fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
εγώ λεβέντη μου (λέμε τώρα) κατάλαβα πως αυτοί οι 300 οικονομικοί μετανάστες λέω εγώ, ζουλού λένε κάποιοι άλλοι (μικρή σημασία έχει) απαίτησαν,αγωνίστηκαν,πέτυχαν αυτά που πέτυχαν. ο περήφανος ελληνικός λαός εδώ και 2 χρόνια τι ακριβώς έχει διεκδικήσει;
και μην ακούσω χαζά του τύπου εξαπατήθηκε διότι αν περίμενε μετά από τόσα χρόνια να καταλάβει την απάτη είναι άξιος της μοίρας του.
κάποιοι θεώρησαν πως θα έπρεπε ν'απελαθούν και κάποιοι άλλοι πως θα έπρεπε να δικαιωθούν. αγωνίστηκαν οι τελευταίοι. σου φαίνεται παράλογο το ότι αυτοί "νίκησαν";
Tα πιστευεις αυτα που λες?
Αυτοι οι λαθρομεταναστες δεν πηγαν ετσι απλα εκει,ειχαν πισω τους τα μεγαλα κεφαλια των ΜΚΟ κλπ και την καλυψη των ΜΜΕ οπως επισης και την ασυλια προστασια δηλαδη μπορουν να κανουν οτι θελουν διοτι εβραιοι προδοτες κυβερνουν και κυβερνουσαν την Ελλαδα!
Αν πηγαιναν καποιοι Ελληνες να κανουν κατι τετοιο θα ετρωγαν ξυλο+χημικα απο τα ματ και τα ΜΜΕ θα ελεγαν τα δικα τους!
Σιγουρα ολα αυτα τα πουλημενα τομαρια των κομματων αλλα και οι υπολοιποι <<προσκυνημενοι>> που τους υποστηριξαν τα αρπαζουν χοντρα απο τις ΜΚΟ που χρηματοδοτει ο Σορος.