alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Απλα αντιπαθεστατος. Αλλά πού κολλαει αυτο?Δηλαδη για σένα ο Χατζηνικολάου είναι Αντικειμενικότατος
Απλα αντιπαθεστατος. Αλλά πού κολλαει αυτο?Δηλαδη για σένα ο Χατζηνικολάου είναι Αντικειμενικότατος
Κ/Φ, Ψωμιάδης, Ανθιμος, Αυτιάς, Παπαδάκης, Τηλεάστυ, Τράγκας, Ελεύθερος Τύπος, Βραδυνή, Α1, Ελέυθερος, μερίδιο φασιστοεθνικιστικών απόψεων σε όλα τα ΜΜΕ...
to name but a few...
Πλην Ανθιμου, ο οποιος σκοπιμως γελοιοποιειται, ολοι οι υπολοιποι ειναι πατριωτες γιαλαντζι!όχι δεν κατάλαβα που αναφέρεσαι, απλώς βλέπω ότι τα φασιστοεθνίκια είστε
παρόντα σε όλα τα κανάλια και τα ΜΜΕ!
Κ/Φ, Ψωμιάδης, Ανθιμος, Αυτιάς, Παπαδάκης, Τηλεάστυ, Τράγκας, Ελεύθερος Τύπος, Βραδυνή, Α1, Ελέυθερος, μερίδιο φασιστοεθνικιστικών απόψεων σε όλα τα ΜΜΕ...
to name but a few...
οπότε, άσε την κλάψα!
Μερικές φορες λέω μακαρι να πτωχευαμε....το μαθηματάκι μας ακόμα δεν το πείραμε....
Πορνόπαπε, τι σου ελεγα?Πλην Ανθιμου, ο οποιος σκοπιμως γελοιοποιειται, ολοι οι υπολοιποι ειναι πατριωτες γιαλαντζι!
Την ωρα που τους χρειαστηκε το ΣΥΣΤΗΜΑ μια χαρα το υπηρετησαν!
Με το ΨΕΜΜΑ οτι αν δεν υπογραψουμε το μνημονιο δεν θα εχουμε λεφτα για μισθους και συνταξεις..... οχι για μενα, για τη φουκαριαρα τη μανα μου δηλαδη....
Το ΣΥΣΤΗΜΑ, το εχω πει πολλες φορες, ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ωστε να σου δινει την ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ οτι έχεις εναλλακτική....
άλλωστε στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.....
Υ.Γ. Αναφέρομαι στην προεκλογική εκπομπή Χ''Νικολαου για τις δημοτικές εκλογες..... υπάρχει και στο youtube ψαξτο αν δε σου κανει κοπο και πες μου μετα ποια συμπερασματα βγαζεις για την "πολυφωνια" που επιτρεπει το "συστημα"...
Απλα αντιπαθεστατος. Αλλά πού κολλαει αυτο?
όχι δεν κατάλαβα που αναφέρεσαι, απλώς βλέπω ότι τα φασιστοεθνίκια είστε
παρόντα σε όλα τα κανάλια και τα ΜΜΕ!
to name but a few...
οπότε, άσε την κλάψα!
Το ΣΥΣΤΗΜΑ, το εχω πει πολλες φορες, ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ωστε να σου δινει την ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ οτι έχεις εναλλακτική....
Πλην Ανθιμου, ο οποιος σκοπιμως γελοιοποιειται, ολοι οι υπολοιποι ειναι πατριωτες γιαλαντζι!
Την ωρα που τους χρειαστηκε το ΣΥΣΤΗΜΑ μια χαρα το υπηρετησαν!
Με το ΨΕΜΜΑ οτι αν δεν υπογραψουμε το μνημονιο δεν θα εχουμε λεφτα για μισθους και συνταξεις..... οχι για μενα, για τη φουκαριαρα τη μανα μου δηλαδη....
άλλωστε στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.....
Υ.Γ. Αναφέρομαι στην προεκλογική εκπομπή Χ''Νικολαου για τις δημοτικές εκλογες..... υπάρχει και στο youtube ψαξτο αν δε σου κανει κοπο και πες μου μετα ποια συμπερασματα βγαζεις για την "πολυφωνια" που επιτρεπει το "συστημα"...
Εσυ επεσες απο τα συννεφα δηλαδη με αυτο που εγραψα? Θεωρεις εκπροσωπο των Ελληνων πατριωτων τον Καρατζαφέρη? ή μηπως τον Αστεριο Ροντούλη? Σοβαρέψου!Πορνόπαπε, τι σου ελεγα?
1) για όλη την κοινωνία εκτός από ένα κλάσμα ακορδεξιών αυτοι που ανέφερα είναι "πατριώτες".
2) ο πατριωτισμός είναι το γράσο του συστήματος
3) οι "πατριώτες" στηρίζουν τον καπιταλισμό και κάποιοι κάνουν προσχηματική αντιπολίτευση στο μνημόνιο (λύστε τα μεταξύ σας. δεν αφορά τους υπόλοιπους)
4) η επίκληση του πατριωτισμού και της πατρίδας, είναι, ΙΜΗΟ, απλώς ο φερετζές της ακροδεξιάς, που ντρέπεται να μιλήσει με πολιτικούς ορους.
5) η έννοια "πατριωτισμός" ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, άρα την μοστράρει όποιος θέλει!
ΥΓ προφανώς δε θα χάσω ούτε λεπτό να το ψάξω, θα το δω, ίσως, αν το ποστάρεις!
τι ερευνητής είσαι!!!
Εσυ επεσες απο τα συννεφα δηλαδη με αυτο που εγραψα? Θεωρεις εκπροσωπο των Ελληνων πατριωτων τον Καρατζαφέρη? ή μηπως τον Αστεριο Ροντούλη? Σοβαρέψου!
μην ξεχνας τον αδωνι, μην ξεχνας τον αδωνιΕσυ επεσες απο τα συννεφα δηλαδη με αυτο που εγραψα? Θεωρεις εκπροσωπο των Ελληνων πατριωτων τον Καρατζαφέρη? ή μηπως τον Αστεριο Ροντούλη? Σοβαρέψου!
Ναι εε......
Γι΄αυτο οι αληθινοι πατριωτες διωκονται και περιθωριοποιουνται,επειδη ειναι το γρασο του συστηματος.......
χαχαχχα
Τι βλακειες καθεσαι και γραφεις......
Παρασκηνιακά τα στελέχη του ΔΝΤ, διαρρέουν πως όλα ήταν κανονισμένα μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας, αλλά τα χάλασαν στον τρόπο που θα μας το ανανακοίνωναν!
1) Για οσους εχουν μυαλο να κρινουν, αυτοι ειναι πατριδοκαπηλοι! Ασου το απεδειξα πριν...1) για όλη την κοινωνία εκτός από ένα κλάσμα ακορδεξιών αυτοι που ανέφερα είναι "πατριώτες".
2) ο πατριωτισμός είναι το γράσο του συστήματος
3) οι "πατριώτες" στηρίζουν τον καπιταλισμό και κάποιοι κάνουν προσχηματική αντιπολίτευση στο μνημόνιο (λύστε τα μεταξύ σας. δεν αφορά τους υπόλοιπους)
4) η επίκληση του πατριωτισμού και της πατρίδας, είναι, ΙΜΗΟ, απλώς ο φερετζές της ακροδεξιάς, που ντρέπεται να μιλήσει με πολιτικούς ορους.
5) η έννοια "πατριωτισμός" ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, άρα την μοστράρει όποιος θέλει!
ΥΓ προφανώς δε θα χάσω ούτε λεπτό να το ψάξω, θα το δω, ίσως, αν το ποστάρεις!
τι ερευνητής είσαι!!!
ωραία ! ποιοι είναι οι "αληθινοί πατριώτες";
ονόματα και διευθύνσεις!
ή είναι στην παρανομία;
αει σιχτίρια, με τον κάθε πικραμένο!