]http://3.bp.blogspot.com/-CezW8_o1k-w/TjZuey02nhI/AAAAAAAAFaM/1Y0sUf3sgWE/s1600/natasa_mykonos_5.JPG
Συνημμένα
Δεν ξέρω τι θέλει η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,Θέλει Αρετή και τόλμη
η ελευθερία
Εγώ πάντως την ΑΡΕΤΗ θέλω να την βατέψω ,
έχεις κανείς περισσότερες πληροφορίες για την κοπέλα...
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 10