Νέα

έλλειψη sex σε γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aprofilaktos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.751
Πόντοι
12.056
Ουτε εγώ είμαι υπέρ των κοιλιακών και των γαλανων ματιών αλλά σε κάποιες τέτοιοι αρέσουν.
καμια σοβαρη γυναικα δεν ασχολειτε με αυτα..μονο χαζογκομενακια

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.188
Πόντοι
1.056
Ουτε εγώ είμαι υπέρ των κοιλιακών και των γαλανων ματιών αλλά σε κάποιες τέτοιοι αρέσουν.
Και σε κάποιους από εμάς αρέσουν οι χοντρές χωρίς να είμαστε φαλακροί,100 κιλά και 1.70 :wink:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Και σε κάποιους από εμάς αρέσουν οι χοντρές χωρίς να είμαστε φαλακροί,100 κιλά και 1.70 :wink:
Μάλλον εσείς δε είστε και τόσο ψωνισμενοι σα τους άλλους που θέλουν ξανθιες με γαλανά μάτια και λεπτές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καμια σοβαρη γυναικα δεν ασχολειτε με αυτα..μονο χαζογκομενακια
Εντάξει η τύπισσα από τη Ρωσία η λεπτή τέτοια ήταν μια πιτσιρίκα ανώριμη

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
891
Πόντοι
81
Τύπε, όσες φορές βλέπω κάποιον με χοντρή γκόμενα είναι ένας μικρός τυπάκος 1.65 γύρω στα 55 κιλά με όλα τα μαλλιά στη θέση τους παγιδευμένος στην τροχιά της.
Οι χοντρές δεν θέλουν τους χοντρούς.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τύπε, όσες φορές βλέπω κάποιον με χοντρή γκόμενα είναι ένας μικρός τυπάκος 1.65 γύρω στα 55 κιλά με όλα τα μαλλιά στη θέση τους παγιδευμένος στην τροχιά της.
Εντάξει το θέμα είναι ποιος λεπτός θα πάει με χοντρή είναι δύσκολο.Γιαυτο οι χοντρές δε βρίσκουν εύκολα γιατί δε θέλουν χοντρούς,ένας άντρας όμως βρίσκει γυναίκα είτε από τα λεφτά είτε από τη προσωπικότητα η γυναίκα βρίσκει άντρα μόνο από τη εμφανηση γιατί για τους άντρες μόνο η εμφάνηση έχει σημασία.Ακομα και οι χοντρές όμως που δε βρίσκουν συχνα έστω έναν θα τον βρουν.

• Χαχα
Αντιδράσεις: GRxx

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.188
Πόντοι
1.056
Εγώ πάντως είμαι 1.78, 80 κιλά με όλα τα μαλλιά στη θέση τους.
Το πρόβλημα μου είναι ότι οι χοντρές ΔΕΝ μου κάθονται ενώ στις άλλες, τις "αντικειμενικά" ωραίες είχα αρκετές επιτυχίες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγώ πάντως είμαι 1.78, 80 κιλά με όλα τα μαλλιά στη θέση τους.
Το πρόβλημα μου είναι ότι οι χοντρές ΔΕΝ μου κάθονται ενώ στις άλλες, τις "αντικειμενικά" ωραίες είχα αρκετές επιτυχίες.
Περίεργο συνήθως στις χοντρές έχει επιτυχία ένας της εμφανησης σου.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.751
Πόντοι
12.056
ε ναι γιατι θα τους τσιμπησει ο νομος για στησιμο παρανομων αγωνων σουμο

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.751
Πόντοι
12.056
Εντάξει το θέμα είναι ποιος λεπτός θα πάει με χοντρή είναι δύσκολο.Γιαυτο οι χοντρές δε βρίσκουν εύκολα γιατί δε θέλουν χοντρούς,ένας άντρας όμως βρίσκει γυναίκα είτε από τα λεφτά είτε από τη προσωπικότητα η γυναίκα βρίσκει άντρα μόνο από τη εμφανηση γιατί για τους άντρες μόνο η εμφάνηση έχει σημασία.Ακομα και οι χοντρές όμως που δε βρίσκουν συχνα έστω έναν θα τον βρουν.
οι χοντρουλες κυκλοφορουν τους πιο ωραιους γκομενους σε πληροφορω

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
891
Πόντοι
81
Βλέπω χοντρές έξω ΜΟΝΟ με λεπτούς.
Χοντρή με χοντρό έχω δει μόνο σε φάση παντρεμένοι 20 χρόνια, που λογικά δεν ξεκίνησαν έτσι.
Απλά, οι άντρες σε γενικές γραμμές ανήκουν στο κίνημα ΓΟΚ. Μουνί να'χει κι ό,τι να'χει. Αν και ακόμα κι αυτό είναι υπό συζήτηση. Τις προάλλες είχα κάτσει για καφέ Καστέλλα κι από δίπλα ένας τυπάς έκανε ρομαντζάδα μ'έναν άλλο τυπά με πλαστικά βυζιά.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.188
Πόντοι
1.056
Περίεργο συνήθως στις χοντρές έχει επιτυχία ένας της εμφανησης σου.
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι δεν πιστεύουν ότι πραγματικά μου αρέσουν, έχουν την εντύπωση ότι το κάνω για δούλεμα και θα τις φτύσω μετά. Ποιος ξέρει τι έχουν περάσει με άλλους.
Και αυτό συμβαίνει διαχρονικά, και στα νιάτα μου και τώρα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι δεν πιστεύουν ότι πραγματικά μου αρέσουν, έχουν την εντύπωση ότι το κάνω για δούλεμα και θα τις φτύσω μετά. Ποιος ξέρει τι έχουν περάσει με άλλους.
Και αυτό συμβαίνει διαχρονικά, και στα νιάτα μου και τώρα.
Έτσι κάνουν οι χοντρές το έχουν σαν άμυνα και εγώ πήγαινα στη σχολή σε κάτι Χοντρουλες και πάντα χιλοπιτα ούτε ραντεβού δε βγαίναμε,μάλλον δε πίστευαν ότι τις θέλω και εγώ γιατί έχω καλή φάτσα βέβαια εγώ δε το έκανα επειδή μου άρεσαν αλλά επειδή ήθελα να αυξήσω τις πιθανότητες να μη φάω Χ.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
8.282
Πόντοι
3.446
βλέπετε που οδηγεί η έλλειψη sex σε μία γυναίκα....
Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες να λέμε ειδάλλως θα είχαμε γίνει ζούγκλα...
Δεν ειναι μόνο το οτι ειναι αγάμητη, αλλά σίγουρα έχει και άλλα ψυχολογικά προβλήματα που την καθιστούν επικίνδυνη για τους γύρω της.. Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν φέρεται έτσι. Αν δεν σου αρέσει κάτι, δεν το κοιτάς πολύ απλά.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
Εγώ αν δε το έχεις δει έχω 35 κριτικές και άλλες τόσες που δε έχω γράψει δε ξέρω για το νιο αλλά για μένα σταματά να το λες.

Οκ τύπε αλλά γιατί απαντάς;

Δεν νομίζω να είσαι γυναίκα;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οκ τύπε αλλά γιατί απαντάς;

Δεν νομίζω να είσαι γυναίκα;
Απαντάω απλά για να πω πόσο κατάντια είναι να χτυπάς μια κοπέλα μόνο και μόνο επειδή βγήκε έτσι με ένα μαγιό.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom