primordial
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 166
- Πόντοι
- 290
Παιδιά είναι σίγουρα Ελληνίδα.
τώρα για τις ρίζες της δεν ξέρω....
όχι ότι με νοιάζει και εμένα ιδιαίτερα, απλα συνήθως με αυτές περνάς καλύτερα και μεταξύ διαλείμματος
όσο αφορά την τιμή, και εγώ είμαι λάτρης του ανεξάρτητου μέχρι 100 ευρω.
είναι σίγουρα VFM, οι υπηρεσίες της δεν παίζονται.
μου κυνηγουσε συνέχεια τα χέρια μου για να της ρίχνω ξυλιες, κολοδάχτυλο, λαβή στο λαιμό και 4 δάχτυλα βαθιά στο στόμα για gag.
Σίγουρα χύνει, έπλενα ασπρα υγρα απο τα παπάρια μου.
όσο αφορά το +20 cim με αφηνει αδιάφορο γιατί είμαι λατρης τους cif και μάλιστα μου το πρότεινε και αυτό η ίδια:
"θέλεις να χυσεις στο πρόσωπο μου"
αφού έγινε συνέχισε πίπα μέχρι να μην μπορώ άλλο από το γαργαλητό... τέλεια εικόνα!
περισσότερες κριτικές δείτε το στο adult εγώ απο εκει πήρα την ιδέα, δεν είμαι γραμμένος εκεί όμως και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
ελπίζω να βοήθησα
τώρα για τις ρίζες της δεν ξέρω....
όχι ότι με νοιάζει και εμένα ιδιαίτερα, απλα συνήθως με αυτές περνάς καλύτερα και μεταξύ διαλείμματος
όσο αφορά την τιμή, και εγώ είμαι λάτρης του ανεξάρτητου μέχρι 100 ευρω.
είναι σίγουρα VFM, οι υπηρεσίες της δεν παίζονται.
μου κυνηγουσε συνέχεια τα χέρια μου για να της ρίχνω ξυλιες, κολοδάχτυλο, λαβή στο λαιμό και 4 δάχτυλα βαθιά στο στόμα για gag.
Σίγουρα χύνει, έπλενα ασπρα υγρα απο τα παπάρια μου.
όσο αφορά το +20 cim με αφηνει αδιάφορο γιατί είμαι λατρης τους cif και μάλιστα μου το πρότεινε και αυτό η ίδια:
"θέλεις να χυσεις στο πρόσωπο μου"
αφού έγινε συνέχισε πίπα μέχρι να μην μπορώ άλλο από το γαργαλητό... τέλεια εικόνα!
περισσότερες κριτικές δείτε το στο adult εγώ απο εκει πήρα την ιδέα, δεν είμαι γραμμένος εκεί όμως και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
ελπίζω να βοήθησα