Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Ουτε εγώ είμαι υπέρ των κοιλιακών και των γαλανων ματιών αλλά σε κάποιες τέτοιοι αρέσουν.και να ειναι και ευαισθητο αγορι
Ουτε εγώ είμαι υπέρ των κοιλιακών και των γαλανων ματιών αλλά σε κάποιες τέτοιοι αρέσουν.και να ειναι και ευαισθητο αγορι
καμια σοβαρη γυναικα δεν ασχολειτε με αυτα..μονο χαζογκομενακιαΟυτε εγώ είμαι υπέρ των κοιλιακών και των γαλανων ματιών αλλά σε κάποιες τέτοιοι αρέσουν.
Και σε κάποιους από εμάς αρέσουν οι χοντρές χωρίς να είμαστε φαλακροί,100 κιλά και 1.70Ουτε εγώ είμαι υπέρ των κοιλιακών και των γαλανων ματιών αλλά σε κάποιες τέτοιοι αρέσουν.
Μάλλον εσείς δε είστε και τόσο ψωνισμενοι σα τους άλλους που θέλουν ξανθιες με γαλανά μάτια και λεπτές.Και σε κάποιους από εμάς αρέσουν οι χοντρές χωρίς να είμαστε φαλακροί,100 κιλά και 1.70
Εντάξει η τύπισσα από τη Ρωσία η λεπτή τέτοια ήταν μια πιτσιρίκα ανώριμηκαμια σοβαρη γυναικα δεν ασχολειτε με αυτα..μονο χαζογκομενακια
Αυτές είναι ακριβώς αυτό που ΔΕΝ θέλω.Μάλλον εσείς δε είστε και τόσο ψωνισμενοι σα τους άλλους που θέλουν ξανθιες με γαλανά μάτια και λεπτές.
Τύπε, όσες φορές βλέπω κάποιον με χοντρή γκόμενα είναι ένας μικρός τυπάκος 1.65 γύρω στα 55 κιλά με όλα τα μαλλιά στη θέση τους παγιδευμένος στην τροχιά της.Και σε κάποιους από εμάς αρέσουν οι χοντρές χωρίς να είμαστε φαλακροί,100 κιλά και 1.70
Και εγώ το ίδιο ξανθιά με γαλανά μάτια και λεπτή χάλια για μένα.Αυτές είναι ακριβώς αυτό που ΔΕΝ θέλω.
Εντάξει το θέμα είναι ποιος λεπτός θα πάει με χοντρή είναι δύσκολο.Γιαυτο οι χοντρές δε βρίσκουν εύκολα γιατί δε θέλουν χοντρούς,ένας άντρας όμως βρίσκει γυναίκα είτε από τα λεφτά είτε από τη προσωπικότητα η γυναίκα βρίσκει άντρα μόνο από τη εμφανηση γιατί για τους άντρες μόνο η εμφάνηση έχει σημασία.Ακομα και οι χοντρές όμως που δε βρίσκουν συχνα έστω έναν θα τον βρουν.Τύπε, όσες φορές βλέπω κάποιον με χοντρή γκόμενα είναι ένας μικρός τυπάκος 1.65 γύρω στα 55 κιλά με όλα τα μαλλιά στη θέση τους παγιδευμένος στην τροχιά της.
Οι χοντρές δεν θέλουν τους χοντρούς.
Εγώ πάντως είμαι 1.78, 80 κιλά με όλα τα μαλλιά στη θέση τους.Τύπε, όσες φορές βλέπω κάποιον με χοντρή γκόμενα είναι ένας μικρός τυπάκος 1.65 γύρω στα 55 κιλά με όλα τα μαλλιά στη θέση τους παγιδευμένος στην τροχιά της.
Περίεργο συνήθως στις χοντρές έχει επιτυχία ένας της εμφανησης σου.Εγώ πάντως είμαι 1.78, 80 κιλά με όλα τα μαλλιά στη θέση τους.
Το πρόβλημα μου είναι ότι οι χοντρές ΔΕΝ μου κάθονται ενώ στις άλλες, τις "αντικειμενικά" ωραίες είχα αρκετές επιτυχίες.
ε ναι γιατι θα τους τσιμπησει ο νομος για στησιμο παρανομων αγωνων σουμοΤύπε, όσες φορές βλέπω κάποιον με χοντρή γκόμενα είναι ένας μικρός τυπάκος 1.65 γύρω στα 55 κιλά με όλα τα μαλλιά στη θέση τους παγιδευμένος στην τροχιά της.
οι χοντρουλες κυκλοφορουν τους πιο ωραιους γκομενους σε πληροφορωΕντάξει το θέμα είναι ποιος λεπτός θα πάει με χοντρή είναι δύσκολο.Γιαυτο οι χοντρές δε βρίσκουν εύκολα γιατί δε θέλουν χοντρούς,ένας άντρας όμως βρίσκει γυναίκα είτε από τα λεφτά είτε από τη προσωπικότητα η γυναίκα βρίσκει άντρα μόνο από τη εμφανηση γιατί για τους άντρες μόνο η εμφάνηση έχει σημασία.Ακομα και οι χοντρές όμως που δε βρίσκουν συχνα έστω έναν θα τον βρουν.
Βλέπω χοντρές έξω ΜΟΝΟ με λεπτούς.Εντάξει το θέμα είναι ποιος λεπτός θα πάει με χοντρή είναι δύσκολο.Γιαυτο οι χοντρές δε βρίσκουν εύκολα γιατί δε θέλουν χοντρούς,ένας άντρας όμως βρίσκει γυναίκα είτε από τα λεφτά είτε από τη προσωπικότητα η γυναίκα βρίσκει άντρα μόνο από τη εμφανηση γιατί για τους άντρες μόνο η εμφάνηση έχει σημασία.Ακομα και οι χοντρές όμως που δε βρίσκουν συχνα έστω έναν θα τον βρουν.
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι δεν πιστεύουν ότι πραγματικά μου αρέσουν, έχουν την εντύπωση ότι το κάνω για δούλεμα και θα τις φτύσω μετά. Ποιος ξέρει τι έχουν περάσει με άλλους.Περίεργο συνήθως στις χοντρές έχει επιτυχία ένας της εμφανησης σου.
Έτσι κάνουν οι χοντρές το έχουν σαν άμυνα και εγώ πήγαινα στη σχολή σε κάτι Χοντρουλες και πάντα χιλοπιτα ούτε ραντεβού δε βγαίναμε,μάλλον δε πίστευαν ότι τις θέλω και εγώ γιατί έχω καλή φάτσα βέβαια εγώ δε το έκανα επειδή μου άρεσαν αλλά επειδή ήθελα να αυξήσω τις πιθανότητες να μη φάω Χ.Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι δεν πιστεύουν ότι πραγματικά μου αρέσουν, έχουν την εντύπωση ότι το κάνω για δούλεμα και θα τις φτύσω μετά. Ποιος ξέρει τι έχουν περάσει με άλλους.
Και αυτό συμβαίνει διαχρονικά, και στα νιάτα μου και τώρα.
Δεν ειναι μόνο το οτι ειναι αγάμητη, αλλά σίγουρα έχει και άλλα ψυχολογικά προβλήματα που την καθιστούν επικίνδυνη για τους γύρω της.. Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν φέρεται έτσι. Αν δεν σου αρέσει κάτι, δεν το κοιτάς πολύ απλά.βλέπετε που οδηγεί η έλλειψη sex σε μία γυναίκα....Ρωσία: Άγριος ξυλοδαρμός νεαρής από γυναίκα επειδή θεώρησε προκλητικό το μαγιό της
Bίαιη επίθεση δέχθηκε στη Ρωσία μια κοπέλα που έκανε μπάνιο σε ποτάμι από μια άλλη γυναίκα, που φέρεται να θεώρησε τολμηρό το μαγιό που φορούσε.www.cnn.gr
Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες να λέμε ειδάλλως θα είχαμε γίνει ζούγκλα...
Εγώ αν δε το έχεις δει έχω 35 κριτικές και άλλες τόσες που δε έχω γράψει δε ξέρω για το νιο αλλά για μένα σταματά να το λες.
Εγώ αν δε το έχεις δει έχω 35 κριτικές και άλλες τόσες που δε έχω γράψει δε ξέρω για το νιο αλλά για μένα σταματά να το λες.
Απαντάω απλά για να πω πόσο κατάντια είναι να χτυπάς μια κοπέλα μόνο και μόνο επειδή βγήκε έτσι με ένα μαγιό.Οκ τύπε αλλά γιατί απαντάς;
Δεν νομίζω να είσαι γυναίκα;