pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Xωρίς παρεξήγηση:τωρα θα φανε εμασ γιατι πολλυ απλα απο δω και περα δεν θα εχουνε να φανε
Δεν τρώγεστε με τίποτα!!!
Xωρίς παρεξήγηση:τωρα θα φανε εμασ γιατι πολλυ απλα απο δω και περα δεν θα εχουνε να φανε
Δεν ειναι καθολου ειρωνικο.Αφου λοιπον τους θελεις τοσο πολυ γιατι κοιμουνται σε χαλασματα,παρα καμια 20αρια πακισταν στο σπιτι σου να κοιμαστε αγκαλια.
Ισως να εχεις δικιο ρε φιλε.Αλωστε εδω μιλαμε και ο καθενας λεει την γνωμη του και την αποψη του.Sorry αν καπου σε ενοχλησε.δεν με ξερεις... αν δεις παλιοτερα ποστ μου θα καταλαβεις πως λεμε τα ίδια....
αριστεροι επαναστατες και ατομα της αλληλεγυης ....
γτ δεν βοηθατε τους αστεγους , αυτοι που πεθαναν απο το κρυο δεν σας λενε κατι??
Η γουστάρετε μονο να ταιζετε μαυρους κωλους?
και τωρα...[size=20pt]ΚΛΑΨΤΕ[/size]...ελευθερα....αχαχαχα
Δόξα στον Αλάχ..Έκανε πάλι το θαύμα του.Μετά από τις ανεπανόρθωτες βλάβες που προκλήθηκαν από 44 μέρες αυστηρής απεργία πείνας,μόλις ανακοινώθηκαν αυτά που ήθελαν οι αλληλέγγυοι,για να νομιμοποιήσουν κι άλλους,πετάχτηκαν σαν ελατήρια και χόρευαν,ζητωκραυγάζαν και έστελναν μηνυματα με τα κινητα..στο Μαρόκο.Ελάτε όλοι εδώ,δεν υπάρχει κυβέρνηση,10 ακροαριστεροί πράκτορες κάνουν ότι θέλουν.
Μαγκα,εχω μαγαζι που κοβω αποδειξη για 0.05Λ..και κινδυνευω αν δεν το κανω,να με δωσει ο καθε νεοπρασινορουφιανος...Tήν στιγμή πού οι θλιβεροί παράκτορες-πολιτικάντηδες ΟΛΩΝ τών γαμημένων κομμάτων κάνουν αυτές τίς συμφωνίες, άν κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ δεν αποδώσει ΕΝΑ ΕΥΡΩ από το ΦΠΑ, θα φυλακίζεται!!!
Τι τούς κυττάτε ρε τούς πουσταράδες; Φάτε τους!!!!!!!!!!
Γυναίκα του τραγουδιστή, τώρα στο Real: "κανείς δεν σύρθηκε σε τίποτα".
Εντάξει, μάλλον πιστεύουν ότι απευθύνονται σε μπαστόκους.
Θα παλεψουν λεει οι λαθραιοι για εργασιακα δικαιωματα των λαθραιων και για τη νομιμοποιηση ολων των μεταναστων που υπαρχουν στην Ελλαδα!
Δεν υπαρχει κανεις να παλεψει φιλε μου......Για τους Ελληνες και την ΕΛΛΆΔΑ, θα παλέψει κανένας ????
ΥΓ :Μη μου συγχύζεσαι !