Νέα

Ελληνιδάρες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigbaby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Έχω βαρεθεί να ακούω συνέχεια για τους 'Ελληνάρες'. Ότι είμαστε άξεστοι, ακαλλιέργητοι, αμόρφωτοι κλπ. Ότι είμαστε ανατολίτες, αρχετυπικοί, μαμάκηδες, βολεμένοι και τεμπέληδες.
Έτσι λένε κάποιες που αποφάσισαν να σπουδάσουν στο εξωτερικό, να γνωρίσουνε πραγματικούς τζέντλεμεν, σωστούς άνδρες. Απο αυτούς 'που δεν υπάρχουν εδώ'.
Καλά για τις ΕΛΛΗΝΙΔΑΡΕΣ δεν ακούγεται τίποτα;

- Για αυτές που λίγο πεταχτό κωλαράκι (ή βυζάκι) να έχουν, συμπεριφέρονται σαν φτασμένες σταρ με 'προτάσεις' από τηλεόραση και πλούσιους ιδιοκτήτες;
- Για αυτές που παραμένουν μέχρι τα 35 και βάλε το 'κοριτσάκι του μπαμπά' και που αν δε βρουν άλλο 'μπαμπά' χαρακτηρίζουν τους άνδρες γουρούνια;
- Για αυτές που βρήκαν ένα καλό παιδί να τις αγαπήσει, και του έχουνε αλλάξει τον αδόξαστο στην καταπίεση, τη ζήλια, τις ανασφάλειες, στον ψυχαναγκασμό;
- Για αυτές που έχουν την απαίτηση να είμαστε συνεχώς ευγενικοί (ενώ αυτές μπορούν να συμπεριφέρονται 'αυθόρμητα'), κατανοητικοί (ενώ αυτές 'νιώθουν κάπως μπερδεμένες'), σέξι (ενώ αυτές συνεχίζουν να φοβούνται το σεξ);
- Για αυτές που νομίζουν πως 'απελευθερώθηκαν' επειδή βγάζουν πέντε φράγκα, αλλά την ίδια στιγμή μόνο το Ε9 (μας) σε φωτο δε ζητάνε από το πρώτο ραντεβού;
- Για αυτές που μας θέλουν πιο χιουμορίστες (την ίδια στιγμή που γελάνε με 'τη Μαρία και το Φώτη'), πιο κουλτουριάρηδες (την ίδια στιγμή που 'επιμορφώνονται' με το Ρουβά), πιο ανεξάρτητους (όλες τις στιγμές που αποφασίζουν σύμφωνα με τα 'κριτήρια' και τα 'ένστικτα' των μαμάδων τους);

Τι να πω ρε παιδιά, τα πήρα στο κρανίο, τα έγραψα και ηρέμησα.
ʼκρη δε βρίσκεις, το ξέρω, καλό μεσημέρι.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Έχω βαρεθεί να ακούω συνέχεια για τους 'Ελληνάρες'. Ότι είμαστε άξεστοι, ακαλλιέργητοι, αμόρφωτοι κλπ. Ότι είμαστε ανατολίτες, αρχετυπικοί, μαμάκηδες, βολεμένοι και τεμπέληδες.
Έτσι λένε κάποιες που αποφάσισαν να σπουδάσουν στο εξωτερικό, να γνωρίσουνε πραγματικούς τζέντλεμεν, σωστούς άνδρες. Απο αυτούς 'που δεν υπάρχουν εδώ'.

- Για αυτές που λίγο πεταχτό κωλαράκι (ή βυζάκι) να έχουν, συμπεριφέρονται σαν φτασμένες σταρ με 'προτάσεις' από τηλεόραση και πλούσιους ιδιοκτήτες;
- Για αυτές που παραμένουν μέχρι τα 35 και βάλε το 'κοριτσάκι του μπαμπά' και που αν δε βρουν άλλο 'μπαμπά' χαρακτηρίζουν τους άνδρες γουρούνια;
- Για αυτές που βρήκαν ένα καλό παιδί να τις αγαπήσει, και του έχουνε αλλάξει τον αδόξαστο στην καταπίεση, τη ζήλια, τις ανασφάλειες, στον ψυχαναγκασμό;
- Για αυτές που έχουν την απαίτηση να είμαστε συνεχώς ευγενικοί (ενώ αυτές μπορούν να συμπεριφέρονται 'αυθόρμητα'), κατανοητικοί (ενώ αυτές 'νιώθουν κάπως μπερδεμένες'), σέξι (ενώ αυτές συνεχίζουν να φοβούνται το σεξ);
- Για αυτές που νομίζουν πως 'απελευθερώθηκαν' επειδή βγάζουν πέντε φράγκα, αλλά την ίδια στιγμή μόνο το Ε9 (μας) σε φωτο δε ζητάνε από το πρώτο ραντεβού;
- Για αυτές που μας θέλουν πιο χιουμορίστες (την ίδια στιγμή που γελάνε με 'τη Μαρία και το Φώτη'), πιο κουλτουριάρηδες (την ίδια στιγμή που 'επιμορφώνονται' με το Ρουβά), πιο ανεξάρτητους (όλες τις στιγμές που αποφασίζουν σύμφωνα με τα 'κριτήρια' και τα 'ένστικτα' των μαμάδων τους);

+++++++

αυτες που θελουν τον ανδρα κυνηγό  ...ενω δεν ειναι ετοιμες να κανουν τη μπεκάτσα......    :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16

Τι να πω ρε παιδιά, τα πήρα στο κρανίο, τα έγραψα και ηρέμησα.
ʼκρη δε βρίσκεις, το ξέρω, καλό μεσημέρι.

Μραβο ρε φιλε!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αγαπητε μακαρι να εισασταν ανατολιτες (οπως και οι γυναικες φυσικα) αλλα δυστυχως αυτο που βλεπω εγω σημερα ειναι wannabe ευρωπαιους και ευρωπαιες που λιγουρευονται και εκθειαζουν τους ξενους-ξενες σαν ομορφια-τροπο-ζωης-στυλ-συμπεριφορα και καταδικαζουν οτιδηποτε ντοπιο ενω παραλληλα κουβαλανε απειρα κιλα βλαχιας (και ουχι ανατολιτικη συμπεριφορα) κουτοπονηριας και κομπλεξισμου  οποτε κατι τετοιο μονο γελιο μπορει να μου προκαλλεσει.......κατα ταλλα δεν τα λες και ασχημα για πολλες.....

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Οι Έλληνες έχουν τις Ελληνίδες που τους αξίζουν.

Και το αντίστροφο.

Ας μην ακούω παράπονα παρακαλώ την εποχή της παγκοσμιοποίησης

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ολοι νομιζω εχουμε οτι μας αξιζει εν τελει

οποτε...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Δεν έχουμε όλοι ό,τι μας αξίζει. Πρέπει να το προσπαθήσεις κιόλας.

Καλό το παράπονο αλλα χωρίς δράση, δεν έχει κανένα νόημα. Εκτός του Καζαντζίδη (θεός σχωρέστον)

Επισκέπτης
για να μην κουραζομαι και επαναλαμβάνομαι, κοπιάρω την αποψή μου από αλλο θρετ :2funny:

Ανώνυμη Ελληνίδα Σκατόμυαλη (FΑGSH - Female Anonymous Greek Shit Head).

Η αφορφοσιά της, ο χαμηλός της κώλος, το πεσμένο βυζί, η κυτταρίτιδα, η φτήνια της, η αηδία που εκπέμπει, το απόλυτο κενό που συμβολίζει, η ανασφάλεις και οι εμμονές της αντι να την οδηγεί στην πυρά ή τον εγκλισμό σε ψυχιατρείο αφήνεται ελεύθερη να ασελγει στην αισθητική μας...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
FΑGSH

:2funny: :2funny: :2funny:

(παντως οχι κ στην πυρα... ε κ χαιμπερμπολικ σε βρισκω :cheesy: )

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
FAGSH? :2funny:

χαχαχαχαχα καλο.......αλλα θα πρεπει να βρεις και ενα σερνικο αντιστοιχο.......MAGSH ισως?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Οι Έλληνες έχουν τις Ελληνίδες που τους αξίζουν.

Και το αντίστροφο.

Ας μην ακούω παράπονα παρακαλώ την εποχή της παγκοσμιοποίησης

+11111111111111110000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Επισκέπτης
FAGSH? :2funny:

χαχαχαχαχα καλο.......αλλα θα πρεπει να βρεις και ενα σερνικο αντιστοιχο.......MAGSH ισως?

για να σκεφτω.....GΜΑΜ (greek meil anonymous masturbator) Ανώνυμος Ελληνας Αυνανίας σου κάνει? Αντε, να τα λέμε και από τις 2 πλευρές...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δεν έχουμε όλοι ό,τι μας αξίζει. Πρέπει να το προσπαθήσεις κιόλας.

Καλό το παράπονο αλλα χωρίς δράση, δεν έχει κανένα νόημα. Εκτός του Καζαντζίδη (θεός σχωρέστον)

αλλο ενα μεγαλο +1!ο sincity ειναι πιστευω απο τα παληκαρια που υποστηριζουν "τα πολλα λογια ειναι φτωχια" και στατιστικα πρεπει να συγκαταλεγεται σε ποσοστο 1 τοις εκατο σε αυτους που γουσταρουν τη δραση και οχι την αυνανια!στους τελευταιους ανηκω και εγω παρεπιπτοντως!

OP
OP
B

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
...Κορίτσια δε θέλω να δημιουργήσω κάποια 'μάχη' εδώ. Απλώς το έγραψα για 'μερικές'. Προς αποκατάσταση της -ζητούμενης και από εσάς- ισότητας.
Εννοείται ότι οι κοπέλες που έχουν την ευρύτητα να εδιαφέρονται και να διαβάζουν ΑΥΤΟ το site, αξίζουν το σεβασμό και την εκτίμησή μου!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι καλε... δεν παρεξηγουμε εμεις οτι κ αν γραφτει (σχεδον)...

ισα ισα που συμφωνουμε σε γενικες γραμμες :2funny:

Επισκέπτης
Εννοείται ότι οι κοπέλες που έχουν την ευρύτητα να εδιαφέρονται και να διαβάζουν ΑΥΤΟ το site, αξίζουν το σεβασμό και την εκτίμησή μου!

Γιατί εμένα μου προκαλούν εντελώς διαφορετικά συναισθήματα? γιατί???? :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ νομιζα πως με συμπαθουσες.... :(

ε πως θα τ αντεξω... παω να πνιξω τον πονο μου στο φαγητο :cheesy:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Οσον αφορα την ισοτητα ρε μαγκες εμενα με κουφανε ενα ρεπορταζ για το ασφαλιστικο...Λεει μια κυρια...''Ειναι δυνατον να βγαινουμε στη συνταξη στην ηλικια που βγαινουν κι οι ανδρες?Δεν εχει τις ιδιες αντοχες η γυναικα με τον ανδρα''..
Και λεω εγω...Κοιτα να δεις οι πουτανες,οταν ειναι να πιασουν δουλεια,θελουν ισες ευκαιριες και ισοτητες..Οταν ζορισει η φαση θυμουντε οτι ειναι γυναικες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom