machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Μπαλκοναρες!!!ειναι η τυπισα απο το τελευταιο Big Brother...δε θυμαμαι ονομα...
Μπαλκοναρες!!!ειναι η τυπισα απο το τελευταιο Big Brother...δε θυμαμαι ονομα...
Μπαλκοναρες!!!
Αν σου ζηταγε να της γλειψεις?? Δεν...Ελίνα ??
φούλ της κυτταρίτιδας
πιωμένος μόνο πιστεύω σε τσακίρ κέφιαΑν σου ζηταγε να της γλειψεις?? Δεν...
Τωρα την εψαξα κ τη βρηκα! Προστυχη!Ελίνα Μπεκάκου (big brother)
Φίσκα απο φωτος της είναι το νετ
Χαίρομαι που τις μοιράσαμε δίκαιααρτεμις δαγκωτό ,αλλά αν επιμένης μη σε φέρω σε δύσκολη θέση!
ούτε για αυτή θα τσακωθούμε ,δεν με πέρνει εμένα ;)Χαίρομαι που τις μοιράσαμε δίκαια
έχω μια κάποια προτίμηση στις μελαχροινές δίδες ;)
*Εξαιρείται η ελενάρα
Δεν ξερω πως ποσταρουμε κ φωτο απο το net! εχω βρει 1 της κορασιδας με στημενη την κωλαρα σε 1 πισινα! Θα αλλαζες γνωμη! Παντως κυτταριτιδα δεν βλεπω!πιωμένος μόνο πιστεύω σε τσακίρ κέφια
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/91567478322461452472.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αναγουλα. :S
Ελίνα Μπεκάκου (big brother)
Φίσκα απο φωτος της είναι το νετ
Τωρα που την ειδα καλυτερα! Εχετε δικιο! Ειδικα οταν γελαει θυμιζει το Μητσοτακη! Αλλα οι βυζοι τουμπανο!αναγουλα. :S
Τωρα που την ειδα καλυτερα! Εχετε δικιο! Ειδικα οταν γελαει θυμιζει το Μητσοτακη! Αλλα οι βυζοι τουμπανο!
κατ'εμε δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ ωραιο πανω της.ισα ισα.ολα της τα βρισκω ασχημα.Τωρα που την ειδα καλυτερα! Εχετε δικιο! Ειδικα οταν γελαει θυμιζει το Μητσοτακη! Αλλα οι βυζοι τουμπανο!
Εδώ βρήκες να χέσειςΕλινα [size=18pt]ΜΠΑΖΑΚΟΥ[/size] θες να πεις ε?
Μαθανε ολες βαζουνε τεραστια πλαστικα βυζια κλπ κ σου λεει μετα η εκρικτικη ελινα μη χεσω
Μηπως υπερβαλλεις λιγο?κατ'εμε δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ ωραιο πανω της.ισα ισα.ολα της τα βρισκω ασχημα.
οντως.αν ηταν αδυνατη θα ειχε ποδαρες .εχει μακρια ποδια.Μηπως υπερβαλλεις λιγο?
ακυρο.νομιζα οτι ημουν στο θεμα της λασκαρη.οντως.αν ηταν αδυνατη θα ειχε ποδαρες .εχει μακρια ποδια.
ε οχι και τιποτα!!! Ελλεηνιδα ειναι, δεν εχει υπεροχη προσωπικοτητα?κατ'εμε δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ ωραιο πανω της.ισα ισα.ολα της τα βρισκω ασχημα.
κατ'εμε δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ ωραιο πανω της.ισα ισα.ολα της τα βρισκω ασχημα.