Νέα

Ελλάδα.Τι σου προσφέρει. Τι σου ζητάει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ας συστηθώ για να δειξω πρωτα ποιος είμαι και μετα την οπτικη μου γωνια. 28 -29 ετων βγάζω 1300 με 8 ώρες περίπου εργασίας. Δεν είμαι ούτε φτωχός επομένως ούτε πλούσιος. Τυπικός Έλληνας .

Ζητάει  Να πας στρατό και να χάσεις 1 χρόνο από τη ζωή σου ενώ καμια άλλη ευρωπαικη χώρα δε στο ζητάει.
 Από τις υψηλότερες φορολογίες στην Ευρώπη.
 Τη γνώμη σου για το κρατος ΜΟΝΟ μια στα 4 χρόνια.

Προσφέρει
 Οικογενειοκρατία. Από το ποιος θα γινει βουλευτής κυβερνήτης σου δηλαδή εως το ποιος θα καταλάβει θέσεις εργασίας
 Ανασφάλεια. Θα κλείσει η εταιρία που δουλέυεις αύριο? Θα σε κλέψουν? Αστυνομία λιγη για του λίγους?
Ελλειψη ευκαιριών ΠΑΝΤΟΥ από ποια γυναίκα θα γνωρίσεις (φαινόμενο παρέα) ,εως τι θα σπουδάσεις?γινε ζωγράφος στην Ελλάδα να πεινάσεις?.
 Πρωτη σε παχυσαρκία η Ελλάδα?ποσες χοντρες βλέπω καθημερινα δε λεγεται το 1/3 των Ελληνίδων εινια χοντρές ,το άλλο 1/3 εχει μύτη σαν τον πινοκιο η τον μωχάμετ άλι ύστερα από αγώνα

Γιατι ακόμα μενεται Ελλάδα? ?εγω μένω γιατι ειμαι  :jerking:?..αλλα θα την κανω

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και πολυ γρινια μην ξεχνιομαστε :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα ξενα....Γιε μου που πας?? Μανα....θα παω στα καραβια.... :rolleyes:

Επισκέπτης
Εγώ φίλε ήμουν στο τσακ να μείνω στην Αμερική το 1998 που πήγα την πρώτη φορά. Είχα και μια γκόμενα Ελληνοαμερικάνα εκεί, αλλά μου την έσπασε το σόι της. Πολύ βλαχουριά και μου σπάγαν τα αρχίδια. Όταν μετά από χρόνια είδα την ταινία "My Big Fat Greek Wedding" ένιωσα σαν να είμαι σε deja vu! Παιδιά, η ταινία περιγράφει ΑΚΡΙΒΩΣ και μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια τους Έλληνες της Αμερικής!

Τώρα πλέον έχω γυναίκα, παιδί και σπίτι οπότε δεν γίνεται. Λόγω δουλειάς όμως πάω συχνά στην Αμερική, οπότε τραβάω τις τζούρες μου! Αν είχα παντρευτεί την Ελληνοαμερικάνα δεν πρόκειται να ήμουν εδώ τώρα.

Όλα τα άλλα που λες φίλε iaswnas είναι αλήθειες. Και υπάρχουν κι άλλα χειρότερα. Δεν πρόκειται να πάει ποτέ μπροστά αυτός ο τόπος κι εμείς είμαστε εγκλωβισμένοι μέσα του. Όσοι μπορούν κι έχουν την ευκαιρία να απεγκλωβιστούν, να το κάνουν.

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ρε μαγκες ο τοπος μπορει να ειναι εγκλωβισμενος μηπως ομως σε αυτο βοηθανε κ καποιοι γκρινιαρηδες κ μιζεροι που περιμενουν τα παντα (απο το αν θα βρουν δουλεια μεχρι αν θα πηδηξουν καμια γκομενα) απο το κρατος?

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Θα πώ τί προσφέρει.
1. Χαρούμενους ανθρώπους με διάθεση για αστεία και πειράγματα.
2. αίσθηση ελευθερίας και όχι καταπίεσης (βλέπε άγγλους που στην πατρίδα τους είναι κεριά αναμμένα και στην ελλάδα ξεδίνουν).
3. γυναίκες όχι κρύες και ξενέρωτες αρκεί να μη πέσεις στην περίπτωση
4. πολλές πτυχιακές στα πανεπιστήμια!
5. ωραίες διακοπές το καλοκαίρι
6. οφθαλμόλουτρο τους καλοκαιρινούς μήνες από τα πιπίνια με τα μίνι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στο εξωτερικο δεν υπαρχει ΔΗΜΟΣΙΟ τουλαχιστον οχι με την εννοια που υπαρχει στην ελλαδα....στην ελλαδα ολοι το κραζουν και ολοι το θελουν.....δεν το συνεχιζω αλλο γιατι θα μπουμε σε πολιτικη συζητηση και δεν εχω ορεξη.....

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Στο εξωτερικο δεν υπαρχει ΔΗΜΟΣΙΟ τουλαχιστον οχι με την εννοια που υπαρχει στην ελλαδα....στην ελλαδα ολοι το κραζουν και ολοι το θελουν.....δεν το συνεχιζω αλλο γιατι θα μπουμε σε πολιτικη συζητηση και δεν εχω ορεξη.....
σωστη η μουνιτσα.... :thumbsup:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εγώ θα πήγαινα ευχαρίστως σε άλλη χώρα αν είχα την ευκαιρία. Μόνο που θα απέφευγα τους ομογενείς.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Ας συστηθώ για να δειξω πρωτα ποιος είμαι και μετα την οπτικη μου γωνια. 28 -29 ετων βγάζω 1300 με 8 ώρες περίπου εργασίας. Δεν είμαι ούτε φτωχός επομένως ούτε πλούσιος. Τυπικός Έλληνας .

Ζητάει  Να πας στρατό και να χάσεις 1 χρόνο από τη ζωή σου ενώ καμια άλλη ευρωπαικη χώρα δε στο ζητάει.

Προσφέρει
 Οικογενειοκρατία. Από το ποιος θα γινει βουλευτής κυβερνήτης σου δηλαδή εως το ποιος θα καταλάβει θέσεις εργασίας
 Ανασφάλεια. Θα κλείσει η εταιρία που δουλέυεις αύριο? Θα σε κλέψουν? Αστυνομία λιγη για του λίγους?
Ελλειψη ευκαιριών ΠΑΝΤΟΥ από ποια γυναίκα θα γνωρίσεις (φαινόμενο παρέα) ,εως τι θα σπουδάσεις?γινε ζωγράφος στην Ελλάδα να πεινάσεις?.
 Πρωτη σε παχυσαρκία η Ελλάδα?ποσες χοντρες βλέπω καθημερινα δε λεγεται το 1/3 των Ελληνίδων εινια χοντρές ,το άλλο 1/3 εχει μύτη σαν τον πινοκιο η τον μωχάμετ άλι ύστερα από αγώνα

+10000000000000000000000000000000000000

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

Προσφέρει

θα διαφωνησω μαζι σου οσον αφορα το στρατο...μια χωρα 10 εκατομμυριων εκ των οποιων τα 3-4 ειναι  γεροι δεν εχει την πολυτελεια που εχουν αλλες πολυπληθεις χωρες , ειδικα αν αναλογιστεις οτι εχουμε γειτονες  αυτους τους φιλοπολεμους τους Τουρκους...Ξερω , θα μου πεις οτι 1 χρονο στο στρατο δεν σου μαθαινουν τιποτα και σ'αυτο εχεις δικιο...
    Σιγουρα πολλες φορες που γυριζουμε απο ταξιδια στο εξωτερικο μας πιανει μια μελαγχολια αλλα υπαρχουν και καποια πραγματα που βρισκεις μονο στην Ελλαδα πχ διασκεδαση...Επισης , ποτε δεν καταλαβα γιατι οι Ελληνες χωρις να εχουν σχολεια και σοβαρα πανεπιστημια οταν πανε στο εξωτερικο οι καριερες τους "απογειωνονται" ...Οσον αφορα το Κρατος , συνειδητοποιησε επιτελους οτι ειναι ανυπαρκτο , καποιες μονο μικροβελτιωσεις μπορουν να γινουν...Επισης , θα συμφωνησω με καποιον φιλο που ειπε οτι εχουμε γινει πολυ γκρινιαρηδες , εχει περασει πλεον στην καθημερινοτητα μας...Ανοιξες μεγαλο αλλα πολυ ενδιαφερον θεμα...Το σιγουρο ειναι οτι μια χωρα δεν μπορει να συνδυαζει την γερμανικη πειθαρχια και την ελβετικη ακριβεια με τους χαλαρους ρυθμους του Μεξικου και της Βραζιλιας.Δεν ξερω αν ειναι στα γονιδια μας ή  στο κλιμα αλλα μαλλον μοιαζουμε με τους δευτερους... 

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Θα πώ τί προσφέρει.
1. Χαρούμενους ανθρώπους με διάθεση για αστεία και πειράγματα.
2. αίσθηση ελευθερίας και όχι καταπίεσης (βλέπε άγγλους που στην πατρίδα τους είναι κεριά αναμμένα και στην ελλάδα ξεδίνουν).
3. γυναίκες όχι κρύες και ξενέρωτες αρκεί να μη πέσεις στην περίπτωση
4. πολλές πτυχιακές στα πανεπιστήμια!
5. ωραίες διακοπές το καλοκαίρι
6. οφθαλμόλουτρο τους καλοκαιρινούς μήνες από τα πιπίνια με τα μίνι

1.Δηλαδή είμαστε η μοναδική ευρωπαική χώρα με τέτοιους ανθρώπους???
2.Οι άλλες χώρες μάλλον βρίσκονται υπό δικτακτορικά καθεστώτα...
3.Τότε εδώ μεσα γιατί τις βρίζουμε τις ελληνίδες??? Μάλλον είναι too hot ή οι άντρες ξενέρωτοι.
4.Το πανεπιστήμιο πρέπει να γίνει υποχρεωτικό, κατι σαν τον στρατό.
5.Ναι όποιος έχει πάει Μαγιόρκα, Ίμπιζα κλπ σίγουρα θα έχει γυρίσει μετανοιωμένος (πεταμένα λεφτά)...
6.Λόγω του (2) απαγορεύονται τα μίνι.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
θα διαφωνησω μαζι σου οσον αφορα το στρατο...μια χωρα 10 εκατομμυριων εκ των οποιων τα 3-4 ειναι  γεροι δεν εχει την πολυτελεια που εχουν αλλες πολυπληθεις χωρες , ειδικα αν αναλογιστεις οτι εχουμε γειτονες  αυτους τους φιλοπολεμους τους Τουρκους...Ξερω , θα μου πεις οτι 1 χρονο στο στρατο δεν σου μαθαινουν τιποτα και σ'αυτο εχεις δικιο...
    Σιγουρα πολλες φορες που γυριζουμε απο ταξιδια στο εξωτερικο μας πιανει μια μελαγχολια αλλα υπαρχουν και καποια πραγματα που βρισκεις μονο στην Ελλαδα πχ διασκεδαση...Επισης , ποτε δεν καταλαβα γιατι οι Ελληνες χωρις να εχουν σχολεια και σοβαρα πανεπιστημια οταν πανε στο εξωτερικο οι καριερες τους "απογειωνονται" ...Οσον αφορα το Κρατος , συνειδητοποιησε επιτελους οτι ειναι ανυπαρκτο , καποιες μονο μικροβελτιωσεις μπορουν να γινουν...Επισης , θα συμφωνησω με καποιον φιλο που ειπε οτι εχουμε γινει πολυ γκρινιαρηδες , εχει περασει πλεον στην καθημερινοτητα μας...Ανοιξες μεγαλο αλλα πολυ ενδιαφερον θεμα...Το σιγουρο ειναι οτι μια χωρα δεν μπορει να συνδυαζει την γερμανικη πειθαρχια και την ελβετικη ακριβεια με τους χαλαρους ρυθμους του Μεξικου και της Βραζιλιας.Δεν ξερω αν ειναι στα γονιδια μας ή  στο κλιμα αλλα μαλλον μοιαζουμε με τους δευτερους... 

ΕΙΝΑΙ μια φανταστική χώρα η Ελλάδα για να κάνεις διακοπές 4 - 6 μήνες το χρόνο και φυσικά ΟΧΙ με Ελληνίδα, κατα την γνώμη μου η πιο σπαστικία γκόμενα
και πολυ αγάμητη (δεν το λέω εγώ αλλά τα Ελληνικα σεξολογικά ινστιτούτα) Για τα υπόλοιπα είναι να ζεις στο εξωτερικό και πιστεύω κάθε Ελλήνας με το μυαλό που έχουμε μπρορούμε να τα καταφέρουμε. Με άλλα λόγια Flexibility of mind που πραγματικά δεν υπάρχει στον κόσμο. Kατα τα αλλά εδώ είναι μια ταλαιπωρία αλλα όταν το ανακαλύπτουμε έχουμε σκυλια γατιά και οικογένεια τίποτε αλλο.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
θελετε να σας πω εγω που να πατε?  ΜΟΝΟ με πμ.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ΕΙΝΑΙ μια φανταστική χώρα η Ελλάδα για να κάνεις διακοπές 4 - 6 μήνες το χρόνο και φυσικά ΟΧΙ με Ελληνίδα, κατα την γνώμη μου η πιο σπαστικία γκόμενα
και πολυ αγάμητη (δεν το λέω εγώ αλλά τα Ελληνικα σεξολογικά ινστιτούτα) Για τα υπόλοιπα είναι να ζεις στο εξωτερικό και πιστεύω κάθε Ελλήνας με το μυαλό που έχουμε μπρορούμε να τα καταφέρουμε. Με άλλα λόγια Flexibility of mind που πραγματικά δεν υπάρχει στον κόσμο. Kατα τα αλλά εδώ είναι μια ταλαιπωρία αλλα όταν το ανακαλύπτουμε έχουμε σκυλια γατιά και οικογένεια τίποτε αλλο.

ετουτος εδω ο ποητης με εκφραζει απολυτα. μπραβο απο bordelman!!
μηπως αποκτησες παιδια,σκυλια και γατια και ξερεις πρωτο χερι??

εμ προσεχουμε για να εχουμε.
καλο κουραγιο παντως.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ετουτος εδω ο ποητης με εκφραζει απολυτα. μπραβο απο bordelman!!
μηπως αποκτησες παιδια,σκυλια και γατια και ξερεις πρωτο χερι??

εμ προσεχουμε για να εχουμε.
καλο κουραγιο παντως.

Kαι σκυλιά και γατιά και παιδιά και όταν είχα την ευκαιρία να φύγω 2 φορές δεν το έκανα την μια Αμερική, πραγματικά δεν μου άρεσε ούτε οι Ελληνες, πιο κιτς και απο Αμερικάνους του Texas αλλά και Mόσχα πριν 4 χρόνια. Οκ θα μου πείτε κρύο αλλά με 10.000 στο παντελόνι τώρα θα είμουνα το μήνα λές δεν
γαμίεται. Η ελλάδα είναι 3 ώρες ταξίδι και απο γυναίκες άστο θα πρέπει να γράφω μια ολόκληρη μέρα. Δεν πειράζει καλά να είμαστ αλλά θέλω να συμπληρώσω  ότι καλλίτερα να μετανειώνεις για κάτι που ΕΚΑΝΕΣ και ΟΧΙ για κάτι που δεν έκανες. Αλλά βλέπεις μας μεγαλώσανε με Ελληνικα ήθη και έθιμα. Ν' είσαι καλά Bordeleman

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Μιά χώρα με 38% Αλβανικό στοιχείο (Ιστορία του Νεο-λληνικού έθνους 1453-1974 του Βασίλη Ραφαηλίδη) 15% Οθωμανικό, φράγκικο, λεβαντίνικο, σλαβικό και πάει λέγοντας ... τι εικόνα και απόδοση μπορεί να έχει σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα (κοινωνική, πολιτιστική, πολιτική, θρησκευτική, εκπαιδευτική - μορφωτική ) ?
Χώρα μπουρδέλο με πολίτες απαράδεκτα εγωκεντρικούς και ομφαλοσκοπούντες που χορεύοντας πέφτουν στο γκρεμό σε τσακίρ κέφι ....
Πως υπάρχει - συντηρείται - ζει μια τέτοια κοινωνία ? λόγω θείας χ'αρης και στρατηγικών βλέψεων εκείνων που οδηγούν τις παγκόσμιες τύχες .....
Μια Ευρωπαική χώρα της οποίας το 67% της οικονομίας ελεγχεται απο το κρατος .... μπορεί να έχει κάποια τύχη ύπαρξης και προοπτικής ???
Μαύρα κι άραχνα .....
Οσο για το αν αξίζει να ζεις εδω .... αν έχεις την οικονομική δυνατότητα ... και βέβαια !! ασυδοσία, ατιμωρησία, ετσιθελισμός, μπουρδελοκαταστάσεις, το βασ'ιλειο του ετσιθελισμού .. γιατι να μην ειναι το ιδανικό μέρος για τον τυχοδιώκτη ? κοιτάξτε γύρω σας τα κότερα - τις βίλλες - τα super αυτοκίνητα - τη νύχτα και αναλογισθείτε ....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οσο για το αν αξίζει να ζεις εδω .... αν έχεις την οικονομική δυνατότητα ... και βέβαια !! ασυδοσία, ατιμωρησία, ετσιθελισμός, μπουρδελοκαταστάσεις, το βασ'ιλειο του ετσιθελισμού .. γιατι να μην ειναι το ιδανικό μέρος για τον τυχοδιώκτη ? κοιτάξτε γύρω σας τα κότερα - τις βίλλες - τα super αυτοκίνητα - τη νύχτα και αναλογισθείτε ....

Γι' αυτούς που περιγράφεις, είναι όντως παράδεισος, οι υπόλοιποι συνήθως παίρνουν την τριχωτή τριάδα και τρέχουν... :idiot:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειναι ωραιο το εξωτερικο......οι τραπεζες λειτουργουν δευτερα εως και σαββατο απο τις 8 μεχρι τις 18.00.....τα σουπερ μαρκετ δευτερα εως σαββατο απο το πρωι μεχρι τις 22.00 και τις κυριακες μεχρι τις 18.00.....υπαρχουν σουπερ μαρκετ και μαγαζια 24 ωρες ανοιχτα....οι "δημοσιες" (κατ ευφημισμο) υπηρεσιες ειναι ανοιχτες πενθημερο απο το πρωι μεχρι τις 18.00......ειναι οντως ονειρικο αυτο......θα μπορουσε να γινει και στην ελλαδα φυσικα........αλλα αντε να πεις στον ελληναρα συνδικαλιστη που σερνει τα προβατα απο πισω του να γινει απελευθερωση ωραριων......γιαυτο μιλαω για διαφορα δημοσιου απο "δημοσιο".....γιατι στο εξωτερικο το δημοσιο εχει τον ρολο ακριβως που του πρεπει και λειτουργει ως ιδιωτικο.....ο τζαμπας πεθανε παρτε το αποφαση.....το ποτενσιαλ υπαρχει στην ελλαδαρα για να φτιαξουν πολλα πραγματα αλλα οσο υπαρχουν κομματοσκυλα που σερνουν παλαιολιθικες ιδεες απο πισω τους (ή μαλλον τους σερνουν...δεν ξερω ποιο απο τα δυο) τιποτα δεν θα παει μπροστα.....ανοιχτες τραπεζες και σαββατα??????πορεια........ανοιχτα τα μαγαζια καθε μερα ολη μερα????????? πορεια.......νισαφι....δε μπορουμε να εχουμε και το σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη.....και φτανει πια με τη γρινια......στην τελικη οποιος δε γουσταρει ας φευγει σιγα σιγα για τα ξενα μπας και λυθει και το προβλημα της ανεργιας για τους υπολοιπους :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom