Νέα

Ελλάδα, πωλείται για 50 δις.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

όχι μωρέ, δεν παίζει να συνέβη κάτι τέτοιο...τρομερά ανακριβές το δημοσίευμα με κανένα απολύτως στοιχείο

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Να σας θυμισω στους ολυμιακους αγωνες της Ελλαδας ποιον εδειξε η καμερα ως ηγετη της Ελλαδας??????

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Να σας θυμισω στους ολυμιακους αγωνες της Ελλαδας ποιον εδειξε η καμερα ως ηγετη της Ελλαδας??????

στον τελικό του Euro 2004 πάντως, η κάμερα αντί να δείχνει τον Καραμανλή έδειχνε συνέχεια τον Γκαγκάτση :2funny: :2funny: :2funny:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
 Ρε παιδια,μου κανει  εντυπωση που  καθοσαστε και  λετε και ασχολεισθε με το  τι  ειπε  ο Τζεφρυ,τι ειπε ο Σαμαρας,τι  ο δεινα τι  ο ταδε...Ρε σεις,δεν πηρατε χαμπαρι  οτι  ειναι φελοι και τενεκεδες ξεγανωτοι,δεν εχουν ανοιξει βιβλιο στη ζωή τους,το μονο που ξερουν και εμαθαν στα ρουφιανοκομματα ειναι  η ρουφιανια ,η τεμπελια και η  κλεψιά?
Και σεις καθοσαστε και παιρνετε σοβαρα και αναλυετε τι ειπε  το καθε ξεφτιλισμενο,που τα αφεντικα τους οι τραπεζιτες τα φτυνουν καθε μερα ...
Θυμαμαι το γερο τον Καραμανλή,τον Ηλιου στη Βουλη παλια,μιλαγανε και ολο και κατι  μαθαινες ,εβλεπες οτι εστω και  ο Καραμανλης (ο Ηλιου ητανε  σε πολυ ψηλο  επιπεδο ,και ολοι  του το αναγνωριζανε,καλα ,αυτος ηταν εκτος συναγωνισμου) ητανε  ενημερος απο Δημοσια οΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΚΛΠ,ΑΠΟ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥς ΑΚΟΜΑ,(ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ  ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟ σΤΕΦΑΝΟ?,Και ΑΥΤΟΝ ,ΚΑι αλλους,Μαρκεζινη κλπ,)εν παση περιπτωσει,οι ανθρωποι κατι ειχανε διαβασει  στη ζωη τους και μιλαγανε πανω σε κατι  που  κατειχαν,με τις διαφοροποιησεις λογω ιδεολογικων αποκλισεων...
Αυτα τα παρλιακα  ανοιγουνε το στομα και μιλανε σαν μαναβηδες,ελεος πια "ειμαστε το νεο,ειστε το παλιο",κατι τετοιες αερολογιες και παπαριες ακουν  ο κοσμος,τι αλλο  ρε να πουνε,αφου τα ατομα ειναι  αστοιχείωτα...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Valentine's Day  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2:

Συνημμένα

• ΑΠΟ ΤΟΥς ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΜΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.jpg
    ΑΠΟ ΤΟΥς ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΜΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.jpg
    98,5 KB · Εμφανίσεις: 39
  • ελλάς πωλείται.jpg
    ελλάς πωλείται.jpg
    29,2 KB · Εμφανίσεις: 11

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16

Ποιον,το Ρέβη?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
:ak: :ak: :ak: :ak:

Συνημμένα

• pasok-evraiko.jpg
    pasok-evraiko.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 15

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 Ρε παιδια,μου κανει  εντυπωση που  καθοσαστε και  λετε και ασχολεισθε με το  τι  ειπε  ο Τζεφρυ,τι ειπε ο Σαμαρας,τι  ο δεινα τι  ο ταδε...Ρε σεις,δεν πηρατε χαμπαρι  οτι  ειναι φελοι και τενεκεδες ξεγανωτοι,δεν εχουν ανοιξει βιβλιο στη ζωή τους,το μονο που ξερουν και εμαθαν στα ρουφιανοκομματα ειναι  η ρουφιανια ,η τεμπελια και η  κλεψιά?
Και σεις καθοσαστε και παιρνετε σοβαρα και αναλυετε τι ειπε  το καθε ξεφτιλισμενο,που τα αφεντικα τους οι τραπεζιτες τα φτυνουν καθε μερα ...
Θυμαμαι το γερο τον Καραμανλή,τον Ηλιου στη Βουλη παλια,μιλαγανε και ολο και κατι  μαθαινες ,εβλεπες οτι εστω και  ο Καραμανλης (ο Ηλιου ητανε  σε πολυ ψηλο  επιπεδο ,και ολοι  του το αναγνωριζανε,καλα ,αυτος ηταν εκτος συναγωνισμου) ητανε  ενημερος απο Δημοσια οΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΚΛΠ,ΑΠΟ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥς ΑΚΟΜΑ,(ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ  ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟ σΤΕΦΑΝΟ?,Και ΑΥΤΟΝ ,ΚΑι αλλους,Μαρκεζινη κλπ,)εν παση περιπτωσει,οι ανθρωποι κατι ειχανε διαβασει  στη ζωη τους και μιλαγανε πανω σε κατι  που  κατειχαν,με τις διαφοροποιησεις λογω ιδεολογικων αποκλισεων...
Αυτα τα παρλιακα  ανοιγουνε το στομα και μιλανε σαν μαναβηδες,ελεος πια "ειμαστε το νεο,ειστε το παλιο",κατι τετοιες αερολογιες και παπαριες ακουν  ο κοσμος,τι αλλο  ρε να πουνε,αφου τα ατομα ειναι  αστοιχείωτα...

Όχι φίλε μου, μην κρινεις από την επιφάνεια και τα λόγια (κανένα).
και ο γέρος Καραμανλής, προδότης ήταν.
όπως και ο Ανδρέας (ο γλείφτης ιπτάμενων πατσαβουρών)
Όλοι οι μεταπολιτευτικοί ήταν για τα "ραδίκια" (και όχι στα λόγια)
αυτά ούτως ή άλλος δεν τα λαμβάνω υπόψιν μου.

κρίνω μόνο τις πράξεις, και Βάζω Χ σε όλους.

κανείς δεν ήταν Έλληνας στην πράξη.

Υ.Γ. Μιλάμε χωρίς ιδεολογικά κολλήματα, και κρίνει ο χρόνος (και μόνο).

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Συμφωνω ,αλλα μιλαω  εδω για το συγκεκριμενο θεμα,οπως το γραφω παρε το,χωρις αλλες προεκτασεις.Κοιτα  αν θελεις  ποστ μου και θα δεις τι γνωμη  εχω γι  αυτους.Ετερον,εκατερον,ομως.
Ας πουμε και  ο Ιουλιος Καισαρας στυγνος δικτατορας ηταν,αλλα απο τα εργα του,οσα εμειναν,μαθαινει καποιος πολλα...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ARXAIA ΤΡΑΓΩΔΙΑ !!!!!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ!! αλλες 3 γενιες ελληνων στην μιζερια στον εξευτελισμο και στον αφανισμο!!!  χωρις πατριδα παλι!!! ολεεεε!!!  :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Συνημμένα

• Nazi_Occupation_Acropolis.jpg
    Nazi_Occupation_Acropolis.jpg
    48,8 KB · Εμφανίσεις: 15
  • 0.jpg
    0.jpg
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 11

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ARXAIA ΤΡΑΓΩΔΙΑ !!!!!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ!! αλλες 3 γενιες ελληνων στην μιζερια στον εξευτελισμο και στον αφανισμο!!!  χωρις πατριδα παλι!!! ολεεεε!!!  :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

:2funny:
Μια χαρά τα λες  :thumbsup:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
  Παντως,μια και τοφερε  η κουβέντα,ο γερο-Καραμανλης ,κατα τη γνωμη μου παντα,ηταν σοβαρος σαν  ανθρωπος  και ειχε πολυ περισσοτερη αξιοπρεπεια απο τον καραγκιοζη τον Αντρεα,που μεγαλωσε και ηταν το κωλοπαιδο του πατερα του,μια ζωη στον κωλοπαιδισμο,στα ετοιμα και γιος του μπαμπα του,κι αυτο νομιζω  εξηγει πολλα και απο την ελεεινη προσωπικη του ζωη.Ο Καραμανλης,και δεν  ανηκω στο χωρο της δεξιας,ο,τι και να ηταν δεν τον εσουρε ποτε το μουνι σαν σκυλακι.Μια φορα πηγε η Μεγαπανου,οταν ηταν παντρεμενοι,να ανοιξει το στομα της ,να πει τη μαλακια της κι αυτη,και την  κατεβασε απο  το  αυτοκινητο(ειχανε παει με τον Αλαφουζο να τους δειξει την παραλιακη που ειχε φτιαξει) και την πλακωσε στις φαπες...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αναφερομαι στο ποστ απο κατω μου.
Αρνουμαι να σχολιασω περαιτερω.

Που είσαι ρε Alex  :cheesy:
Λοιπόν επειδή σε εχω συμπαθήσει θέλω να σε ρωτήσω κάτι:

1> O Πρόεδρος της δημοκρατίας τη χρησιμότητα έχει στο πολίτευμα μας (κοινοβουλευτική "δημοκρατία")
εκτός οπό το ότι αποτελεί μια γλάστρα πλέον, και μας κοστίζει και πολλές χιλιάδες ευρώ ;

2> Ένα δημοψήφισμα που έγινε επί γέρου Καραμανλή (για βασιλευόμενη ή Αβασίλευτη Δημοκρατία)
  (το "Δημοκρατία" από πάνω πρέπει να πάρει εισαγωγικά, αλλά για να μην σε στεναχωρήσω δεν έβαλα :cheesy:)
  πόσο διαρκεί;
  και γιατί δεν το ξανακάνουν σήμερα ;

Απάντησε μου αν θες.

Υ.Γ. Μη μου δώσεις καμιά απάντηση τύπου Χιώτη ή Τσίμα - Πρετενέρη όμως :knuppel:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Που είσαι ρε Alex  :cheesy:
Λοιπόν επειδή σε εχω συμπαθήσει θέλω να σε ρωτήσω κάτι:

1> O Πρόεδρος της δημοκρατίας τη χρησιμότητα έχει στο πολίτευμα μας (κοινοβουλευτική "δημοκρατία")
εκτός οπό το ότι αποτελεί μια γλάστρα πλέον, και μας κοστίζει και πολλές χιλιάδες ευρώ ;

2> Ένα δημοψήφισμα που έγινε επί γέρου Καραμανλή (για βασιλευόμενη ή Αβασίλευτη Δημοκρατία)
  (το "Δημοκρατία" από πάνω πρέπει να πάρει εισαγωγικά, αλλά για να μην σε στεναχωρήσω δεν έβαλα :cheesy:)
  πόσο διαρκεί;

Απάντησε μου αν θες.

Υ.Γ. Μη μου δώσεις καμιά απάντηση τύπου Χιώτη ή Τσίμα - Πρετενέρη όμως :knuppel:

Με κατατασσεις στη χορεία Τσιμα-Πρετεντερη????  >:( >:(
Ο Προεδρος της Δημοκρατιας εχει πολυ λιγες αρμοδιοτητες, αλλά ειναι απαραιτητος θεσμικα, ωστε ο αρχηγος του κρατους να ειναι ΑΙΡΕΤΟΣ και οχι ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ. Αποτελεί δηλαδη ουσιαστικά σύμβολο. Το να λυπομαστε το μισθο του, ειναι μαλλον υποκριτικο και λαϊκιστικο.
Το Συνταγμα, κατοπιν του δημοψηφισματος για τον χαρακτηρα του πολιτευματος, ορισε το συστημα μας ως ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΟ.
Και η σχετικη διαταξη ειναι ΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΑ.
Επομενως δεν μπορει ποτέ να τεθεί εν αμφιβολω με δημοψηφισμα.
Μονο κατοπιν πραξικοπηματος.
Δεν ξερω αν σε καλυψα  :grin:
Πού αποβλεπουν αυτες οι ερωτησεις?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
  Παντως,μια και τοφερε  η κουβέντα,ο γερο-Καραμανλης ,κατα τη γνωμη μου παντα,ηταν σοβαρος σαν  ανθρωπος  και ειχε πολυ περισσοτερη αξιοπρεπεια απο τον καραγκιοζη τον Αντρεα,που μεγαλωσε και ηταν το κωλοπαιδο του πατερα του,μια ζωη στον κωλοπαιδισμο,στα ετοιμα και γιος του μπαμπα του,κι αυτο νομιζω  εξηγει πολλα και απο την ελεεινη προσωπικη του ζωη.Ο Καραμανλης,και δεν  ανηκω στο χωρο της δεξιας,ο,τι και να ηταν δεν τον εσουρε ποτε το μουνι σαν σκυλακι.Μια φορα πηγε η Μεγαπανου,οταν ηταν παντρεμενοι,να ανοιξει το στομα της ,να πει τη μαλακια της κι αυτη,και την  κατεβασε απο  το  αυτοκινητο(ειχανε παει με τον Αλαφουζο να τους δειξει την παραλιακη που ειχε φτιαξει) και την πλακωσε στις φαπες...

Κρίνοντας την προσωπική ζωή και μόνο, δεν συνάγονται πολιτικά συμπεράσματα στο σύνολο.
το θέμα ήταν οι πράξεις τους σε συνάρτηση με την Ελλάδα, και το καλό του τόπου.

Αυτό κοιτάω.

Εντάξει από την προσωπική ζωή του Ανδρέα βέβαια (εξώγαμα, διαζύγια, γκόμενες, βίλες..) και άλλα
μπορείς να πεις διάφορα.
και μην ξεχνάς ότι και ο Καραμανλής λέγανε ότι πλούτισε από τα σπίτια και λεφτά Εβραίων που έστειλε στο στρατόπεδα συγκέντρωσης.

εγώ πάντως δεν τον γουστάρω διότι πρόδωσε την ελληνική οικονομία αισχρά και την έκανε (μαζί με τον Ανδρέα)
οικονομία των τόκων και των τραπεζών ενώ ρήμαξαν ότι παραγωγικό υπήρχε.

Αυτοί επίσης διαμόρφωσαν το σημερινό πελατειακό "δημοκρατικό" πολίτευμα.

Αν θες στο αναλύω και περισσότερο, κάποια στιγμη.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566

O Πρόεδρος της δημοκρατίας έχει περιορισμένες εξουσίες, άλλο προεδρική άλλο προεδρευόμενη δημοκρατία....

Μήπως θυμάτε κάποιος ποιος ήταν ο γελωτοποιός της Εκάλης? :think:

πόσο διαρκεί;

Με ποιο ερώτημα??? πληρώνω ή δεν πληρώνω τα δάνεια???
δλδ αν επικρατήσει το δεν πληρώνω λες :birdman: στο ΔΝΤ - ΕΕ και καθαρίζεις???

Εστω ότι σήμερα μας χάριζαν όλα τα δανεια, η χώρα μας θα μπορουσε να ζήσει χωρίς νέα δάνεια? Θα μπορούσε να δανειστεί νομίζεις?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Με κατατασσεις στη χορεία Τσιμα-Πρετεντερη????  >:( >:(
Ο Προεδρος της Δημοκρατιας εχει πολυ λιγες αρμοδιοτητες, αλλά ειναι απαραιτητος θεσμικα, ωστε ο αρχηγος του κρατους να ειναι ΑΙΡΕΤΟΣ και οχι ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ. Αποτελεί δηλαδη ουσιαστικά σύμβολο. Το να λυπομαστε το μισθο του, ειναι μαλλον υποκριτικο και λαϊκιστικο.
Το Συνταγμα, κατοπιν του δημοψηφισματος για τον χαρακτηρα του πολιτευματος, ορισε το συστημα μας ως ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΟ.
Και η σχετικη διαταξη ειναι ΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΑ.
Επομενως δεν μπορει ποτέ να τεθεί εν αμφιβολω με δημοψηφισμα.
Μονο κατοπιν πραξικοπηματος.
Δεν ξερω αν σε καλυψα  :grin:
Πού αποβλεπουν αυτες οι ερωτησεις?

:cheesy:
Καλά τα λες μόνο που είναι μια απόλυτη γλάστρα και τώρα που έχουμε οικονομική κρίση
σκεφτόμουνα να τον απαλλάσσαμε από τα καθήκοντα του μιας και ουσιαστικά είναι άχρηστος (και κοστίζει πολλά)
αφού οι αρμοδιότητες του είναι πλέον ανούσιες.

Και δεν υποκρίνομαι.

Τι λες εσύ, μπορείς να με παρακολουθήσεις  :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom