Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Λάκη το πτυχίο σου εγώ το έχω φτιάξει.
Είναι αλήθεια ότι οι Άγγλοι στην Κύπρο είναι εντελώς στα αρχίδια τους όσον αφορά τον ιό?Και εδώ Κύπρο περιμένουμε νέα μέτρα να ανακοινωθούν την Τετάρτη, αλλά όχι σε κατάσταση lockdown.
Ίσως να κλείνουν πιο νωρίς εστιατορια κλπ.
Άλλωστε δεν έχει καν καραντίνα στις μετακινήσεις για όλες τις πόλεις μέχρι στιγμής.
Ποιος τα λέει αυτά;Είναι αλήθεια ότι οι Άγγλοι στην Κύπρο είναι εντελώς στα αρχίδια τους όσον αφορά τον ιό?Και εδώ Κύπρο περιμένουμε νέα μέτρα να ανακοινωθούν την Τετάρτη, αλλά όχι σε κατάσταση lockdown.
Ίσως να κλείνουν πιο νωρίς εστιατορια κλπ.
Άλλωστε δεν έχει καν καραντίνα στις μετακινήσεις για όλες τις πόλεις μέχρι στιγμής.
Πρωτη μερα λοκνταουν vol.2 εδω στη Γερμανια και ο καιρος επαθε ενα κοκομπλοκο,20 βαθμους
ηλιοφανεια εναλλαξ με νεφωση.Δεν κανουμε δουλιτσα ετσι παιδες,δεν κανουμε.Παιρνω το ποδηλατο
κ βγαινω να παρω ματι κανα γερμανικο ατι να τρεχει με τον στριγκο.
Επιλογη σου...Το καλο ειναι οτι ο καθενας μας εχει το δικαιωμα ν αποφασιζει για την ζωη του.
Εγω ανεκαθεν ηθελα να μεταναστευσω στη Γερμανια,αλλα λογω οτι δεν ειχα οικογενεια κ επαφες το ανεβαλα.Οταν μεγαλωσα κ οι γονεις μου δεν μπορουσαν να με ορισουν,τα μαζεψα,πηρα τη μηχανη κ ανεβηκα.
Τι μ αρεσει στη Γερμανια κ μπορει να μ προσφερει;Εκτος των επαγγελματικων,ο καιρος της εχει αλλαξει πολυ και για εναν Ελληνα συνηδητοποιημενο,ο καιρος ειναι κατι που προσαρμοζεσαι ομαλα.Σημερα ας πουμε η θερμοκρασια στην Κολωνια ηταν 21 βαθμοι,κατι που ειχε χρονια να κανει.
Ειμαι παντελως μονος.Αρπαζω το ποδηλατο κ εχουν ολοκληρα δικτυα ποδηλατοδρομων που ενονωνται πολεις μεταξυ τους,εγω καυλωνω με κατι τετοια.Χθες βγηκα τετοια ωρα για τρεξιμο κ αισθανομαι ασφαλεια να κυκλοφορω μονος.
Στο σπιτι εχω απιστευτη ησυχια,ολοι σεβονται τους παντες κ εν τελη απολαμβανω την ησυχια μου κ την μοναξια χωρις βαζουρα στ αυτια.Το ακομη καλυτερο ειναι οτι αμοιβομαι για την εργασια μου,δεν εχω δουλεψει ουτε ωρα δωρεαν.
Αυτη ειναι η δικη μου επιλογη κ ορισμενα απ τα καλα που απολαμβανω σε χωρα εκτος ελλαδος,κατι που σ αυτη δεν μπορω να βρω τιποτα απ αυτα π προανεφερα.
Επιλογη σου...Το καλο ειναι οτι ο καθενας μας εχει το δικαιωμα ν αποφασιζει για την ζωη του.
Εγω ανεκαθεν ηθελα να μεταναστευσω στη Γερμανια,αλλα λογω οτι δεν ειχα οικογενεια κ επαφες το ανεβαλα.Οταν μεγαλωσα κ οι γονεις μου δεν μπορουσαν να με ορισουν,τα μαζεψα,πηρα τη μηχανη κ ανεβηκα.
Τι μ αρεσει στη Γερμανια κ μπορει να μ προσφερει;Εκτος των επαγγελματικων,ο καιρος της εχει αλλαξει πολυ και για εναν Ελληνα συνηδητοποιημενο,ο καιρος ειναι κατι που προσαρμοζεσαι ομαλα.Σημερα ας πουμε η θερμοκρασια στην Κολωνια ηταν 21 βαθμοι,κατι που ειχε χρονια να κανει.
Ειμαι παντελως μονος.Αρπαζω το ποδηλατο κ εχουν ολοκληρα δικτυα ποδηλατοδρομων που ενονωνται πολεις μεταξυ τους,εγω καυλωνω με κατι τετοια.Χθες βγηκα τετοια ωρα για τρεξιμο κ αισθανομαι ασφαλεια να κυκλοφορω μονος.
Στο σπιτι εχω απιστευτη ησυχια,ολοι σεβονται τους παντες κ εν τελη απολαμβανω την ησυχια μου κ την μοναξια χωρις βαζουρα στ αυτια.Το ακομη καλυτερο ειναι οτι αμοιβομαι για την εργασια μου,δεν εχω δουλεψει ουτε ωρα δωρεαν.
Αυτη ειναι η δικη μου επιλογη κ ορισμενα απ τα καλα που απολαμβανω σε χωρα εκτος ελλαδος,κατι που σ αυτη δεν μπορω να βρω τιποτα απ αυτα π προανεφερα.
Μιλας για εξωτερικό λες και τα έχεις γυρίσει όλα και έχεις άποψη για τα πάντα.Πρωτη μερα λοκνταουν vol.2 εδω στη Γερμανια και ο καιρος επαθε ενα κοκομπλοκο,20 βαθμους
ηλιοφανεια εναλλαξ με νεφωση.Δεν κανουμε δουλιτσα ετσι παιδες,δεν κανουμε.Παιρνω το ποδηλατο
κ βγαινω να παρω ματι κανα γερμανικο ατι να τρεχει με τον στριγκο.
Εδω Ελλαδα, σημερα ηταν καλοκαιρι, οπως και ολος ο Οκτωβριος καθως και ο περσινος Οκτωβριος.
Το θερμομετρο σημερα εφτασε μεχρι 23 εδω και ολη μερα ειχε ηλιοφανεια
Εριξα μια ματια στην πολη που ζουσα εξωτερικο και σημερα ειχε μεχρι 11 βαθμους με ολη μερα βροχη και τρομερη υγρασια, και με 2 ωρες περισσοτερο σκοταδι
Ετσι στα καλα καθουμενα, χωρις να υπαρχει λογος. Να εχεις ολα τα καλα του κοσμου και να σε "κατουραει" ολη μερα ο Ατλαντικος
Ο καιρος στη χωρα μας δεν παιζεται. Καλα και τα λεφτα, καλες και οι καριερες, και τα ωραια πεζοδρομια, αλλα σαν τον ηλιο δεν υπαρχει.
Οπως ειχε πει και ο Διογενης τον Μεγα Αλεξανδρο "Μη μου στερεις αυτο που δε μπορεις να μου προσφερεις" (εννοωντας τον ηλιο) ετσι και σημερα η Βορεια Ευρωπη στερει απο τον μεταναστη αυτο που δε μπορει να του προσφερει.
Συγγνωμη παιδια, αλλα οχι αλλο απο μενα, ευτυχως πηρα μονο μια τζουρα απο εξωτερικο, αλλα ηταν αρκετη για να καταλαβω οτι ο ηλιος και η καιρικη γαληνη της χωρας μας ειναι ανωτερη απο ολα τα δισεκατομμυρια του κοσμου.
Πλεον στο εξωτερικο μονο ως τουριστας.
Καλη εβδομαδα να εχετε
Καλώς τα αρχιδια μας τα 2.Ποια Μαλτα ρε ναυαγιο ξενιτεμενη φετα;;
Παιρνεις κοσμο στο λαιμο σου και πας να τους στειλεις στη... Λημνο της Μεςογειου;
Μαλτα...γιοκ!
•Γνωριζει κανεις για Ελβετια;
•Μπορεις να νοικιασεις σπιτι χωρις εργασια;
•Ή το βιογραφικο που στελνεις οταν δεν γραφει Ελβετια ως χωρα διαμονης αλλα περιμενεις να προσληφθεις ωστε μαζι με τη βιζα να υπογραψεις το συμβολαιο σπιτιου;
•Γνωριζει κανεις για Ελβετια;
•Μπορεις να νοικιασεις σπιτι χωρις εργασια;
•Ή το βιογραφικο που στελνεις οταν δεν γραφει Ελβετια ως χωρα διαμονης αλλα περιμενεις να προσληφθεις ωστε μαζι με τη βιζα να υπογραψεις το συμβολαιο σπιτιου;