Νέα

Έλληνες δημοσιογράφοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
psaxnv  αξιοπρεπεια - στιπα - φιλοτιμο - ειναι κατι που προφανως αποσιαζει απο την ζωη σου ,
αυτα εχετε οι δεξιοι σαν τα σαλιγκαρια και εαν δεν το γνωριζεις να στο γραψω ?
η ''στιπα'' ποια ειναι?μηπως 2 φορες προσπαθεις να γραψεις ''τσιπα''?
και για να λες εμενα δεξιο,πρεπει να εισαι πολυ νεος εδω μεσα..
οσο για το αν  ξερω η οχι τις λεξεις...απλα σε λυπαμαι!

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Θυμαμαι Αυτια να λεει πριν τις εκλογες του 2004 'η νέα δημοκρατία θα δωσει μεγαλες συντάξεις στα περήφανα γηρατεια..' κλπ ΠΑΠΑΡΙΕΣ,εκλεψε πολλους ψήφους γέρων..
Ο Βλάχος ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ανθρωπδιο κυκλοφορεί..ΞΕΠΕΡΝΑ και τον αξεπέραστο Τράγκα..

Η μασωνεια της Δεξιας που κλεβουν  ψηφους κ κοροιδευουν τους γερους είναι:Παπαδακης,Κουικ,Αυτιας,Τράγκας,Βλάχος,Χατζηνικολάου,Ζαχαρέα,Σπυριδάκη(η κοντοχοντρη με τα γυαλια,στο μέγα)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
χαντερ, τι είναι η "στιπα" που αναφέρεις συνεχώς?  :rolleyes:
προσπαθει να γραψει τσιπα μαλλον ρε συ αλλα δεν τα καταφερε 2 φορες...Αυτο ειναι το κακο φιλε στην Ελλαδα.Ο καθε αγραμματος εχει γνωμη και αποψη για καποιον που ειναι πανω απ αυτον μονο και μονο επειδη ποτε δεν καταφερε να γινει κατι..Αλλα ειπαμε (το χει πει ο Ανεβλαβης) οι γνωμες ειναι σαν τις κολοτρυπιδες..Ολοι εχουν απο μια!!

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ο Ανεβλαβης Ψαχνω το έκλεψε απο τον Κλιντ Ισγουντ..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Α και κατι που οι περισσοτεροι δεν ξερουν αλλα λογως της καταγωγης μου και ενασχολησης μου

για καποιο καιρο εκει το ξερω. :-

Ο Χ..... τα παιρνει . Προσφατα η τοπικη οργανωση της Νεας Δημοκρατιας Τρικαλων

τα ακουμπησε χοντρα στον Χ..... (40.000 Ευρω) για να κανει μια εκπομπη την οποια θα

καταγγελει ειδικα  ενα φαρμακοποιο σε ενα χωριο των Τρικαλων και καλα επειδη δεν ειχε κανει

σωστα 3 συνταγες του 2003.(παπαρια μαντολες δηλαδη :()

Λεπτομερεια. Ο Συγκεκριμενος φαρμακοποιος ηταν ενας νεος ανθρωπος ιδιαιτερα αγαπητος

στην κοινοτητα και σκοπευε να κατεβει για δημαρχος σε εναν απο τους δήμους εκεί. ;)

Ο υποψηφιος της Νεας δημοκρατιας ομως ειχε αλλη γνωμη και του την εστησε με εκεινη την εκπομπη για να πληγώσει την εικονα του.. :(

Δεν φτανει που ασχολειται με τα ufo ,οταν πεφτουν τα πακετα πισω απο την καμερα

κανει και μερικες εκπομπες παραγγελια...πληρωμενες αδρα για ειδικο σκοπο.. ;)

Τελικα πετυχε τον σκοπο του.Ο υποψηφιος της ΝΔ κερδισε για 0.2%!

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
tommaso δεν το περιμενα αποτον Χ......
Ψάχνω,σαν να πουν εμένα Ολυμπιακό ενα πράγμα!:P

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Για τον Χ..... πιστεύω ακράδαντα ότι απήχθη από εξωγήινους,
και αφέθη ξανά ελευθερος...

Δεν εξηγείται αλλιώς η συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό....  :think:

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Παρακαλώ μην γίνονται αναφορές τόσο κραχτά...
Οι λόγοι ευνόητοι

Ευχαριστώ

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Σ' αυτον έτσι κι αλλιώς το "Χ" πάει γάντι  :cheesy:

Σωστή η διόρθωση σου  ;)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Δεν είπε κάτι προσβλητικό ο andras37athina...
Εδώ χαρακτηρίζουν συγκεκριμένους δημοσιογράφους ως "φασίστες", "εμετικούς πιθήκους" κ.α. που σηκώνει καραμηνυσάρα, άλλους τους χαρακτηρίζουν "επιχειρηματίες" (ευθύς υπαινιγμός ότι τα πιάνουν κανονικά), ενώ κάποιος είπε ακόμη και ότι ο Χ ενεπλάκη σε υπόθεση χρηματισμού 40.000 ευρώ για να κάνει εκπομπή, πράγματα που σηκώνουν μήνυση και αγωγή. Φυσικά, αυτά τα πόστ ΔΕΝ διεγράφησαν.

Για να σου λύσω την απορία γιατί διεγράφη το δικό μου post θα σου πώ κατ' αρχήν πώς ασκήθηκε σκληρή λογοκρισία, γι' αυτό διεγράφη. Τώρα θα μου πείς, γιατί διεγράφη το δικό μου και όχι άλλα που λένε πολύ βαρύτερα πράγματα. Η απάντηση είναι πώς οι ευφυέστατοι mods καταλαβαίνουν πώς ενώ όλοι πετάνε αφορισμούς και μπινελίκια στο βρόντο, εγώ, χωρίς να βρίζω, ξέρω καλά τι γράφω. Αυτά. Ελπίζω να το διαβάσουν αρκετοί το post μου πριν διαγραφεί κι αυτό.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Καλά βρε σείς, αφού από τα συμφραζόμενα αποδεικνύεται για ποιον "Χ" γίνεται η αναφορά, γιατί διαγράφετε το πλήρες όνομα; Ή κλείστε το forum προκειμένου να απαλλαγείτε και από την ανάγκη να ασκείτε (μία τόσο κουτή μάλιστα) λογοκρισία, ή, αναρτήστε στο πλέον εμφανές σημείο ένα disclaimer που θα λέει πώς το site δεν υιοθετεί τίποτα απ' όσα γράφονται και δε φέρει ευθύνη γι' αυτά.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Καλά βρε σείς, αφού από τα συμφραζόμενα αποδεικνύεται για ποιον "Χ" γίνεται η αναφορά, γιατί διαγράφετε το πλήρες όνομα; Ή κλείστε το forum προκειμένου να απαλλαγείτε και από την ανάγκη να ασκείτε (μία τόσο κουτή μάλιστα) λογοκρισία, ή, αναρτήστε στο πλέον εμφανές σημείο ένα disclaimer που θα λέει πώς το site δεν υιοθετεί τίποτα απ' όσα γράφονται και δε φέρει ευθύνη γι' αυτά.
καλα βρε συ, την επομενη φορα που θα χρειαστει να ξαναγραφουν οι κανονες λειτουργιας του φορουμ, θα σε συμβουλευτουμε..

Επισκέπτης
καλα βρε συ, την επομενη φορα που θα χρειαστει να ξαναγραφουν οι κανονες λειτουργιας του φορουμ, θα σε συμβουλευτουμε..
μπα..θα τον εχουμε παρει προπονητη στον ΘΡΥΛΟ.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ Andras37Athina συνεχισε τις υποδειξεις αλλα καποια στιγμη περνα & απο τον καθρεφτη σου να κανεις & στον εαυτο σου τις αναλογες μηπως γλυτωσει κανενα θρεντ απο την χαζομαρα σου..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
άλλους τους χαρακτηρίζουν "επιχειρηματίες" (ευθύς υπαινιγμός ότι τα πιάνουν κανονικά),
Σ αυτο εχεις αδικο φιλε μου..Αυτος που το εγραψε προφανως εννοουσε οτι μιας κι ειναι εκδοτες εφημεριδων ειναι επιχειρηματιες κι οχι γιατι ''τα πιανουν κανονικα''....

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Θέτω ένα ζήτημα επί της ουσίας του και 'σείς απαντάτε με γενικότητες και εξυπνάδες. Χαίρομαι που μου δίνετε δίκιο.

Επισκέπτης
Θέτω ένα ζήτημα επί της ουσίας του και 'σείς απαντάτε με γενικότητες και εξυπνάδες. Χαίρομαι που μου δίνετε δίκιο.
εμεις παλι δεν χαιρομαστε καθολου που μας επιβεβαιωνεις συνεχως την απυθμενη βλακεια που κουβαλας..ως γλωστον εισαι ανικητος ως βλαξ με περικεφαλαια γι' αυτο & σε συνδεω..συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom