Ειναι αυτη την στιγμη το τοπ PSE.
Μήπως υπερβάλεις, λίγο.....;
Ειναι αυτη την στιγμη το τοπ PSE.
Η Tv περσινά και τραγουδίστρια του μαγαζιού πια είναι ;
Είναι μόνο 500 το δυωρο !!!!
Καλησπέρα και απο εμένα, την συνάντησα πριν μία εβδομάδα περίπου, την περίμενα πιο όμορφη και με καλύτερο σώμα απο τις κριτικές που είχα διαβάσει απο το adult, πρόσωπο για εμένα αδιάφορο με ψιλομεγάλη μύτη και σώμα αγύμναστο, αδύνατο όμως και κρατιεται λογο τα 24 χρόνια της.Βυζάκι περίπου 1 με 1,5 σφιχτό και κώλος λίγο πανω απο το μέτριο, οι φώτο της εχουν επεξεργαστεί αρκετα στο σημείο αυτό...
Απο υπηρεσίες η κοπέλα είναι super, την κάνεις ότι θες και αντέχει και δείχνει να το γουστάρει... το τσιμπούκι της είναι πολύ δυνατό με αποκορύφωμα το deepthroat που κάνει, ήταν απο τις λίγες φορές που ενιωθα το πουτσοκέφαλο μου να στριμώχνεται στο λαρύγγι της, καύλα μεγάλη και χωρίς να πνίγεται εύκολα, γλυψιμο στα αρχίδια και ρούφιγμα και τα δύο μαζί έπειτα από παρότρυνση δικιά μου.
Στο γαμήσι συμμετέχει χωρίς πρωτοβουλίες σε εμένα τουλάχιστον και το μουνάκι της καυλώνει εύκολα... Εγώ στον δεύτερο γύρο γόυσταρα πιο πολύ να την τσιμπουκώνω παρά να την πηδάω αφού είχα δει τις αντοχές της
Σαν χαρακτήρας είναι μια χαρά και αρκετα ευγενική. Δουλεύει περίπου ένα μήνα μου είπε, δεν ένιωθα ότι είχα callgirl και αυτό είναι και καλό και κακό...
Στα 120€ χωρίς cim ή κώλο και εμφάνιση μέτρια για τα γούστα μου για εμένα δεν ειναι VFM σε καμία περίπτωση.
Με χαμηλότερη τιμή ίσως την ξανασυναντούσα για το deepthroat που μου έμεινε από την συνάντηση...!!!
στον Πετρομαν τουλαχιστον αναγνωριζω οτι με το ξεβατσισμα-κερασακι στο σαιτ, εγραψε την κριρικη του χωρις να κλαψομουνιαζει για τηλεφωνα και διευθυνσεις. Οχι σαν κατι αλλους μιναρεληδες σοβατζηδες...Καλησπέρα και απο εμένα, την συνάντησα πριν μία εβδομάδα περίπου, την περίμενα πιο όμορφη και με καλύτερο σώμα απο τις κριτικές που είχα διαβάσει απο το adult, πρόσωπο για εμένα αδιάφορο με ψιλομεγάλη μύτη και σώμα αγύμναστο, αδύνατο όμως και κρατιεται λογο τα 24 χρόνια της.Βυζάκι περίπου 1 με 1,5 σφιχτό και κώλος λίγο πανω απο το μέτριο, οι φώτο της εχουν επεξεργαστεί αρκετα στο σημείο αυτό...
Απο υπηρεσίες η κοπέλα είναι super, την κάνεις ότι θες και αντέχει και δείχνει να το γουστάρει... το τσιμπούκι της είναι πολύ δυνατό με αποκορύφωμα το deepthroat που κάνει, ήταν απο τις λίγες φορές που ενιωθα το πουτσοκέφαλο μου να στριμώχνεται στο λαρύγγι της, καύλα μεγάλη και χωρίς να πνίγεται εύκολα, γλυψιμο στα αρχίδια και ρούφιγμα και τα δύο μαζί έπειτα από παρότρυνση δικιά μου.
Στο γαμήσι συμμετέχει χωρίς πρωτοβουλίες σε εμένα τουλάχιστον και το μουνάκι της καυλώνει εύκολα... Εγώ στον δεύτερο γύρο γόυσταρα πιο πολύ να την τσιμπουκώνω παρά να την πηδάω αφού είχα δει τις αντοχές της
Σαν χαρακτήρας είναι μια χαρά και αρκετα ευγενική. Δουλεύει περίπου ένα μήνα μου είπε, δεν ένιωθα ότι είχα callgirl και αυτό είναι και καλό και κακό...
Στα 120€ χωρίς cim ή κώλο και εμφάνιση μέτρια για τα γούστα μου για εμένα δεν ειναι VFM σε καμία περίπτωση.
Με χαμηλότερη τιμή ίσως την ξανασυναντούσα για το deepthroat που μου έμεινε από την συνάντηση...!!!
φιλε μαλλον κοιτας λαθος γραφειο, εδω εισαι οχι στο athensgirlsnet
ΔΕΝ προκειται να σου απαντησει κανεις.παιδια η διασημη που λεει ποια ειναι;
γιατι ρε φιλε? Η αποδοση των κονσοματρις ειναι ανολογη με τα λεφτα? Απο ποτε?
Ομως πρεπει να παραδεχτεις οτι με 60 η 70 η 80 σιγουρα εχεις περασει καλυτερα απο το 100 η 120 η 150 η ακομα και τα 200.
Φίλτατε την έκανες εσύ για 24 ή σου το είπε η ίδια; Στο σάιτ γράφει πως είναι 20.
Η συμπεριφορά μετράει πράγματι πολλύ, την ώρα την τίμησε μέχρι την λήξη της;
στον Πετρομαν τουλαχιστον αναγνωριζω οτι με το ξεβατσισμα-κερασακι στο σαιτ, εγραψε την κριρικη του χωρις να κλαψομουνιαζει για τηλεφωνα και διευθυνσεις. Οχι σαν κατι αλλους μιναρεληδες σοβατζηδες...
καλα πες και δυο πραγματα εδω στα γρηγορα μην βαριεσαιΠρος moderators : βάλτε την κοπέλα στον κατάλογο, για να μπει κριτική με την πρώτη ευκαιρία
ανοιξε τα στραβα σου!!!!!!!!!Kι εγω γιατι στο σάιτ του πρακτορειου βλεπω οτι η Αννα ειναι Ρουμανα?
Για ρουμάνα και τα 10 ευρώ πολλά είναιKι εγω γιατι στο σάιτ του πρακτορειου βλεπω οτι η Αννα ειναι Ρουμανα?