Εγω στο συντροφε πατησε.Μονο οι κομουνισται αποκαλουν ο ενας τον αλλον συντροφο.Οσο για το τι ψηφιζεις,στα αρχιδια μου με το συμπαθειο...Ποιό κομμουνισμο ρε μεγάλε ?? Εγώ φιλελεύθερους ψηφίζω ! Συγγνώμη αλλά τώρα κατάλαβα πόσο σχετικός είσαι με την πολιτική...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eλληνες οπαδοί της Μέρκελ ! Και όμως υπάρχουν και έχουν και σελίδα στο fb !!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 61
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Εδω ρε παιδια ορισμενοι στο αγαπητο μας forum www.bourdela.com/forum/index.php?topic=431.0]θελουν να ΧΧΧ την τσατσα[/url]
Κι αφου ο Μιστερ Αλεξης την ειπε καποτε μανταμ Μερκελ, μηπως οι φαν της φατσοβιβλιοσελιδας νομιζουν οτι οντως η Μερκελ κανει παραλληλα και την πορτιερισσα στο Βερολινο?
Για ψαξτε το λοιπον!
Κι αφου ο Μιστερ Αλεξης την ειπε καποτε μανταμ Μερκελ, μηπως οι φαν της φατσοβιβλιοσελιδας νομιζουν οτι οντως η Μερκελ κανει παραλληλα και την πορτιερισσα στο Βερολινο?
Για ψαξτε το λοιπον!
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
οχι μονο η Μερκελ αλλα και ο Σοιμπλε αλλα και η Γερμανια σαν χωρα εχουν πολλους θαυμαστες σε ολο τον
Κοσμο.
Φυσικο ειναι αφου ειναι ισως η πιο καλοδιοικουμενη χωρα στον Κοσμο με δυνατη οικονομια ,καλη διανομη του εισοδηματος,κουλτουρα κλπ
Λειτουργει δε σαν προτυπο και χωρα αναφορας και συγκρισης.
Το οικονομικο της μοντελο ο καπιταλισμος του Ρηνου θεωρειται απο πολλους πιο σταθερο και ανθρωπινο απο το αγγλοσαξωνικο μοντελο.
Συχνα συναντας ελληνες μεταναστες στην Γερμανια η επαναπατρισθεντες που μονο καλα λογια εχουν για την Γερμανια και απορουν πως ζουμε σαυτο μπουρδελο την φραπεδοχωρα με την ανοργανωσια,την κλεπτοκρατια,την διαφθορα κα
Κοσμο.
Φυσικο ειναι αφου ειναι ισως η πιο καλοδιοικουμενη χωρα στον Κοσμο με δυνατη οικονομια ,καλη διανομη του εισοδηματος,κουλτουρα κλπ
Λειτουργει δε σαν προτυπο και χωρα αναφορας και συγκρισης.
Το οικονομικο της μοντελο ο καπιταλισμος του Ρηνου θεωρειται απο πολλους πιο σταθερο και ανθρωπινο απο το αγγλοσαξωνικο μοντελο.
Συχνα συναντας ελληνες μεταναστες στην Γερμανια η επαναπατρισθεντες που μονο καλα λογια εχουν για την Γερμανια και απορουν πως ζουμε σαυτο μπουρδελο την φραπεδοχωρα με την ανοργανωσια,την κλεπτοκρατια,την διαφθορα κα
και ποιός σου είπε ότι τον πληρώνουμε 20 χιλιάρικα τον μήνα ????
κια αμ ποσα λες ??? να κανει η μανα.....λεω εγω.....πολλα παραπανω απο 20 παιρνει...αστο .....ας ειναι καλα συγγενης που εχω στα γραφεια της ΝΔ.....δε σε παιρνει...πολλα περισσοτερα απο 20 σου λεω μονο !!!απο εκει και περα τα εξοδα υπολογιστων που εχουν...πανε τα λαπτοπακια σε φιλους και γνωστους.....απο το κομμα....ετσι εχει και το συγγενακι μου λαπτοπακι........οπως επισης κατι ταξιδια που δεν γινονται ποτε και τα εξοδα πανε σε σουιτες ως δωρο σε καποιους...θελεις και αλλα ???? Ο αρης ...οταν εγινε υπουργος επι καραμαλακα...ποσα μπαλακια αντιστρεσ χρεωσε τους ελληνες ??θυμασε ή τα ξεχασες τυχαρπαστε τραμουντανα????? αντε κανε μας την χαρη και πηγαινε πες αυτα που τσαμπουνας σε κανα καθρεπτη...πλεον δε σας πιστευει κανεις .......και στις εκλογες θα πεσει πολυ πουτσα στη ΝΔ....ανοιξε τα απο τωρα τα ποδια σου!!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Μαλλον γιαυτο το λογο...
http://[URL unfurl="true"]www.monopoli.gr/media/k2/items/cache/f8beb8887c148aff1c349dd08171c0ea_XL.jpg?t=1364965401[/img[/URL]]
[/quote] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
.......... Αν ήμουν Γερμανός και εγώ Μέρκελ θα ψήφιζα.
Εγω οχι γιατι θα εδινε τα ωραια μου λεφτουδακια σε κατι τυπους για να παιρνουν 1300€ συνταξη στα 52 και για να κάνουν διακοπες 2 μηνες στο χωριό τους .
Ακατανόητη η εμμονη της Μερκελ να στηριζει την Ελλαδα , αν ημουν Γερμανος θα ζηταγα την απόπομπη της Ελλάδας από το ευρω (πραγμα που θα σημαινε την επιστροφη της Ελλάδας στον 19ο αιωνα - αγροτικη οικονομια με αροτρο σαν τους Αμις )
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Εγω στο συντροφε πατησε.Μονο οι κομουνισται αποκαλουν ο ενας τον αλλον συντροφο.Οσο για το τι ψηφιζεις,στα αρχιδια μου με το συμπαθειο...
Άμα είχες τη στοιχειώδη αντίληψη θα καταλάβαινες οτι το σύντροφε είναι χιουμοριστικό.Αλλά με αυτά που ψηφίζεις δεν μου κάνει καμία εντύπωση...
Κομμουνισταί ?? Μήπως είσαι ο Πλεύρης και μιλάς έτσι ??
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Και εγω αμα εβλεπα, θα την ψηφιζα.Η Μέρκελ θεωρείται έξυπνη στη Γερμανία αλλά όχι και τόσο φοβερά συμπαθής.Αλλά αν ο άλλος βλέπει υπόλοιπα στον τραπεζικο λογαριασμο την ψηφίζει.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Η Μέρκελ θεωρείται έξυπνη στη Γερμανία αλλά όχι και τόσο φοβερά συμπαθής.Αλλά αν ο άλλος βλέπει υπόλοιπα στον τραπεζικο λογαριασμο την ψηφίζει.
Ε προφανώς το 42% θα είδε τέτοια υπόλοιπα.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
το μεγαλύτερο ποσοστό μετά από τον εκλογικό θρίαμβο του Χ.Κόλ....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Επισκέπτης
Η Μέρκελ θεωρείται έξυπνη στη Γερμανία αλλά όχι και τόσο φοβερά συμπαθής.Αλλά αν ο άλλος βλέπει υπόλοιπα στον τραπεζικο λογαριασμο την ψηφίζει.
μαγαζί που δουλεύει δεν το κλείνεις
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπαίνουν στην κυβέρνηση οι Φιλελεύθεροι.
Γιατί κυβέρνηση με τον μεγάλο συνασπισμό θα γίνει και θα δουλεύει.
Γιατί κυβέρνηση με τον μεγάλο συνασπισμό θα γίνει και θα δουλεύει.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Ωωωωπππ, γράψτε λάθος για μεγάλο συνασπισμό.
Πάει για απόλυτη πλειοψηφία.
Πρώτη φορά μετά τον Αντενάουερ.
Πάει για απόλυτη πλειοψηφία.
Πρώτη φορά μετά τον Αντενάουερ.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
304/606 ... μπίνγκο και αυτοδυναμία...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τους γαμησε η αγκελα τυπε?304/606 ... μπίνγκο και αυτοδυναμία...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
τους γαμησε η αγκελα τυπε?
και τους έδειρε...