Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
δεν προκειται να σου πω γιατι απλα δεν σε αφορα
Άρα ντρέπεσαι σύντροφε !!
δεν προκειται να σου πω γιατι απλα δεν σε αφορα
και δεν ειμαστε συντροφοι...δεν εχω να κανω σε οτιδηποτε αφορα κομμουνισμο και αριστερα εν γενει...Άρα ντρέπεσαι σύντροφε !!
δεν εχει να κανει με το τι ψηφιζω,εχει να κανει με το οτι ειμαι ελληνας και δεν θα υποστηριζω αυτους ποθ θελουν να επιβαλλουν νεα κατοχη στη χωρα μου.
εσυ αν εισαι αρτεμης ματσας γραψου και στην ομαδα.
Δεν νομιζω αυτο αγαπητε τραμουντανα,εγω αυτο που βλεπω ειναι εναν επεκτατισμο προς την ελλαδα και θα το δεις στο μελλον αυτο...πόθεν προκύπτει ότι η Μέρκελ θέλει να επιβάλλει κατοχή στην Ελλάδα... ???
κατά την ταπεινή μου άποψη μάλλον έχει μπλέξει μαζί μας και δεν έχει τρόπο να μας ξεφορτωθεί χωρίς χασούρα... οπότε ότι κάνει το κάνει μπας και μειώσει την τελική χασούρα από τους εν δυνάμει μπαταχτσήδες Ελληνες...
Δεν νομιζω αυτο αγαπητε τραμουντανα,εγω αυτο που βλεπω ειναι εναν επεκτατισμο προς την ελλαδα και θα το δεις στο μελλον αυτο...
και δεν ειμαστε συντροφοι...δεν εχω να κανω σε οτιδηποτε αφορα κομμουνισμο και αριστερα εν γενει...
απο κει πηρες μια μικρη απαντηση...
πόθεν προκύπτει ότι η Μέρκελ θέλει να επιβάλλει κατοχή στην Ελλάδα... ???
κατά την ταπεινή μου άποψη μάλλον έχει μπλέξει μαζί μας και δεν έχει τρόπο να μας ξεφορτωθεί χωρίς χασούρα... οπότε ότι κάνει το κάνει μπας και μειώσει την τελική χασούρα από τους εν δυνάμει μπαταχτσήδες Ελληνες...
ας κοιταξουμε να ξεφορτωθουμε πρωτα τους μπαταχτσηδες που μας κυβερνουν και μετα βλεπουμε......
Απάντηση σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο σύμφωνα με τα οποία οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τις 450.000 ευρώ το χρόνο, έδωσε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής.
πηγη newsit.gr
αυτό δεν είναι δουλειά της Μέρκελ...
και όσο για τον Καψή παπαριές του ευαγγελάτου είναι...
μια χαρα παπαριες δεν ειναι ομως......450χιλιαδες ευρω για εξοδα γραφειου ??? αυτα ειναι γελοιοτητες ....απο την μια ζητας τα γενοσημα και απο την αλλην οι υφυπουργοι και υπουργοι εχουν κωδικους για κονδυλια γραφειων ??? ασε.... τα ξερουμε.....ειδικοι συνεργατες,συμβουλοι,λαπτοπ,ιντερνετ στο γραφειο, 10 κινητα ... κλπ κλπ κλπ.......λεφτα υπαρχουν για τους νοεδημοκρατες και τα τσιρακια τους..οι υπολοιποι στην πρεσσα ........ετσι ,να βλεπει ο κοσμος τι πρπει να ψηφισει στις εκλογες που ερχονται!!!! ΑΑΑ ξεχασα και τον κεδικογλου ρε συ ....στην ευβοια που εκανε διακοπες σε χλιδατο ξενοδεοχειο ...ειχε και φωτο στο newsit....προφανως και αυτα μαλακιες ειναι του photoshop.....
μια χαρα παπαριες δεν ειναι ομως......450χιλιαδες ευρω για εξοδα γραφειου ??? αυτα ειναι γελοιοτητες ....απο την μια ζητας τα γενοσημα και απο την αλλην οι υφυπουργοι και υπουργοι εχουν κωδικους για κονδυλια γραφειων ??? ασε.... τα ξερουμε.....ειδικοι συνεργατες,συμβουλοι,λαπτοπ,ιντερνετ στο γραφειο, 10 κινητα ... κλπ κλπ κλπ.......λεφτα υπαρχουν για τους νοεδημοκρατες και τα τσιρακια τους..οι υπολοιποι στην πρεσσα ........ετσι ,να βλεπει ο κοσμος τι πρπει να ψηφισει στις εκλογες που ερχονται!!!! ΑΑΑ ξεχασα και τον κεδικογλου ρε συ ....στην ευβοια που εκανε διακοπες σε χλιδατο ξενοδεοχειο ...ειχε και φωτο στο newsit....προφανως και αυτα μαλακιες ειναι του photoshop.....
Και εγώ πρόεδρος!
εχει το φατσοβιβλίο προέδρους ?????
Εμένα θα με κάνουν τιμής ένεκεν.
δηλαδή ο υπουργός και ο υφυπουργός δεν πρέπει να έχει γραφείο ??? στον δρόμο πρέπει να δουλεύει ???
αααα ναι ρε συγνώμη... μόνος του να σηκώνει το τηλεφωνο, να γράφει με το χέρι και όχι σε υπολογιστή και φυσικά εφόσον είναι υπουργός πρέπει να τα ξέρει όλα και να μην χρειάζεται καμμία βοήθεια...
βρε ουρτ ρε...
τοτε να μην τον πληρωνουμε 20χιλιαρικα μισθο και βαλε ...τον μηνα....να παρει 5 χιλιαρικα και πολλα του ειναι.....μου θελετε και αναδιαρθρωση του ελληνικου κρατους μετα .....οτι σε συμφερει Νεοδημοκρατη λες και εσυ....οτι τρωτε και κλεβετε εσεις ...ειναι νομιμο...ολων των αλλων ειναι κλεψιες.....στις εκλογες εχεις να ριξεις κλαμα......ετοιμασου. Το πρωι μου ελεγες για τα γενοσημα να τα φαει ο κοσμος....εκτος απο εσας τους ΝΔ.....εχετε καταντησει χαμαιτυποι σε ολα τα κοινωνικα επιπεδα!!!!