You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνιδάρες!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bigbaby
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 136
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αλλο ενα μεγαλο +1!ο sincity ειναι πιστευω απο τα παληκαρια που υποστηριζουν "τα πολλα λογια ειναι φτωχια" και στατιστικα πρεπει να συγκαταλεγεται σε ποσοστο 1 τοις εκατο σε αυτους που γουσταρουν τη δραση και οχι την αυνανια!στους τελευταιους ανηκω και εγω παρεπιπτοντως!
Vasos σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Αν και το έχω πει και παλαιότερα και δε θέλω να επαναλαμβάνομαι, η εκτίμηση είναι αμοιβαία
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Οσον αφορα την ισοτητα ρε μαγκες εμενα με κουφανε ενα ρεπορταζ για το ασφαλιστικο...Λεει μια κυρια...''Ειναι δυνατον να βγαινουμε στη συνταξη στην ηλικια που βγαινουν κι οι ανδρες?Δεν εχει τις ιδιες αντοχες η γυναικα με τον ανδρα''..
Και λεω εγω...Κοιτα να δεις οι πουτανες,οταν ειναι να πιασουν δουλεια,θελουν ισες ευκαιριες και ισοτητες..Οταν ζορισει η φαση θυμουντε οτι ειναι γυναικες...
μηπως εχεις μπερδεψει τους ορους ισοτητα και ικανοτητα?
παντου κ στα πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις ΟΜΩΣ: οι πιο βλαχοκιτσψευτοκουλτουριάρες αμόρφωτες τρόμπες ειναι μακράν οι Ελληνίδες..Με διαφορά στα σημεία κερδίζουν τις Αλβανέζες..
τώρα πλέον εχουν γινει 1 πράγμα..Αλβανοελληνίδες κατοικούν εδώ και όχι οι παλιές καλές ελληνίδες..
τώρα πλέον εχουν γινει 1 πράγμα..Αλβανοελληνίδες κατοικούν εδώ και όχι οι παλιές καλές ελληνίδες..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Vasos σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Αν και το έχω πει και παλαιότερα και δε θέλω να επαναλαμβάνομαι, η εκτίμηση είναι αμοιβαία
κανονικα δεν θα επρεπε να με εκτιμας και τοσο γιατι περισσοτερο ασχολουμαι με φραπελιες κλπ...ενω εσυ ποσταρεις σε σοβαρα θρεντ και κουβεντες περιοπης!τί διαολο μου βρηκες και με συμπαθας?το λαστιχοφραπο ισως που ποσταρα χθες να σε εφτιαξε!
αμα δεν ειναι ικανες ρε βασο να μην διεκδικουν εισοδο σε κατι στο οποιο δεν μπορουν να αντ(ρ)απεξελθουν!μηπως εχεις μπερδεψει τους ορους ισοτητα και ικανοτητα?
Ποιές Ελληνιδάρες ρε παιδιά? Μια χαρά είναι. Εξάλλου βρίσκουν και τα κάνουν. Βλέπετε τί γίνεται στο φόρουμ μόλις εμφανιστεί μια και κάνει ένα "διαδικτυακό" κούνημα του κώλου... Όλοι πέφτουν με τα μούτρα.... ʼρα λοιπόν , όπως ΟΡΘΟΤΑΤΑ έγραψε ο ΦΙΛΟΣ Sincity
"Οι Έλληνες έχουν τις Ελληνίδες που τους αξίζουν"
Επίσης παραθέτω το post του φίλου Leoknight7 στο thread με την kaulitsa. Eλπίζω να μην εμπίπτω στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.
"Και μετά κάποιοι λένε για τις "πουτάνες γυναίκες" που τους συμπεριφέρονται έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα, κι ότι έχουν αποθρασυνθεί κι ότι έχουν καβαλήσει τ καλάμι κι ένα σωρό άλλα.
Κι εδώ βλέπετε μια γνήσια πουτάνα - με όλη τη σημασία της λέξεως, πλην της χρηματικής απολαβής - κι έχετε πέσει με τα μούτρα.
Ειλικρινά ελπίζω να το κάνετε για χαβαλέ και μόνο.
Ο,τιδήποτε παραπάνω δικαιολογεί την κάθε σκρόφα που έχει πουλήσει μούρη, τουπέ, δούλεμα και όλα τα συναφή.
Είναι οι γνωστές "σπουδαγμένες κυρίες" που είναι πιο πουτάνες από τις επαγγελματίες, γιατί έχουν την πουτανιά μέσα τους, στην ψυχή τους, όπως είχα πει σε άλλο θρεντ. Τότε κάποιοι μου είχαν πει ότι "δεν είναι ακριβώς έτσι".
Τώρα τι θα μου πείτε;
ΥΓ. Εκτός φυσικά από το στερεότυπο "άμα γουστάρει το κορίτσι εσένα τι σε χαλάει;"! "
"Οι Έλληνες έχουν τις Ελληνίδες που τους αξίζουν"
Επίσης παραθέτω το post του φίλου Leoknight7 στο thread με την kaulitsa. Eλπίζω να μην εμπίπτω στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.
"Και μετά κάποιοι λένε για τις "πουτάνες γυναίκες" που τους συμπεριφέρονται έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα, κι ότι έχουν αποθρασυνθεί κι ότι έχουν καβαλήσει τ καλάμι κι ένα σωρό άλλα.
Κι εδώ βλέπετε μια γνήσια πουτάνα - με όλη τη σημασία της λέξεως, πλην της χρηματικής απολαβής - κι έχετε πέσει με τα μούτρα.
Ειλικρινά ελπίζω να το κάνετε για χαβαλέ και μόνο.
Ο,τιδήποτε παραπάνω δικαιολογεί την κάθε σκρόφα που έχει πουλήσει μούρη, τουπέ, δούλεμα και όλα τα συναφή.
Είναι οι γνωστές "σπουδαγμένες κυρίες" που είναι πιο πουτάνες από τις επαγγελματίες, γιατί έχουν την πουτανιά μέσα τους, στην ψυχή τους, όπως είχα πει σε άλλο θρεντ. Τότε κάποιοι μου είχαν πει ότι "δεν είναι ακριβώς έτσι".
Τώρα τι θα μου πείτε;
ΥΓ. Εκτός φυσικά από το στερεότυπο "άμα γουστάρει το κορίτσι εσένα τι σε χαλάει;"! "
Οσον αφορα την ισοτητα ρε μαγκες εμενα με κουφανε ενα ρεπορταζ για το ασφαλιστικο...Λεει μια κυρια...''Ειναι δυνατον να βγαινουμε στη συνταξη στην ηλικια που βγαινουν κι οι ανδρες?Δεν εχει τις ιδιες αντοχες η γυναικα με τον ανδρα''..
Και λεω εγω...Κοιτα να δεις οι πουτανες,οταν ειναι να πιασουν δουλεια,θελουν ισες ευκαιριες και ισοτητες..Οταν ζορισει η φαση θυμουντε οτι ειναι γυναικες...
Παντού και πάντα.
Και άλλη μία σε ερώτηση αν θα πρέπει οι γυναίκες να πηγαίνουν στο στρατό είπε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα στις στρατιωτικές συνθήκες.Όταν πρόκειται όμως για προσλήψεις στις Ε.Δ γίνεται ουρά από τις κοπελίτσες...Ε ρε ξύλο που θέλουν...
Τώρα συγνώμη, αλλά τα έχω πάρει και πάλι. Εσείς όλοι οι 'διαννοούμενοι' του site, εσείς όλοι οι προβληματισμένοι και εύγλωτοι, και αυτά τα εννοώ, έχετε τις γυναίκες που σας αξίζουν; Γιατί αν τις είχατε τότε τι ζητάτε στα μπουρδέλα, τις βίζιτες και τις φραπεδιές;
Και βέβαια ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, ανοίξτε ΤΩΡΑ οποιοδήποτε κανάλι ή εφημερίδα μήπως προσγειωθείτε...
Και βέβαια ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, ανοίξτε ΤΩΡΑ οποιοδήποτε κανάλι ή εφημερίδα μήπως προσγειωθείτε...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
η ισοτητα οπως την εννοουν οι φεμινιστριες
ειναι για μενα η μεγαλυτερη κοροιδια εβερ
οχι δεν γινεται να ημαστε ισοι σε ολα γιατι δεν ημαστε το ιδιο πως να το κανουμε τωρα...
ειναι για μενα η μεγαλυτερη κοροιδια εβερ
οχι δεν γινεται να ημαστε ισοι σε ολα γιατι δεν ημαστε το ιδιο πως να το κανουμε τωρα...
Επισκέπτης
Τώρα συγνώμη, αλλά τα έχω πάρει και πάλι. Εσείς όλοι οι 'διαννοούμενοι' του site, εσείς όλοι οι προβληματισμένοι και εύγλωτοι, και αυτά τα εννοώ, έχετε τις γυναίκες που σας αξίζουν; Γιατί αν τις είχατε τότε τι ζητάτε στα μπουρδέλα, τις βίζιτες και τις φραπεδιές;
Εμένα αυτο που με προβληματίζει είναι αν πήρα την προίκα που μου αξίζει....
Επισκέπτης
Φίλε bigbaby, εντάξει καλά έκανες και το έβγαλες από μέσα σου, αλλά πιστεύω ότι το thread σου είναι "άκυρο" για αυτό το site. Γιατί? Για τους εξής πολύ απλούς 2 λόγους:
1. ʼσχετο με την θεματολογία του site (θα μου πεις βέβαια "γιατί ρε φίλε, δεν έχουν μπει και άλλα άκυρα threads?" - και θα έχεις και δίκιο!).
2. Όπως όλοι γνωρίζουμε (μιας και μας έχει ανακοινωθεί τόσες φορές) οι κοπελιές που μπαίνουν σε ΑΥΤΟ το site είναι εντελώς διαφορετικές από όλες τις υπόλοιπες κοπέλες (σε παγκόσμιο επίπεδο μιλάμε τώρα!) και φυσικά διαφωνούν (για λογαριασμό τους) με αυτό που είναι οι άλλες ή με αυτό που κάνουν οι άλλες (παγκοσμίως πάντα!)
Με συγχωρείς εκ των προτέρων αν κατακεραύνωσα το thread σου αλλά... έτσι είναι!
1. ʼσχετο με την θεματολογία του site (θα μου πεις βέβαια "γιατί ρε φίλε, δεν έχουν μπει και άλλα άκυρα threads?" - και θα έχεις και δίκιο!).
2. Όπως όλοι γνωρίζουμε (μιας και μας έχει ανακοινωθεί τόσες φορές) οι κοπελιές που μπαίνουν σε ΑΥΤΟ το site είναι εντελώς διαφορετικές από όλες τις υπόλοιπες κοπέλες (σε παγκόσμιο επίπεδο μιλάμε τώρα!) και φυσικά διαφωνούν (για λογαριασμό τους) με αυτό που είναι οι άλλες ή με αυτό που κάνουν οι άλλες (παγκοσμίως πάντα!)
Με συγχωρείς εκ των προτέρων αν κατακεραύνωσα το thread σου αλλά... έτσι είναι!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Κοιτα ρε λιωμα...........εσυ μας θεωρεις ιδιες με ολες τις υπολοιπες.........ο ρεηβεν απο την αλλη μας θεωρει ανωμαλαρες (αρα σαφως διαφορετικες απο ολες τις υπολοιπες).......εν τελει θα βγει καποιο εμπεριστατωμενο πορισμα να ξερουμε και εμεις τι να δηλωνουμε τελος παντων?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
αμα δεν ειναι ικανες ρε βασο να μην διεκδικουν εισοδο σε κατι στο οποιο δεν μπορουν να αντ(ρ)απεξελθουν!
φιλε μου καλε σε κατανοω ως ενα σημειο γιατι και εγω ζω στην αθηνα και βλεπω πως κινουνται ολοι και ολες!αλλα σε αυτο που λες κανεις λαθος....μην ξεχνας οτι η γυναικα εχει ημερομηνια ληξεως νωριτερα απο τον ανδρα σε οτι αφορα την εννοια "σωματικα κουραγια",οκ?φυσικα υπαρχουν και γυναικες που ειναι θηρια και μας τρωνε λαχανο ακομη και στα 75-80 αλλα κατα κανονα οι γυναικες δεν πρεπει να συνταξιοδοτουνται οπως οι ανδρες.....αλλα οχι και αυτο που βλεπουμε με τις προωρες συνταξιοδοτησεις........
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Οι Έλληνες έχουν τις Ελληνίδες που τους αξίζουν.
Και το αντίστροφο.
Ας μην ακούω παράπονα παρακαλώ την εποχή της παγκοσμιοποίησης
Γιά άλλη μια φορά sin....
+10000000000000
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ΣΥΜΦΩΝΩ ρε βασο...Αλλα αφου ειναι ετσι μην το παιζουν ισες!
κοιταξε οι γυναικες "παιζουν" με πολλα πραγματα και συνθηκες και προσωπα στην ζωη τους γιατι απο τη φυση του το γυναικειο φυλο ειναι "προσανατολισμενο" προς καποιο διαφορετικο σκοπο απο αυτον που εχει ο ανδρας....για σκεψου και αυτη την παραμετρο....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις